Wróć   TheSims.PL - Forum > pensivelane
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy pensivelane i .mirror
Wiadomości odwiedzających od 461 do 470 z 551
  1. .mirror
    08.10.2010 19:46
    .mirror
    To jest pomarancz! Chyba jestes daltonistka xD
    CIEMNY pomarancz. Tylko nie rob z niego ciemnego blondyna, bo nie wyrobie -,- xDDD
  2. pensivelane
    08.10.2010 19:44
    pensivelane
    ja ci dam pomarańcz, toż to rudy jest!
  3. .mirror
    08.10.2010 19:41
    .mirror
    Hm.
    Zabralo mi mowe.
    Szok. Normalne.
    Ale to nie jest taki zuy pomysl ^^ Koniec dylematow ktorego faceta wybrac XD
    Nieeeeee... Bo by tak czy siak wyszlo, ze sie puszcza, tylko ze z samymi facetami by bylo na prawo a tak to na prawo i lewo... Niech zostanie z Dżejmsem 333 (Tylko zmień mu kolor włosów, bo ten ciemny pomarańcz mnie dobija... -,-)
  4. pensivelane
    08.10.2010 19:37
    pensivelane
    to sie nigdy nie skonczy
    mam rozwiazanie. rose lesbijka = lowe z valentine xd
  5. .mirror
    08.10.2010 19:35
    .mirror
    Nieee, nie Marco. Juz Collin jest ladniejszy ^^ To jest ciasteczko w moim typie ^^

Pomieszaj, wiesz, Moda na sukces, kazdy z kazdym xDD Az w koncu ktos zarazi sie hifciem i sie skonczy moda na sukces xD Hahaha, juz to sobie wyobrazam: 'Odcinek 276639... stracilam rachube' xDDDDDDDDDD
  6. pensivelane
    08.10.2010 19:33
    pensivelane
    kocham dżejmsa, ale w ogół jest tyle ciach. chyba, że Marco wpadnie na plan mojego FS to sie pobawimy... Albo nie, Colin Ogolnie to chce wsadzic moje postacie do jakiegos bonusa. Musze chyba zagadac z rudzielcem i vipera i jeszcze voltą to moze cos wyjdzie xd. sjuzan ma takie siano w głowie jak ja teraz. nie wie z kim ma sypiac :>
  7. .mirror
    08.10.2010 19:28
    .mirror
    Nie mialam na mysli, ze plomien zgasnieee... Spuszcze w kiblu! xD

BEJBI?! NOOOOOŁ ŁEEJ! Zero bobasów, zepsujesz całą zabawę ^^
    No to dawaj Jamesa na tego napalonego kochanka nooo ^^
  8. pensivelane
    08.10.2010 19:27
    pensivelane
    W kibelku to ci plomien zgasnie!
    No wiem, ze Louis jest szekszi, ale troche z niego menda i dobry hardcore by byl z niego i z valentine, bo ona jest brzydka i zua. tak sie zastanawialam, czy przewiduje kiedys dziecko u rose...........
  9. .mirror
    08.10.2010 19:25
    .mirror
    No nieee, Rose sie nie puszcza... To James sie puszcza, dawalas w jednym bonusie jak stoi pod latarnia mwahahaah xDDDDD
    Wiesz, bajdziej seksi jest Louis, ale w sumie z Jamesa tez nie jest taki zly material... James niech zostanie! xD

Nieee... W kibelku ^^
  10. pensivelane
    08.10.2010 19:23
    pensivelane
    W koszu na smieci, albo w zlewie! No mam wene, tylko powiedz, ktory lepszy material na kochanka! I wyjdzie, ze Rose sie puszcza :<

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:40.