Wróć   TheSims.PL - Forum > cerastes
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy cerastes i Invidia Semper
Wiadomości odwiedzających od 41 do 50 z 62
  1. cerastes
    06.01.2010 21:33
    cerastes
    Ja również długo nie mogłam przekonać się do trójki, ale w końcu zaczęłam w nią grać i spodobała mi się.
    Wbrew temu co piszą gra jest wymagająca i potrzebuje m.in. silnej karty graf. Właśnie niedawno zmieniłam kartę, bo poprzednia miała za mało pamięci i gra była prawie niemożliwa choć z odczytu obrazu ( przy robieniu zdjęć ) byłam zadowolna.
  2. Invidia Semper
    06.01.2010 21:21
    Invidia Semper
    Ja jakoś nie jestem przekonana do trójki, chociaż i tak w dwójce ostatnio tylko tworzę simki, teraz jeszcze zdjęcia do FS.
    Po pierwsze muszę sobie sprawić porządną kartę graficzną, bo jak się okazało, TS3 przez nią ciągle mi się zacinają
  3. cerastes
    06.01.2010 21:04
    cerastes
    Trojaczki w TS3. Ostatnio gram w "trójkę" i trochę się już do niej przyzwyczaiłam, choć na razie nie ma jeszcze tylu dodatków, aby dawały jej przewagę nad "dwójką".
    Moim zdaniem 5 osób to jeszcze "norma" zwłaszcza, że teraz jest trend na większe potomstwo.
    Myślę, że gdyby Freud miał takich pacjentów jak Ty, to jego fach stałby się nie potrzebny.
  4. Invidia Semper
    06.01.2010 20:45
    Invidia Semper
    Trojaczki w TS2 czy TS3??
    5 osób to na nasze czasy jest duża rodzina, ale ja znam jeszcze rodziny 10 osobowe a niedaleko ode mnie mieszkają i większe To znaczy chyba jeszcze mieszkają
    ja ot jestem w ogóle dziwadłem Freud by musiał szukać terapeuty
  5. cerastes
    06.01.2010 20:42
    cerastes
    A gdzie tam nierozgarnięta... Może czasami roztargniona ? Rozważna jak najbardziej, moim zdaniem to jedna z dominujących cech określających Twoją osobowość.
    Co do bliźniaków to zwykle są one moim marzeniem tylko w simach, a ostatnio - trojaczki ! Mimo wszystko nikomu nie odradzam marzeń o dużej rodzinie, bo w życiu dorosłym - to najważniejsze. Rodzina daje poczucie bezpieczeństwa, a to niezwykle istotne. Warto żyć dla kogoś i komuś poświęcić swoje życie...
  6. Invidia Semper
    06.01.2010 19:30
    Invidia Semper
    W sumie też mnie to przeraża, zawsze jak byłam u przyjaciółki, która ma sporo młodsze rodzeństwo zaskakiwał mnie ten wrzask
    Ja rozważna? Nie...w prawdziwym życiu jestem strasznie nierozgarnięta, zawsze mnie ktoś za ramię trzymał, żebym przez przypadek nie wpadła na kogoś albo pod samochód(ostatnio znowu mi się to przytrafiło w niedziele)
    W sumie nie uśmiecha mi się tak długa przerwa w pracy, dlatego idealnym rozwiązaniem byłby bliźniaki- chociaż jest to podobno koszmar w najmłodszych latach
  7. cerastes
    06.01.2010 19:24
    cerastes
    Trudno ocenić kogoś poznanego w wirtualnym świecie, ale ja również powiem, że "nie wyglądasz" na jedynaka. Bardzo mnie to zaskoczyło, bo wyobrażałam sobie Ciebie jako osobę posiadającą rodzeństwo. W mojej wyobraźni miałaś młodszą siostrę, pewnie dlatego, że postrzegam Cię jako bardzo rozważną osobę co jest cechą charakterystyczną dla starszego rodzeństwa.
    Przyznam szczerze, że Twoja wymarzona gromadka pociech trochę mnie przeraża i uparcie zatrzymam się przy jednaku.
  8. Invidia Semper
    06.01.2010 19:11
    Invidia Semper
    Wszyscy mi mówili zawsze, że 'nie wyglądam na jedynaka'. Ale to jest beznadziejne, ja od początku byłam skryta i do dziś nie umiem, nawet najbliższym przyjaciołom powiedzieć wszystkiego, co mnie gryzie- chyba, że to tylko moja zryta psychika xd
    Ja zawsze marzyłam o trójce- dziewczynka, chłopak, dziewczynka, albo dwójce dziewczynce i chłopaku- naprawdę nie chciałabym, żeby moje dziecko było takie jak ja
  9. cerastes
    06.01.2010 19:06
    cerastes
    Jesteś jedynaczką ? Jeśli tak, to tym bardziej zachęcasz mnie do posiadania jedynaka.
    Na pewno pod wieloma względami jedynakom jest trudniej, jednak zawsze myśląc o własnym potomstwie wyobrażałam sobie dwie opcje: bezdzietność, lub jedynak ( koniecznie chłopiec ! ).

A jakie są Twoje plany, lub wyobrażenia na ten temat ?
  10. Invidia Semper
    06.01.2010 18:56
    Invidia Semper
    Ale jedynaki mają-wbrew pozorom- trudniej w życiu, mówię z doświadczenia ;p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:55.