Wróć   TheSims.PL - Forum > Sheila
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sheila i Serakel
Wiadomości odwiedzających od 41 do 50 z 55
  1. Serakel
    02.10.2010 20:37
    Serakel
    Tak, ale kilka sama znalazłam...............
  2. Sheila
    02.10.2010 20:35
    Sheila
    teraz wiem,że z OffTopu
  3. Serakel
    02.10.2010 20:23
    Serakel
    Nie wiem raczej spontaniczna. Nudziło mi się przeglądałam avatary i rzucił mi się w oczy.
  4. Sheila
    02.10.2010 19:15
    Sheila
    Haha;p Spróbuję u mnieWidzę,że zmieniłaś avatar.Coś cię nakłoniło czy spontaniczna decyzja?
  5. Serakel
    02.10.2010 15:35
    Serakel
    Jest kartka i jedna os. wpisuje imię chłopaka lub dziewczyny, zaginasz by nie było widać, druga pisze drugie imię chłopaka lub dziewczyny, ta osoba co pisała pierwsza, pisze co będą robili, ta co pisała druga pisze gdzie, a ta pierwsza jak będzie. Jak napiszesz to zaginasz. To było tak że jedna wpisywała imię dz. a druga chł., ale raz nam się pomyliło i zaczęłyśmy tak grac, zazwyczaj wybierałyśmy bohaterów z naszej ul. książki a raz grałyśmy na gg, bo chyba nam odbiło
  6. Sheila
    02.10.2010 07:39
    Sheila
    Nie,nie znam.O co w tym chodzi?
  7. Serakel
    01.10.2010 21:21
    Serakel
    Fajne. Zgadłaś Liza, ja wole mówić Liza. My grałyśmy w randkę w szkolę, znasz? i była taka kupa śmiechu, pewnie wyglądałyśmy jak wariatki ale wszyscy są raczej do tego przyzwyczajeni
  8. Sheila
    01.10.2010 20:36
    Sheila
    Imię:Nazwisko: Wiek:Miejsce zamieszkania:Rodzicerzyjaciółki:Ktoś kto się podoba:Ulubiony kolor:itp.itd.Jak już się znamy to gramy tą rodziną ale co jakiś czas piszemy do siebie(jako ten sim) listy,lub gadamy przez gg.No więc jesteśmy jakby przyjaciółkami,ale np.musiałyśmy się przeprowadzić albo coś.Jak któraś już nie chce grać,to podaje jakiś absurdalny sposób śmierci np.śmiertelny śmiech czy coś.Zawsze jest kupa śmiechu i urozmaicenie gry w simsyI niech zgadnę ta przyjaciółka to Liza***?
    Z innych gier to gramy w:"patrz to twój chłopak"
    Znasz?Jest mnóstwo śmiechu,nie raz w miejscach publicznych dziwnie na nas patrzą;p
    Idziemy paczką gdzieś tam i na każdego mniej urodziwego chłopaka mówimy do siebie"Patrz Gosia to twój chlopak"Niby nic a cieszy
  9. Sheila
    01.10.2010 20:35
    Sheila
    Właściwie,to się nie dziwię,że nie znasz,bo to chyba my wymyśliłyśmy^^
    No więc.W simach tworzysz jeden świat,obojętnie czy twój czy ściągnięty albo od razu z gry.Wprowadzasz do niego rodziny,aby był prawdziwym miastem tętniącym życiem.Wśród tych jest jedna wyjątkowa.U nas to zazwyczaj była młoda dorosła,albo nastolatka.Raz dla jaj grałyśmy emerytkamiNo ale wracając do tematu to grasz tą rodziną i jak jest więcej osób to grasz jedną osobą,a reszta to na twoje potrzeby lub całkowita wolna wola.Dlatego prościej jest jedną osobą.Przez gg lub coś tam przesyłasz innym dane:
  10. Serakel
    01.10.2010 20:04
    Serakel
    Nie wiem, a co to? My zazwyczaj gramy w klasie, znaczy graliśmy z dziewczynami jak nam się nudziło w randkę lub co by było gdyby takie tam gry(może trochę dziecinne, ale tak sie przy tym lałyśmy), a tak dwójka to zazwyczaj gra w państwa miasta
    A ta kumpela to jest tu na forum jest moją najnajlepszą przyjaciółka i znamy się gdy miałam chyba pół roku, ale ona jest starsza o kilka miesięcy.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:38.