Wróć   TheSims.PL - Forum > Sandy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sandy i ddo bwayo
Wiadomości odwiedzających od 451 do 460 z 781
  1. ddo bwayo
    11.12.2009 21:05
    ddo bwayo
    Ale fajnie! Jak powiesz, że jest ładny, to się w nim zakocham chyba A ktoś jeszcze o tym wie?
  2. Sandy
    11.12.2009 21:03
    Sandy
    Dokładnie Żeby ukryć ten fakt przed chłopcami z naszej klasy chodził z moją kumpelą (to było zanim jeszcze dowiedziałyśmy się o jego guście ) W każdym razie on nigdy nie był moim przyjacielem - to za duże słowo. Raczej kumplem.
  3. ddo bwayo
    11.12.2009 21:00
    ddo bwayo
    Jest gejem?
  4. Sandy
    11.12.2009 20:57
    Sandy
    Nie, nie zakochał się. Tego jestem w 100% pewna. Powiedzmy, że on nie gustuje w dziewczynach...

[Nie dodało mi wcześniej tej wiadomości :/ ]
  5. ddo bwayo
    11.12.2009 20:46
    ddo bwayo
    Współczuję, ale jeśli to prawdziwa przyjaźń (a na to mi wygląda:>) to dacie rade :3 Może się zakochał i nie wie jak się zachować :>
  6. Sandy
    11.12.2009 20:40
    Sandy
    Bo stał się jeszcze bardziej wredny niż wcześniej. Ok, wczoraj niósł mnie "na barana" połowę drogi do metra (xD) co było całkiem zabawne ale momenty kiedy się nie kłócimy zdarzają się coraz rzadziej. W sumie tylko kiedy on czegoś chce ode mnie albo ja od niego. Np. wczoraj chciał ode mnie pożyczyć 2 euro. No to nawet uklęk na ziemi i zaczął błagać ludzi o kasę (to nie był mój pomysł xD), bo ogólnie stwierdził, że zrobi wszystko co chce, bylebym tylko mu dała. No i ostatecznie Christina zadecydowała za mnie (i w to weszło też niesienie mnie na plecach), ale dzisiaj, kiedy chciałam, żeby mi oddał to nie. I już się zaczynało, że jestem głupsza od pięciu tostów, że jestem gruba, brzydka itd. Aaa, to i jeszcze wylądowałam na ziemi, kiedy pociągnął mnie za włosy. Odpowiedziałam mu tym samym co jeszcze pogorszyło sprawę no ale mniejsza o to. Ostatnio coraz bardziej działa mi na nerwy. (Przepraszam z ewentualne trudności ze zrozumieniem tekstu)
  7. ddo bwayo
    11.12.2009 20:33
    ddo bwayo
    huh? Dlaczego? o_o
  8. Sandy
    11.12.2009 20:32
    Sandy
    Hm... Przypadkowo zrobiłam Jason'a na wzór kolegi z klasy, który chyba niedługo wyląduje na liście moich największych wrogów.
  9. ddo bwayo
    07.12.2009 20:30
    ddo bwayo
    Zazdroszczę! :o
    Do nas baba od angielskiego mówi pipelki XD
    Dobranoc :3
  10. Sandy
    07.12.2009 20:29
    Sandy
    U nas jest super od angielskiego. Robi z nami fajne rzeczy, a ostatnio mieliśmy nawet spotkanie z jednym Indianinem i jego żoną. Dobra, ja muszę lecieć. Paa ;*

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:18.