Wróć   TheSims.PL - Forum > Lubie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lubie i Levkoni
Wiadomości odwiedzających od 41 do 46 z 46
  1. Lubie
    13.12.2011 16:50
    Lubie
    Ja też zamierzam zbudować miasto. Ale planuje, by to była forumowa praca...
    Nie wiem czy to się uda, czy nie. Warto spróbować. Kto nie próbuje, ten traci.
    Niedługo oficjalnie to ogłoszę na forum...
    Tylko zastanawiam się nad nazwą...
    Albo "Lunar Corner" - Księżycowy Zakątek, lub "Lunar RetReat", co oznacza Księżycowe Zacisze.
    Które lepsze, jak myślisz?
    (nazwa będzie w wersji org. czyli angielskiej)
  2. Levkoni
    13.12.2011 15:55
    Levkoni
    Dzięki Kiedyś pewnie skończę haha
  3. Lubie
    13.12.2011 05:56
    Lubie
    to czekam z niecierpliwoscia na twoje miasto, i nie przerywaj jegoroboty, bo nigdy nie skomczysz...
  4. Levkoni
    12.12.2011 19:42
    Levkoni
    CZĘŚĆ DRUGA WPISU BO NIE ZMIEŚCIŁO SIĘ WSZYSTKO. CZYTAJ NAJPIERW TO NA DOLE ...Obecnie pracuję nad projektem małego miasteczka w stylu amerykańskim, będzie trochę kamienic w Ann Arbor, Princeton, Brooklynu (poszukaj sobie grafik w google np.). No i mam nadzieję, że się uda. Projekt zakładał na początku stworzenie miasta tylko i wyłącznie z dodatków dostępnych w TS3 i dodatkach, jednak zrobienie czegoś na prawdę fajnego w tym stylu nie jest możliwe, dlatego muszę posłużyć się obiektami ze Store, a także tymi stworzonymi przez graczy, chociaż te drugie ograniczę do niezbędnego minimum, zero mebli, tylko i wyłącznie elementy urealniające wygląd miasta.
  5. Levkoni
    12.12.2011 19:41
    Levkoni
    Ja swoje miasto robię już od tak dawna, że nie wiem czy kiedykolwiek skończę, a to dla tego że jestem perfekcjonistą i chciałbym zrobić pewne rzeczy, które po prostu są niemożliwe w simsach. Ogólnie już dawno temu zrobiłem miasteczko podobne do SV, uznałem jednak, że jest zbyt do niego podobne i usunąłem je. Potem zacząłem robić miasteczko w klimacie San Fransisco. Zrobiłem trochę wzgórz, dróg, wybudowałem trochę takich kamienic charakterystycznych dla tego miasta, wyszło na prawdę fajnie to, ale też usunąłem bo uznałem, że duże miasto w Simsach jest niefajne, a to dla tego, że nie ma realnego ruchu ulicznego itd. Potem zrobiłem miasteczko w stylu dzikiego zachodu, ale zapis mi się zniszczył przy przenoszeniu, jak robiłem reinstalkę CAW. Po prostu nie załadowały mi się pewne elementy, nie wiem dlaczego.
  6. Lubie
    12.12.2011 19:04
    Lubie
    Siemka. ;p
    Natknelem sie na wiadomosc, ze jestes w trakcie robienia swojego miasta do the sims 3...
    Jestem ciekaw jak ono bedzie wygladac...
    Jaki masz zamiar dac mu klimat? Miejski, wiejski, czy taki jak w SV...
    Ja tez mam zamiar zrobic miasto, lecz wpadlem na pomysl, by to bylo forumowa praca. Pisalem na ten temat z modami. Wyniklo z tego to, ze musze zaczac sam, a ew. Potem userzy beda dopomagali.
    Ale planuje prace nad projektem na nowy rok, bo wtedy bede mial nowy komputer, a na nim wszystkie dodatki...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:28.