Wróć   TheSims.PL - Forum > cerastes
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy cerastes i Łezka
Wiadomości odwiedzających od 41 do 50 z 52
  1. cerastes
    21.03.2010 00:52
    cerastes
    Dziękuję za komplement , no i oczywiście za zaproszenie i filmik o Violettcie.
    Skoro mamy wspólną pasję, to pasuje zostać znajomymi formalnie.

Dobranoc x4 ( teraz już na serio ).
  2. Łezka
    21.03.2010 00:45
    Łezka
    Pozwolisz Aniołku, że wyślę do Ciebie zaproszenie do znajomych... nie wyobrażam sobie mojego zbioru bez tak wartościowej osoby jak Ty.
  3. Łezka
    21.03.2010 00:42
    Łezka
    http://www.youtube.com/watch?v=sS7vKUnInTM
    Pozwolę sobie coś przesłać. Kiedy znajdziesz chwilkę obejrzyj. Dobranoc x4. D_S
  4. Łezka
    21.03.2010 00:38
    Łezka
    Masz rację, ja również lubię ludzi, którzy wiedzą czego chcą, czy mają swoje ambicje. Niestety, albo stety Violetta powróciła ze względu na matkę, a później to sama wiesz - jedyne co dobre to, że powstała piosenka "List do Matki". Moja mama na początku nie dowierzała tym moim przekonaniom o lokach, ale jakoś ją przekabaciłem. po raz 3 dobranoc.
  5. cerastes
    21.03.2010 00:35
    cerastes
    Ja lubię ludzi z pasją dlatego podoba mi się to, jak piszesz o Violettcie.
    Gdyby Violetta nie wróciła do Polski z pewnością jej kariera miałaby inny finał. Zniszczyła ją Polska Ludowa, bo dla takich gwiazd w naszym kraju nigdy nie było miejsca.

Byłam pewna, że mama nie podjęła się wyzwania, a tu proszę... pomyliłam się.

Dobranoc po raz drugi.
  6. Łezka
    21.03.2010 00:25
    Łezka
    Aniołku, wiele osób mówi mi, że to nie jest normalne - słuchanie Violetty Villas. Ja po prostu fascynuje się pięknem jej zmarnowanego talentu, osobowości i ambicji... Przykro jest mi słuchać, gdy ludzie ją oczerniają po obejrzeniu jednego programu "Uwagi" gdzie jest w szpitalu psychiatrycznym. Może i jestem koneserem. W każdym razie jestem dumny z moich upodobań, bo nie lubię wykonawców, którzy sobą mało co prezentują i są podobni do innych. Cenie indywidualności i wielkie talenty. Violetta nie powinna być Polką, bo tu nie było dla niej miejsca... ona urodziła się artystką, duszą pragnącą sceny... jest po prostu sobą kiedy śpiewa czy udziela wywiadów... w Las Vegas była ceniona za co? za talent i indywidualność... to samo co Marylin Monroe...
    Co moja mam na to? Trwa w moim "rozkazie" już chyba z 10 cm jak nie więcej jej urosły włosy - ma już do 3/4 ramion. "Oczy czarne" piękny romans rosyjski... w wykonaniu VV to już w ogóle... Dzięki i jeszcze raz dobranoc. D_S
  7. cerastes
    21.03.2010 00:18
    cerastes
    A wiesz, ja się dziwię, że jako nastolatek potrafisz docenić taką artystkę. Może Ty urodziłeś się już jako koneser... ? ;>
    Wyobraź sobie, że ja również pierwszy jej utwór, który słyszałam to "Oczy czarne".
    Mamie rzuciłeś wyzwanie... zapuszczać takie loki, ciekawa jestem jej reakcji...
    Byłam już w Twojej galerii, wiele tych samych fotek miałam niegdyś w swoich kolekcjach.

Również życzę miłej nocy i kolorowych snów.
  8. Łezka
    21.03.2010 00:04
    Łezka
    To już się poznaliśmy...
    Co do VV:
    Ja pierwszy raz zobaczyłem Violettę Villas w 2000 roku mając 5 lat, dokładnie w "Drodze do gwiazd" - wykonywała tam "Oczy czarne" w pięknej sukni o kolorze czerwonego wina. Potem kupiłem sobie płytę - znaczy rodzice. Jakiś tydzień temu kasetę magnetofonową z roku 1993 w folii!! Unikatowa nowiusieńka kaseta. Tam znajdują się utwory artystki kiedy śpiewała w Operetce Warszawskiej również w 1993 roku. Słuchaj Aniołku jakie brzmienie, echo, pogłos - takiej artystki w Polsce nie ma. takiego głosu to niejedna piosenkarka może jej pozazdrościć. Oczywiście również jestem fanem jej loków - mamie nawet "kazałem" włosy zapuścić do pasa. Faktycznie... grząski grunt z ty przyznawaniem się do VV, bo moi rówieśnicy to nawet nie wiedza kto to... no może po obejrzeniu Jak Oni Śpiewają, ale ujrzeli V. Villas w strasznie złym stanie i teraz myślą, że zawsze taka była. Poza tym to zaprasza do mojej galerii zdjęć z Violettą Villas. Pozdrawiam i miłej nocy. D_S
  9. cerastes
    20.03.2010 23:49
    cerastes
    Mi też miło Cię poznać... aniołek. <żółwik>

A Violettę Villas lubię naprawdę ! Od zawsze podobał mi się jej sceniczny wizerunek. Lubię ten nieśmiertelny typ gwiazd. Porównuję ją do Marilyn Monroe, Brigitte Bardot czy Sofii Loren. Kiedy byłam nastolatką zbierałam fotki Violetty i marzyłam żeby mieć włosy takie jak ona.
    Jeśli chodzi o jej muzyczny repertuar, to niestety nie jest mi zbyt dobrze znany, ale wiele utworów słyszałam i pamiętam. Ma wspaniałą barwę głosu.
    Violetta to gwiazda dla koneserów, a ich coraz mniej więc może masz rację pisząc cyt. "śmiałe wyznanie w dzisiejszych czasach".
  10. Łezka
    20.03.2010 23:06
    Łezka
    W ogóle to bardzo mi miło Cię poznać... Dziurawiec_Skąpolistny vel. Koziorożec29 - dla przyjaciół D_S.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:20.