Wróć   TheSims.PL - Forum > Nieidealna
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Nieidealna i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 41 do 50 z 458
  1. Nieidealna
    07.12.2010 15:39
    Nieidealna
    Dzięki, dzięki!
    Zawsze miałam taką dobrą pamięć xD
  2. Miyoki
    06.12.2010 21:39
    Miyoki
    Ostro
    Ja tego nawet już ne pamiętam
    Brawo za dobrą pamięć!
  3. Nieidealna
    06.12.2010 17:37
    Nieidealna
    Sorry że nie odpisałam, musiałam iść :<
    No, bo tak jak wcześniej mi mówiłaś 'empatia jest dobra, ważne tylko żeby nie być za bardzo empatycznym'. (patrz w ogóle jak zapamiętuję twoje wypowiedzi! XD)
  4. Miyoki
    05.12.2010 21:29
    Miyoki
    Smutne, że takie rzeczy się zdarzają.
    Ale lepiej nie brać tego zbytnio do siebie, bo jak się będzie przejmować losami każdego, to można dostać depresji, a to jeszcze bardziej wszystko pogorszy.
    Małe dołki - ok, duże doły - nie ok ^^
  5. Nieidealna
    05.12.2010 21:20
    Nieidealna
    No, od razu całe życie się zmienia i w ogóle... I jeszcze ta świadomość, że nigdy więcej się nic nie zobaczy. Heh, i ja się martwię byle błahostkami, a patrz jakie ludzie mają tragedie.
  6. Miyoki
    05.12.2010 21:10
    Miyoki
    No, właśnie z jego powodu zaczęłam się nad tym zastanawiać. On podobno z mojego miasta.
    Oczywiście, że nikt by tak nie chciał. To musi być okropna ludzka tragedia :x
  7. Nieidealna
    05.12.2010 21:06
    Nieidealna
    Nie, nie przez pijanego kierowcę, na szczęście.
    No, np. ten Paweł z Mam Talent jest ślepy od urodzenia. Nie wyobrażam sobie tego... Nigdy nic w życiu nie zobaczyć... Okropne.
    No, ja też bym nie chciała. Zresztą, kto by chciał?
  8. Miyoki
    05.12.2010 21:02
    Miyoki
    Ja Tobie też współczuję :<
    Męczą nas w tej szkole! Jak oni tak mogą!
    Ale w sumie sami też mają więcej pracy w domu przy sprawdzaniu - ha! I dobrze im tak ;]

Smutna książka :<
    I o dosyć poważnej tematyce :o
    Niestety takie rzeczy się zdarzają. Mam nadzieję, że to nie przez pijanego kierowcę :/
    A zastanawiałaś się kiedyś jak to jest być ślepym od urodzenia? To musi być okropne!
    Nie wiesz jak cokolwiek wygląda. Nie wiesz jak sam wyglądasz. Praktycznie nie masz wyobraźni (którą ja osobiście bardzo cenię), gdyż nie masz jak sobie wyobrazić chociażby drzewa, skoro nigdy go na oczy nie widziałaś. Po dotyku też ciężko.
    Nigdy w życiu nie chciałabym tak mieć i nikomu tego nie życzę :x
  9. Nieidealna
    05.12.2010 20:30
    Nieidealna
    Omg, współczuję. Ja ten tydzień mam cały zawalony sprawdzianami. Tylko w piątek nie mam żadnego. Po prostu masakra ;<
    Czytałam książkę 'W ciemności' Jana Frey. Jest o 15-letniej dziewczynie, która straciła wzrok w wypadku samochodowym. Na faktach. Straszne :<
    O, gratulacje xD
  10. Miyoki
    05.12.2010 20:23
    Miyoki
    No niestety. Ja już straciłam nadzieję na chociażby tydzień bez sprawdzianu (albo chociaż z jedynie dwoma sprawdzianami). Zadają tyle, że żyć się odechciewa D;
    W piątek to pan nieźle dowalił (mam historię i wos z tym samym nauczycielem): dwie pierwsze lekcje, to była właśnie historia i wos. Na jednej lekcji był sprawdzian i okazało się, że na drugiej też o_O
    I oba z historii. Tragedyja.

A jaką książkę czytałaś? I o czym jest?
    Wiem jak to jest jak ma się zepsuty humor z powodu smutnej części w książce czy filmie.
    Wczoraj musiałam drugi raz oglądać śmierć Mello (ten z ava) :<

I miałam 54% z próbnej matury z matmy, czyli zdałam, ha! xD
    Mogło być lepiej, ale jak mam takie słabe wyniki z tego przedmiotu, to nie narzekam. No i trzecie miejsce w konkursie mitologicznym ^^'

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:46.