Wróć   TheSims.PL - Forum > Extranjera
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Extranjera i Lucha
Wiadomości odwiedzających od 41 do 50 z 106
  1. Extranjera
    14.01.2012 09:18
    Extranjera
    Znów przepraszam za przerwę
    Odpisał na nk? Oby tak ^^ Żadne koleżanki nie są mądre, tym bardziej przyjaciółki. Uwierz mi...
    Tylko dwie?! Ale zgaduję, że i tak fajnie było Ja byłam w czwartek na lodowisku i tylko dostawałyśmy ochrzany za to, że jedna się wywala na drugą przez pingwina i zakręty
  2. Lucha
    12.01.2012 17:12
    Lucha
    Bosh... Tylko nie to! Moje 'mądre' koleżanki szły koło domu kolegi tego chłopaka z 3 klasy i śpiewały na głos moje i jego kolegi imię... One są normalne?
    Z 6 osób na łyżwy dotarły 2 -,-'
  3. Lucha
    11.01.2012 15:47
    Lucha
    Była, była! Nawet spoko było Ale napisałam do niego na naszej-klasie i się stresuje!
    Jutro idziemy z koleżanką nareszcie na łyżwy! Grupa zmówiona... My , 2 koleżanki z drugiej klasy, i dwóch chłopaków z 1a... Ja jestem 1c
    Myślałam, że zginę na wf! Dwa razy wbiłam piłkę za drabinki i musieli ją wyciągać
  4. Extranjera
    11.01.2012 15:19
    Extranjera
    Hej Przepraszam za nieobecność. Nie dość, że mam jutro trudny spr z chemii to jeszcze 3 nauczycieli się zmówiło i nam zadało kilka stron pracy domowej. A ja na dodatek jestem wyczerpana. Nie dość, że chora, zaspana to jeszcze mi się dzisiaj w głowie kręciło na lekcjach.
    I jak? Była technika?
  5. Lucha
    10.01.2012 13:56
    Lucha
    Nie obserwuje! Siedzę na korytarzu i oni też i sobie dogadujemy
    Odezwał się do mnie! Łii ^^ Modlę się aby jutro nie było pani od techniki, bo nie będzie techniki i sobie pójdziemy oglądać ich wf
    Powiedziałam o nim mojej przyjaciółce z 6 klasy, ona tylko zerka na mnie i pyta:
    " To ten co ci dokuczał ?".... Wystarczyło abym się zaczęła szczerzyć!
    A tobie jak minął dzień?
  6. Extranjera
    10.01.2012 13:41
    Extranjera
    Masakra z tymi sprawdzianami
    5?! WOW!
    Ja tam chcę piątek! Mam tylko 5 lekcji w tym wychowawczą i 2 polskie A potem ferie! Nie wytrzymam tego tygodnia. Obserwujesz jak grają? ^^ U mnie z chłopaków na wfie można się tylko pośmiać. Serio, ja nie jestem dobra z wfu, ale oni...
  7. Lucha
    09.01.2012 19:38
    Lucha
    Spoko! Nic się nie robi, a tą piękną sytuacje jakoś muszę wyjaśnić
    Tego to bym się nie spodziewała, on zazdrosny... Ja miałam dzisiaj niemiecki,a jutro pani oddaje możliwie sprawdziany z geo i sprawdzan z matmy! Mam 5 na półrocze z matmy
    O to zgaduje, że już po nich? Nie martw się moja klasa jak mnie nie było to mojej koleżance wyglosowała 3 z zachowania ;p
    Chce do szkoły, bo jutro wtorek, a zawsze we wtorki przed chemią siedzę sobie koło szatni, a oni mają wf !
  8. Extranjera
    09.01.2012 18:21
    Extranjera
    Hej Przepraszam, że nie odpisywałam, ale odkąd wróciłam ze szkoły to siadłam tylko na chwilkę i się uczyłam na fizykę i geo.
    Nie wiem co powiedzieć, serio... Może mu powiedz o co tak naprawdę chodziło. Przeproś czy coś. I zaproś na łyżwy Tylko bez nabijania się! Masz czas do 2 lutego
    U mnie? Dzięki mojej kochanej klasie mam dwa sprawdziany jutro W tym na geo pani dała nam zagadnienia małą czcionką i na pół strony w zeszycie. I jeszcze niemiecki jutro! Nienawidzę poniedziałków i wtorków...
  9. Lucha
    09.01.2012 16:06
    Lucha
    Siema.. co tam ?
  10. Lucha
    09.01.2012 12:59
    Lucha
    O rany... Wróciłam ze szkoły W czwartek na wycieczce jak mówiłam co koleżanki krzyczały moje imię i nazwisko jego kolegi... On się dowiedział... Nie odezwał się do mnie dzisiaj tylko posłał spojrzenie, którym się zajęłyśmy z przyjaciółką na polskim... Ona stwierdziła, że jest zazdrosny, a ja sobie zadałam pytanie: ' dlaczego ?'...
    Szybko zdałam sobie sprawę, że nawet jak chciałam go czymś zawsze wkurzyć to on i tak się szczerzył jak głupi do mnie... Radosny okrzyk przed wigilią + to, że zawsze jak mnie widział poprawiał mu się humor = już wiem czemu tak się popatrzył
    Normalnie byłabym happy jak to mówi przyjaciółka, ale mam cholerne wyrzuty sumienia ...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:31.