Wróć   TheSims.PL - Forum > Połówka
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Połówka i Sheila
Wiadomości odwiedzających od 41 do 50 z 85
  1. Sheila
    19.02.2011 15:43
    Sheila
    Ohh, wiesz nigdy nie miałam królika, więc nie wiem co powiedzieć, ale moja bardziej Gosiowata część umysłu podpowiada, że każdy królik jest inny. Choć, może się jakoś przyzwyczai? Kurczę, no nie wiem zupełnie się nie znam, ale liczę na to , że pokochasz go choć w pewnym stopniu tak jak Dżafę, a wiem, że ją kochałaś bardzo :3 Domek mam zamiar wstawić przez weekend, bo pomyślałam, że raz kozie śmierć, więc jak porobię zdjęcia to od razu wstawiam No to powodzenia ze swoim królikeim, będę o niego pytać, przygotuj się! A tak wgl to jak ma na imię?
  2. Połówka
    16.02.2011 20:05
    Połówka
    to pokaż najpierw mi! ;d .a króliczek no to cóż...mały,dopiero ok.4tyg.ale jak tylko zobaczyłam że jakaś laska chce go kupić to od razu powiedziałam pani,żeby mi go dawała ;d ale już wcześniej miałam na niego oko i wtedy uznałam,ze musze ja go mieć ;d ze mną oswoił się szybko, z otoczeniem też.zwiedził cały dom z wyjątkiem łazienki ;d tylko nie wiem czy to był dobry pomysł.Dżafa była zupełnie inna...jak brałam jedzenie z półki to Dzafa rzucała się jak głupia.a ten ma to gdzieś.Dżafa już reagowała na imię,a nawet jeśli to i tak wystarczyło kucnąć,a ona biegła jak głupia do Ciebie.a teraz to mogę kłaść się na podłogę,stukać,klaskać,gwizdać a on tylko podnosi uszy.wychodzę z pokoju a on nie biegnie,a Dżafa biegła i zawsze się śmiałam, bo rzucała się jak głupia za mną i na zakrętach nie wyrabiała i uderzała o pufy na przedpokoju.a ten ani rusz. a jak biega to w ogóle go nie słychać.mimo, że mogę go wytulić,wygłaskać,to coraz bardziej tęsknię za Dżafą...eh..rozpisałam się ;d
  3. Sheila
    16.02.2011 18:02
    Sheila
    Wstawię, tylko jeszcze muszę pomyśleć, czy coś w niem nie poprawić, bo on jest taki skromny i nie wiem, czy jest OK. :c Ale muszę się przekonać, czy powinnam to robić, czy broń boże xD A jaki ten króliczek? Cieszę się Napisz mi coś o nim :3
  4. Połówka
    15.02.2011 20:31
    Połówka
    w porządku nowy króliś już ze mną . a to dobrze że zdrowa. ^^ wstawiaj domek !
  5. Sheila
    15.02.2011 19:39
    Sheila
    Hej, co u Ciebie? Ja już zdrowa i w swoim żywiole :3 Właśnie mam zamiar zrobić zdjęcia mojego pierwszego domku i taka zadowolona jestem : >
  6. Sheila
    08.02.2011 07:04
    Sheila
    Okej,okej Dzięki
  7. Połówka
    07.02.2011 15:39
    Połówka
    pod kołdrę, a nie w simsy !
    zdrowiej
  8. Sheila
    07.02.2011 09:13
    Sheila
    Aaa chora jestem Siedzę do piątku w domu i nadrabiam zaległości w simsach
  9. Połówka
    06.02.2011 19:51
    Połówka
    a w porządku jakoś leci a u ciebie?
  10. Sheila
    06.02.2011 18:17
    Sheila
    Hej , co tam u Ciebie ? Jak leci ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:54.