A jeszcze jedno, nie wiem czy już pytałem, ale widzę, że pracujesz nad miastem, wiesz może jak zrobić parcele na wodzie tak, żeby jak się ją postawi na wodzie nie była jaśniejsza od reszty morza?
Absolem, nie wiem czy cały czas masz problem z tym zanikaniem świata przy przybliżeniu w CAW, ale wiedz, że mnie spotkało to samo Pozbyłem się tego wchodząc w teren > kształtuj [?] > Maska > usuń i trochę pojeździłem po mapie I teraz wszystko działa
O widzisz ja nie miałem takiego szczęścia nie wiem czemu, z tego co wiem to on raczej rzadko sprawia problemy i teraz nie wiem czy goi wgrać znowu czy nie, bo ma kilka opcji dla mnie
Oczywiście wszystko na mody Nie no, żartuję, to na pewno jego sprawka. Z tym, że u mnie działa baardzo poprawnie i nawet po zainstalowaniu nowego dodatku nie musiałem go aktualizować
Ja raczej nie kombinuję na własną rękę Tylko raz jak wgrałem Nraasa to przez niego jak budowałem parcelę jakąś, to nie mogłem już wyjść z trybu budowania i o dziwo wpłynął on tez na działanie CAW bo tam w ogóle jak edytuję miasto w grze to nie mogę budować parcel bo jak przybliżam widok to mi gdzieś kamera się zagłębia w jakieś niebieskie tło