Wróć   TheSims.PL - Forum > Miyoki
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Miyoki i ddo bwayo
Wiadomości odwiedzających od 41 do 50 z 616
  1. Miyoki
    13.02.2011 15:24
    Miyoki
    Hej Inko :3
    Było w miarę dobrze (jakby pominąć matkę, to można powiedzieć, że fajnie) xd
    Zwiedziłam to zoo, ale wiesz jakie chamstwo?! Akurat trafił się taki dzień, że było niesamowicie zimno i wietrznie (cała się trzęsłam) i trochę kropiło, więc wszystkie zwierzęta się pochowały. Nawet koali nie zobaczyłam T_T
    A pandy to nie mają nawet :/
    Dopiero mają mieć.
    Ale były pingwinki
    A jak zwierzęta były na zewnątrz (co naprawdę było rzadkością), to stały odwrócone do mnie tyłem! Wredne zwierzęta. Pokazały gdzie mnie mają :c
    Byłam także w jakimś iluzjonistycznym czymś, w podziemiu Edynburga (tak się zwało, to jakieś coś co ma straszyć), w kinie 4d (chociaż krótki film oczywiście), które było w czymś, co się zwało "Our Dynamic Earth". Średnio mi się to ostatnie podobało.
    A teraz niestety mam szkołę i mnóstwo sprawdzianów zapowiedzianych D;

A co u Ciebie?
  2. ddo bwayo
    10.02.2011 23:50
    ddo bwayo
    Miyoki! I jak bylo? :3 co zwiedzilas? ^^ no i co u Ciebie? : D
  3. Miyoki
    24.01.2011 17:52
    Miyoki
    W nocy zwłaszcza
    Najgorsze jest to, że człowiek chce się bać i idzie do takich rzeczy, a później w domu mu się wydaje, że coś za nim łazi albo cokolwiek o.o
    Ja osobiście mimo iż uwielbiam horrory, to te o duchach pomijam, bo nie chcę potem mieć dziwnych schiz xd
    Też by mi się nie chciało xD
    Wiem jak ciężko jest się ruszyć xD
    W ogóle jak już ciemno. Jak środek nocy o_o

Ok, lecę, bo kompa muszę oddać.
  4. ddo bwayo
    24.01.2011 17:36
    ddo bwayo
    o! fajny taki zamek *w*
    napewno nie, a jak kłamstwo to żądaj zwrócenia kasy! :{
    szczerze to nie wiem, nie chce mi się ruszyć tyłka do kuchni by zobaczyć XD
  5. Miyoki
    24.01.2011 17:08
    Miyoki
    W sumie ciepło nie jest. Jakieś 4 stopnie czy coś.
    Ja patrzę, że jest także jakieś 'straszne podziemne miasto i podziemny cmentarz' (www.blackhart.uk.com) i dopiero się skapnęłam, że rzeczywiście tu może być coś nawiedzonego, skoro zamek ma 3000 lat (więcej niż w kalendarzu naszym o.o), a tam torturowali, umierali w lochach - to kurde ile musi być duchów D:
    Czuję, że naprawdę bym się mogła bać :<
    Noo, są strasznie słodkie
    Dlatego mam nadzieję, że to nie było kłamstwo. Bo mi powiedziano, że przywieźli ją z Azji i to chyba jedyna w Europie, ale może to takie zachwalanie (oby nie).
    A u Was ile teraz jest? Bo w moim Olsztynie chyba -7 o_O
  6. ddo bwayo
    24.01.2011 17:00
    ddo bwayo
    A ciepło tam teraz? Czy tak zimno jak u nas? c:
    o ja, jak strasznie to fajnie, jak wrócicie z tej jaskini, to koniecznie opowiedz jak tam było *w*
    OMG, PANDY! >w< Pandy są takie słodkie 3
  7. Miyoki
    24.01.2011 16:54
    Miyoki
    No niby mają specyficzne zbroje, ale jednak chyba bym nie poznała xD

Co tam jest? Hmm.. Jestem w Edynburgu i powiem szczerze, że jest sporo
    Aktualnie w swoim mieszkaniu z jednej strony mam widok na góry, z drugiej na Morze Północne bodajże (Wiem, powinnam wiedzieć, ale nie mam pewności) o_O
    I właśnie z bratem przeglądamy mapę z przewodnikiem, w którym są atrakcje i mamy chęć wybrać się do Jaskini Edynburga http://www.the-dungeons.co.uk/edinburgh/en/index.htm Brzmi strasznie i fajnie ^^
    No i jest zoo, w którym zobaczę pandy (kocham pandy 3). W ogóle jest tu całkiem ładnie, bo takie stare miasto, zamków dużo. Jeden na jakiejś ogromnej górze (i to w centrum).
    Słyszałam, że podobno 2 tygodnie to za mało, żeby wszystko zwiedzić D:
  8. ddo bwayo
    24.01.2011 16:39
    ddo bwayo
    osobiście nie chciała bym go robić, ale obejrzeć, o tak! trudno ich nie rozpoznać, każdy ich zna! poza tym oni mają specyficzne zbroje! c:

ojaojaoja! też chce! : D co tam jest? *w*
    no bo na gg masz opisy o wschodzie słońca 8D (nawet nie pamiętam skąd mam Twoje gg~~)
  9. Miyoki
    24.01.2011 16:14
    Miyoki
    Cosplaye są takiee faajne *_*
    Rycerzy Zodiaku? Haha, no nie wiem czy by ktoś ich rozpoznał, bo to takie... starsze niż Dragon Ball chyba xD
    No cóż... Jak ja będę robić cosplay, to albo go skompletuję albo kupię gotowy, bo w szyciu jestem gorzej niż zła xD

No tak, w Szkocji ^^
    Od soboty
    I się ucieszyłam, bo znalazłam sklep (taki bardzo mały, ale zawsze) z rzeczami z anime i mangi. W ogóle tyle tu do zwiedzania o.o

A skąd to pytanie w ogóle? ^^
  10. ddo bwayo
    24.01.2011 15:40
    ddo bwayo
    ejej, Ty w szkocji jesteś? o.o

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:55.