Wróć   TheSims.PL - Forum > Silver
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Silver i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 41 do 50 z 98
  1. rudzielec
    11.02.2012 23:08
    rudzielec
    Nie męczysz mnie, no daj spokój
    Mówisz o schodach budowanych? :> skąd je pobrałaś?
    zapewne je masz, spróbuj położyć gdziekolwiek któreś ze schodów i zobacz, czy mają recolor tym narzędziem do projektowania, tam powinny być, jeżeli nie, to będziemy kombinować dalej

a co do Vorga... nie wiedziałam, że aż tak Ci się spodobał
    spokojnie, mam napisane dwa odcinki do przodu,
    po prostu ciężko mi się za zdjęcia zabrać, na pewno będę kontynuować
    pewnie w nadchodzącym tygodniu będzie odcinek (skoro tak bardzo chcesz poczytać, to się zmobilizuje do zdjęć i wstawię jak najszybciej ^^)
  2. Silver
    11.02.2012 22:13
    Silver
    Vorg zamknięty?! moje życie straciło sens... Mam nadzieję, że go kiedyś wznowisz.
  3. Silver
    11.02.2012 19:26
    Silver
    Wybacz, że cię znowu męczę, ale mam problem ;/ wgrywam schody do downloads (te takie co się buduje a nie stawia) i żadne mi się nie wgrywają robię coś nie tak?
  4. Silver
    03.02.2012 21:11
    Silver
    Haha jestem genialna teraz będę się zastanawiać co przewidziałam... ale do końca nie pozostało wiele, więc szybko się dowiem ^^
  5. rudzielec
    03.02.2012 01:15
    rudzielec
    jedna rzecz z tego co napisałaś się sprawdzi
    ale nie powiem która
  6. Silver
    02.02.2012 18:31
    Silver
    No bo myślę, a raczej podejrzewam, że byłoby coś takiego możliwego...no może zabiją Marco i Chris się pod niego podszyje czy coś, ale w końcu Mei zostanie z Chrisem albo przez przypadek Alia zostanie świadkiem jakiejś bójki i zginie i Colin będzie winić za to Marco. bo go z domu wyciągnął...albo jeszcze mam takie przypuszczenia, że może zabiją Chrisa, albo...hmmm sama nie wiem to wszystko to jakieś głupie skojarzenia i pewnie się nic z tego nie sprawdzi. Myślałam jeszcze o jakimś innym zakończeniu, ale wyleciało mi z głowy
    Wierz mi, że jesteś bardzo nieprzewidywalna więc nie masz się czym martwić
  7. rudzielec
    30.01.2012 22:40
    rudzielec
    no interesuje mnie i to bardzo, musze wiedzieć, czy jestem przewidywalna, czy nie
    nie pali się, jak sobie coś przypomnisz to napisz
    branoc ^^
  8. Silver
    30.01.2012 22:13
    Silver
    Wiesz...nawet już zapomniałam jakie miałam podejrzenia Starość nie radość. Chyba mnie jakaś skleroza łapie przypomnę sobie i przeanalizuję to Ci napiszę jak Cię to interesuje ale nie teraz bo jest późno, a muszę odrobić jeszcze inne zaległości na forum. Dranoc
  9. Silver
    04.01.2012 13:31
    Silver
    O! Nie wiedziałam Dziękuję Ci bardzo ;D
  10. rudzielec
    03.01.2012 02:16
    rudzielec
    więc musisz wejść do folderu "EAgames", tam gdzie masz typowo zainstalowane simsy i wywalić cały folder "TheSims2", uprzednio wycinając sobie i wklejając np. na pulpit wszystko to, co nie chcesz mieć usunięte, jak np. podfolder "downloads" itp. potem odpalasz grę, ona tworzy Ci ten wywalony folder "TheSims2" na nowo, wklejasz tam swoje podfoldery i WŁALA!!! xD wszystko jest w jak najlepszym porządku jakbys czegoś nie wiedziała to pisz! ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:59.