Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 41 do 50 z 1814
  1. rudzielec
  2. Libby
    07.08.2012 14:58
    Libby
    Nie mogłaś tak od razu ?! Dawaj te gify ! Przynajmniej to odzyskam...
    No rozumiem. Szkoda by było to stracić . Może dziś się zmobilizuję do instalacji... Może...
  3. rudzielec
    07.08.2012 14:48
    rudzielec
    Nic nie poradzisz z tą sygną już :/
    Ale jak chcesz linki do gifów, to podeśle, bo mam je na swoim koncie z fotami
    Ja się zebrałam właśnie dzisiaj, jak mi sie nie uda z tymi domami to nie wiem co zrobię... Jeden dom, to dom gdzie mam studio, w którym robiłam pierwsze zdjęcia do F4, pamiętam ile czasu przy dekorowaniu tego studia spędziłam, nie chcę stracić tej chałupki, bo sobie nigdy nie daruję, że wszystko mi przepadło :/
    A drugi dom, to chałupka, którą niedawno wystawiłam na forum, siedziałam przy niej cztery dni, po osiem godzin, poza tym zaczęłam simką z tego domku, historię w dziale OJSG i nie chcę teraz kombinować od nowa :/
  4. Libby
    07.08.2012 14:33
    Libby
    No i właśnie! Liv bardzo pilnowała porządku a przecież cały czas widziała moją sygnę, bo zawsze pisałam w jej tematach. To motyka taki nadgorliwy jest. Chciał chyba pokazać, jak pilnuje porządku i jaki dobry z niego mod. Taa, jasne :/...
    Też bym sobie w sumie pograła. Przymierzam się do instalacji i przymierzam i zebrać się nie mogę. Część płyt leży na szafce, masa pomysłów czeka a ja się nie mogę zebrać...
  5. rudzielec
    07.08.2012 14:08
    rudzielec
    No wiesz, właśnie dziwi mnie ta sygna, bo nawet Livcia jej nie usunęła jak była modem :3
    No a przecież wszyscy wiemy, że pilnowała porządku na forum, stąd nie rozumiem dlaczego nagle ktoś Ci ją usunął...
    Na fejsa zajrzę pod wieczór, zaraz uciekam zrobić ostateczny porządek w simsach bo chciałabym sobie w końcu poukładać wszystko i pograć zanim pójdę do roboty :/
  6. Libby
    07.08.2012 13:24
    Libby
    Wiem właśnie :/ Czują się bezkarni i mogą robić co chcą :/.Najgorsze jest to, że sygna wcale nie była nieregulaminowa. Zajrzyj na fb.
  7. rudzielec
    07.08.2012 12:57
    rudzielec
    Najgorsze jest to, że z modem nie wygrasz. Każdy z nich czuje się panem i władcą (no, może nie każdy, ale większość). To tak jakbyś próbowała zmienić coś w naszym polskim rządzie, zawsze wszystko jest na "nie" i po ich myśli, a potem się dziwią, że większość ich nie lubi, skoro nie słuchają głosu "narodu" :3
  8. Libby
    07.08.2012 11:42
    Libby
    Dokładnie! Ale ten mod twierdzi, że niby miałam szczęście, że nikt nie zauważył tego wcześniej. Czujesz?! Przez ponad rok nikt by nie zauważył?! Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu :/.
    Wtedy też mi wywalili, ale tylko tego jednego gifa, ale jego akurat udało się wtedy znaleźć...
    Kręci. Nie miał wilk czym srać, to łykami :/.
  9. rudzielec
    07.08.2012 11:14
    rudzielec
    OMG... nie no, gdyby Twoja sygnatura była nieregulaminowa, to jakiś mod na pewniaka usunąłby ją wcześniej... Raz miałaś za duże obrazki w sygnie, to Ci napisali, żebyś je zmniejszyła i tyle! potem wszystko było ok przecież, także ktoś tu coś kręci :/
  10. Libby
    06.08.2012 18:43
    Libby
    ZnÓw !

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:20.