Wróć   TheSims.PL - Forum > Łezka
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Łezka i Lubie
Wiadomości odwiedzających od 41 do 45 z 45
  1. Łezka
    03.02.2014 18:42
    Łezka
    Radioaktywne skarpetki Sporo było takich nick'ów ... Pamiętam jeszcze chyba była Plastikowa Prezerwatywa czy coś w podobie. Jeśli chodzi o gry na Steam'ie to posiadam Mafię II i Saints Row: The Third. W Mafię II obecnie nie gram, ale SR3 namiętnie, systematycznie męczę z bardzo dobrym znajomym.
  2. Lubie
    03.02.2014 18:38
    Lubie
    właśnie mi sie takie nicki podobają, jak na przykład radioaktywne skarpetki[*]

tak, ostatnio nalogowo gram w DOTE2, mimo ze staram sie ograniczac, nie idzie mi. jak nie gram w dote, wlaczam team fortressa. niby mam te cale call of duty pare czesci, ale nie za bardzo lubie w nie grac.
    a ty moze grasz w cos ze steama?
  3. Łezka
    03.02.2014 18:34
    Łezka
    Nawet rozbawia? To niezwykłe... chyba głupotą swej nazwy. Pamiętam, że w początku 2009 roku kiedy go ustaliłem, to po wybraniu - dosłownie złapałem się za głowę - widząc nonsens tych wyrazów, ale już tak zostało i jest...

Edit: Kolega na Steam'ie... Grasz w jakieś konkretne gry?
  4. Lubie
    03.02.2014 18:17
    Lubie
    mi sie nick podoba, zawsze mnie rozbawia
    kolega na steamie ma podobny ;p

lubicz. nawet nie wiem, skad to sie wzielo. :p
    moj nick sam w sobie jest prosty, ale nie uwazam, ze jakis supek kól czy cos. zwyczajny i tyle mi starczy i nie zamierzam zmieniac przez najblizsze wiecznosci :'3
  5. Łezka
    03.02.2014 18:10
    Łezka
    Hej! Dzięki za komplement - mój nick naprawdę dobry? Stary jak świat... kiedyś należał do moich ulubionych, a teraz na tyle do niego przywykłem, że już mnie nie ekscytuje. Twój także niczego sobie - rozbawiło mnie przezwisko - Lubicz...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:44.