Wróć   TheSims.PL - Forum > pensivelane
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy pensivelane i .mirror
Wiadomości odwiedzających od 531 do 540 z 551
  1. pensivelane
    12.09.2010 12:11
    pensivelane
    Mój w sumie nie jest zawalony, powinno byc okej. Ja grałam chyba 2-3 razy w jedynkę. Taki szał, simsom to sie nie podoba, tamto ( o ile tak faktycznie było, bo grałam z siostra cioteczną 2 lata starszą i mi tak mówiła) i trzeba było zmieniać. A potem weszłą dwójka, nawet kilka dodatków i bach dostałam na swieta. Od tej pory kocham simulki
  2. .mirror
    12.09.2010 12:09
    .mirror
    Hah, prawda, simsy zarażają xD Acz ja się zakochałam od pierwszego wejrzenia w jedynce, od początku zbierałam płyty a potem takie 'bueeee, kończą z jeydnką'. I niby się zakochałam w dwójce, ale do jedynki mam jednak ten sentyment

Wiesz, prędkość internetu zależy też trochę od prędkości komputera. Przed formatem internet u mnie chodził mozolnie, bo miałam zawalone zbędnymi plikami dyski. Po formacie internet śmiga
  3. pensivelane
    12.09.2010 12:05
    pensivelane
    ja mam laptopa, a stacjonarny jest taty. Tata na wyjezdzie a ja buszuje na jego sprzecie. Zawsze mial szybszy internet od mojego nie wiem czemu, mamy w koncu jeden modem... Ja pozarazalam kolezanki z klasy simsami. Jedna mowi ze simsy nią zawładnęły, jak ma doła w piątek to robi kanapki i gra do 1 w nocy hałsem xd
  4. .mirror
    12.09.2010 12:01
    .mirror
    Oooj tak, to przerażające. Ale simsy są takie faaaajneee... I teraz zaczynam się zachowywać jak 12-letni emo plasticzek xD
    Nom ja nietsety mam tylko stacjonarny komputer, ale chyba to mi wystarcza. Cztery dyski mają w sobie to coś ^^ xDDD
  5. pensivelane
    12.09.2010 11:53
    pensivelane
    Te GB są przerażające, a simsy takie fajne. Mam zainstalowane jeszcze na laptopie, który może nie ledwo zipie, ale lubi mi pomulić troche simsy na początku.
  6. .mirror
    12.09.2010 11:51
    .mirror
    Ja instaluję na D, ale wiadomo że na C tworzy się EA Games, które wraz z Downloadsem trochę zajmuje ^^"
  7. pensivelane
    12.09.2010 11:50
    pensivelane
    Ja mam zainstalowane wszystkie, zajmują koło 30 GB, tak na oko. Da się żyć, tylko jak masz zainstalowane na dysku C, to w pierwszych minutach internet zamula.
  8. .mirror
    12.09.2010 11:43
    .mirror
    No akurat ja mam tylko dwa dodatki, więc tak dużo to w sumie nie zajmuje. Mam 4 dyski z czego dwa są prawie puste. Więc jeszcze żeby był czas i pieniądze to kupiłabym jeszcze dodatków, no ale mam dwa najważniejsze, acz przydałoby się jeszcze OŻ xD
  9. pensivelane
    12.09.2010 10:37
    pensivelane
    Simsy to zjadacz pamięci, w tej chwili robię na dwóch dyskach, po 350 GB xD Nie tyle mnie wkurza, że zajmują miejsce, ale potem sie strasznie długo ładują :<
  10. .mirror
    12.09.2010 10:30
    .mirror
    *bez "albo" Tak mi się przypadkiem napisało xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:55.