Wróć   TheSims.PL - Forum > Volturia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Volturia i Sandy
Wiadomości odwiedzających od 41 do 50 z 244
  1. Volturia
    13.10.2010 20:04
    Volturia
    aj tam aj tam. Konczysz FS i wszyscy czytelnicy zyja dlugo i szczesliwie koniec dyskusji.
  2. Sandy
    13.10.2010 19:44
    Sandy
    To chyba jesteś jedyną, która tak sądzi, bo moje FS raczej nigdy nie cieszyło się dużą popularnością No i póki co zamkneli mi temat i tak jakoś... no nie wiem...
    Ale to miłe usłyszeć od kogoś, że się podoba/ło ^^
  3. Volturia
    13.10.2010 11:20
    Volturia
    oczywiscie, ze nie da sie go zastapic./
    Anyway wiesz, ze nie pozwalam Ci przerwac 'ew. zakonczyc' EF? Kpisz sobie ze mnie? To aktualnie jedno z moich ulubionych FS ( i narazie chyba nieco zapomnianych, troche jak WM ). Zreszta jest jednym z lepszych, wiec nie pozwalam Ci go nie prowadzic dalej ;D
  4. Sandy
    12.10.2010 17:42
    Sandy
    Uh... na szczęście! Takiego ideau jak Ian nie da się powtórzyć >D Ja kontynuacji EF chyba już nie zrobię... Odcinek 14 piszę już po raz trzeci i sama już nie wiem jak chcę rozwinąć (albo ew. zakończyć) akcję.
  5. Volturia
    10.10.2010 11:55
    Volturia
    a no witaj
    Właśie rozpoczęłam zdjecia do dość długiego zakresu tekstu, anyway - nie zapisalam gry i caly plan filmowy jak i makijaże będę musiała robić od nowa Bo wgl wiesz, ze wszyscy simowie mi poznikali i domy? Byłam w niezłym szoku. Naszczęście Iana i Emme, jak i parę innych osób mialam w skrzyni. No ale nic - czekam a Twoje EF
  6. Sandy
    08.10.2010 15:26
    Sandy
    Hej jak tam WM?
  7. Volturia
    04.05.2010 21:52
    Volturia
    to zaczynam się bać ;D
  8. Sandy
    04.05.2010 21:22
    Sandy
    O tak, ty cały czas tylko podżegasz moją ciekawość, a potem nie wstawiasz odcinka przez 2 miesiące! Czy ty wiesz jakie ja katusze muszę przez ciebie przeżywać?! ;D
    A u mnie ten motyw będzie dotyczył Mike'a. Wykorzystam nieco pomysłu z pierwszej wersji mojego FS (tej w której Jason, był Jamesem z zawodu... mordercą).
  9. Volturia
    04.05.2010 19:22
    Volturia
    Nie nie. Oni są całkowicie braćmi xD o tak, proszę - stosuj się do reguł, zwłaszcza co do nazwiska ( z pewnością rozbudziłam ciekawość? ) kolejna kara ale niedługo upłynie, więc pewnie uda mi się wystawić odc jakoś za tydzień Ciekawy motyw również? ooo, to czekam ;]
  10. Sandy
    03.05.2010 19:06
    Sandy
    Ok, będę się trzymała reguł xD Z tego co pamiętam Em ma 28 lat, Ian 27 (miał być rok młodszy), a Jason 24. Tylko trochę mi teraz wersja nie pasuje, bo jeśli i ojca i matkę mają wspólnych to nie są w takim razie braćmi przyrodnimi A z tego co pamiętam mieli być...
    A ja ogólnie nie planuję nic wielkiego - po prostu Robin znajdzie zdjęcie Gregory'ego i przypomni sobie wygląd mężczyzny (cienia). Później okaże się, że to ojciec Jason'a i w sumie tyle jeśli chodzi o wątek rodziny Eviganów. Więcej nie ruszam niczego z przeszłości Jasona. A co do zakończenia EF przygotowałam jednak coś innego. Wpadłam na wątek, który wcześniej mi umknął, a to może być bardzo ciekawy motyw

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:01.