Wróć   TheSims.PL - Forum > Dastina
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Dastina i marandile
Wiadomości odwiedzających od 41 do 50 z 81
  1. Dastina
    29.04.2010 22:18
    Dastina
    Dzieńdobry! Coś nieoczekiwanie zmyłaś się : ))
    Ja zaraz pewnie będe musiała iść,bo jutro na 8 do szkoły.Trzeba wstać o 06.30 ;(
  2. Dastina
    29.04.2010 13:26
    Dastina
    Poodkurzane! Od razu lepiej .
    Ide cos zjesc.
  3. Dastina
    29.04.2010 13:14
    Dastina
    na plastyce to my tez piszemy sprawdziany,raczej tych rysunków mało jest,a jakies wymyslne grafiki, w ogole musimy kupowac jakies okropnie drogie materiały,nawet czasem trzeba na zamówienie np. płytka linoleum do linorytu za 15-25 złotych oprócz tego inne rzeczy,że razem np. 50-60 złotych..mamy nawet z plasty zeszyt i piszemy o tych różnych dziedzinach,kiedys pisalismy spr. z barw i scen różnych plastycznych np. scena batalistyczna czy rodzajowa i co to jest,teraz mielismy architekture trochę,trzebabyło narysowac jakiś super extra dom,mi wyszedł kwadraciak z nierównymi oknami. nieźle. Teraz może będziemy architekture dalej mieć,albo przejdziemy do jakichś dziwnych rzeczy i trzeba bedzie znów kase wydac na przybory.
    Idę odkurzac,z/w.
  4. Dastina
    29.04.2010 13:07
    Dastina
    Albo wiem ! odkurze ! taak !
    jak mama wroci z pracy ,to przynajmniej nie bedzie gadala,ze jest brudno itp. )
  5. Dastina
    29.04.2010 13:03
    Dastina
    Idę do kuchni szukac czegoś do żarcia !! Głodna jestem jak wilk.Ostatnio jadłam jakis tworozek wiejski.Całkiem dobry : )
  6. Dastina
    29.04.2010 13:01
    Dastina
    Teraz w gim. na muzyce bardzo malo spiewamy,prawie wcale,my sie uczymy histori muzyki,mamy podrecznik,cwiczenia,wiesz takie nawet rzeczy o zyciu kompozytorów dowiedzialam sie,ze Bach mał 20 dzieci oooo ,potem piszemy sprawdziny,kartkowki,mamy testy ze sluchania utworów,nie wiem czemu ,ale to jest naprawde dziwne,powinnismy cos bardziej takiego..yy..ciekawego robic.Kiedys pamietam to trzebabylo ulozyc tekst piosenki i do niego tańczyć ..to było nawet okej,dastałam (z koleżankami) raz nawet piatkę
  7. Dastina
    29.04.2010 12:48
    Dastina
    o nie Rota !
    Pamiętam,że miałam to na polskim w podstawówce omawiane,a chyba potem na muzyce..ee dziwne . W ogóle to kiedys musiałam Ode do radosci śpiewac,to byla masakra..nie umiem spiewac
  8. Dastina
    29.04.2010 12:45
    Dastina
    Też nienawidze mówić publicznie,nie wychodzi mi to zupełnie ..
    W zasadzie to u mnie była do wyboru klasa (jeśli chodzi o językowe) :
    -z rozszerzonym ang. plus francuski
    - z rozszerzonym ang. plus niemiecki
    Wybrałam niemiecki,bo jakoś mi się w niemczech podoba i w ogole do francji dalej. hehe
  9. Dastina
    29.04.2010 12:36
    Dastina
    Chyba muszę sie nauczyc historii,ale wiesz o tyle dobrze ,ze wystarczy przeczytac w podręczniku i zapamiętac wydarzenia,przyczyny,skutki,pojęcia,poza tym muszę wypisać na polski bogów,herosów,coś tam z mitologi, ale juz ją zakończyliśmy i teraz mamy z niej ostatnie zadanie,na matme musze zrobic jedno zadanie.W twoja pomoc przyda mi się na pewno nie raz,nie dwa ,ale potem,może z anglikiem , jak go lubisz,to pewnie dobra jesteś.Narazie dziękuję
    A w ogole jak sie uczysz? tzn. jakie masz oceny tak ogolnie ?
  10. Dastina
    29.04.2010 12:31
    Dastina
    ee to chodzę do I e - jezykowa z niemieckim,nie mam rodzenstwa,ogolnie nie lubie szkoły,bo nie mam na nic czasu,klasa jest okej raczej,są niektore osoby dziwne,czesto niemiłe,ale trudno , nauczyciele wymagają , ogolnie nic ciekawego,jak juz mowilam moje zycie w roku szkolnym kreci sie wokol nauki , poza tym to lubie grac sobie w simy 2 ,lubie a w zasadzie kocham jeździc do Niemiec , do berlina :] , w ogole to jestem balaganiarzem,"narzekaczem" , mam 100 fobii , lubię słuchać Gagi - telephone , nie potrafie rysować,niestety,jestem zakupoholiczką, chyba tyle. Teraz dawaj ty.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:00.