Wróć   TheSims.PL - Forum > Annetti
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Annetti i Libby
Wiadomości odwiedzających od 41 do 50 z 281
  1. Libby
    17.10.2015 22:15
    Libby
    Kurcze, a ja tu czekam niecierpliwie na coś nowego... Usycham, no...
    Nieciekawie z tym palcem... Ja się z kolei z tej głupiej kostki nie mogę wygrzebać. Co mi opuchlizna zejdzie, to zaś źle stanę i znów puchnie. Takich jaj z nią to jeszcze nie miałam :/
    A tak poza tym to nadal czytam książki. Aktualnie fajny romans A w międzyczasie gram z kumplami w planszówki
  2. Annetti
    17.10.2015 18:15
    Annetti
    Hello
    A nawet spoko, mam zacząć kolejną rehabilitację tego mojego nieszczęsnego palca :/ A każda wizyta 80 zł :/ Takich wizyt mam mieć dziesięć :<
    Nie wiem kiedy będzie coś nowego. Miałam pisać dzisiaj, ale ze starszą siostrą pojechałyśmy do brata oglądać naszą nową bratanicę, a teraz zupełnie nic mi się nie chce Jutro zaś mamy jechać na Mszę za babcię i zapewne w odwiedziny do rodziny. A od poniedziałku mały maraton na studiach, potem jeszcze ta rehabilitacja i w sumie dochodzi do tego, że NICZEGO mi się nie chce
    A co u Ciebie?
  3. Libby
    17.10.2015 16:38
    Libby
    Hej Co słychać?
    Kiedy coś nowego na forum lub blogu? Dawno nic nie było
  4. Libby
    25.09.2015 23:52
    Libby
    Łee no...
    Opuchlizna mi trochę zeszła, jeszcze pobolewa, ale już jest lepiej. Nie polecam skręcenia kostki
    I życzę, żeby Twój palec zaczął współpracować
    U mnie jest ok, ale wieczorem będzie zimno a ja bym znów chętnie posiedziała do 4 nad ranem :3 Zobaczymy, może kumpel pożyczy dodatkową bluzę
  5. Annetti
    25.09.2015 15:23
    Annetti
    Haha, chętnie się dowiem co też ostatnio przeczytałaś Ja ogólnie mam jakiś zastój. W ciągu miesiąca jedyną "nową" książką jaką przeczytałam były "Śnieżynki" Liliany Fabisińskiej. W sumie było całkiem, całkiem. Co prawda nastawiłam się na jakiś lekki romans obyczajowy albo coś i znowu z tym nie trafiłam xd
    Ojeeeej, to feralnie z tym stłuczeniem :/ Ja dalej znęcam się nad palcem, który ani drgnie.
    Haha, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie cały czas pada Więc faktycznie życzę Ci, żeby pogoda ogarnęła się na czas
  6. Libby
    24.09.2015 14:44
    Libby
    Hej Dawno nie pisałyśmy... Nadal nadrabiam książki. Muszę w końcu zaktualizować listę w Ostatnio Przeczytane... Ostatnio czytałam takie mega historie :3 A wczoraj zaczęłam najnowszą książkę Ahern
    31.08. skręciłam kostkę... :/ U mnie to już chyba norma :/ Już prawie nie bolała i opuchlizna zeszła, to sobie ją tydzień temu doprawiłam i znów bania od nowa i bolała jak... Powoli już trochę lepiej. Opuchlizna chyba już prawie zeszła. No i zdecydowanie mniej boli.
    No i niecierpliwie czekam na sobotnie ognisko Oby pogoda dopisała, bo chcę znów długo siedzieć
  7. Annetti
    23.09.2015 20:32
    Annetti
    Hejo
    Co tam?
  8. Libby
    01.09.2015 19:58
    Libby
    Wiem, że wciąga W końcu to mój ulubiony, bo jest taki idealny
  9. Annetti
    01.09.2015 19:27
    Annetti
    Nie liczyłam Ale dużo
  10. Libby
    01.09.2015 18:26
    Libby
    Koniecznie!
    Ile razy już to obejrzałaś? xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:06.