Wróć   TheSims.PL - Forum > Mroczny Pan Skromności
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Mroczny Pan Skromności i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 531 do 540 z 542
  1. rudzielec
    05.06.2010 21:39
    rudzielec
    chrupku mój drogi, nie da rady wcześniej bo jutro nie będe mieć czasu a nie mam jeszcze zdjęć ale w poniedziałek na miliard procent będzie
  2. Mroczny Pan Skromności
    05.06.2010 09:40
    Mroczny Pan Skromności
    a może skusisz się żeby wstawić to wcześniej? Byłoby miło
  3. rudzielec
    03.06.2010 19:21
    rudzielec
    Więc panie chrupku, czekam z niecierpliwością na pierwsze tchnienie owego dzieła
    (ale literacką gadką pojechałam )
  4. Mroczny Pan Skromności
    03.06.2010 12:54
    Mroczny Pan Skromności
    zrozumiałem, nie martw się
    W zasadzie, to właśnie to drugie jest według godniejsze uwagi (pierwsze miało być tylko jednoczęściowe)
  5. rudzielec
    03.06.2010 11:13
    rudzielec
    Oj no szkoda, ale wierze że to które miałeś dać później, też będzie bardzo dobre a co do tego które miało wyjść teraz to i tak będę cierpliwie na nie czekać nie zamierzam się stąd przecież wyprowadzać wiem że namieszałam ale mam nadzieje że rozumiesz o co chodzi
  6. Mroczny Pan Skromności
    03.06.2010 07:07
    Mroczny Pan Skromności
    jednak dwunastego nie będzie "dzieła"
    Mamy z Karoliną pewne problemy techniczne, więc pewnie do drugie "dzieło", które miałem wstawić na początku wakacji, będzie pierwsze. A to drugie, niestety sam nie wiem
  7. rudzielec
    31.05.2010 17:02
    rudzielec
    O nie, tak łatwo nie popuszczę to musi być fotostory bo zrobiłam do tego opowiadania, już specjalne całe otoczenie a opowiadanko wstawie najpóźniej w najbliższy poniedziałek to będziesz mógł ocenić moje wypociny, czy są coś warte czy nie
  8. Mroczny Pan Skromności
    31.05.2010 16:49
    Mroczny Pan Skromności
    no i bardzo dobrze
    wstaw jak najszybciej, jestem ciekaw
    a jeśli naprawdę nie możesz zrobić fajnych zdjęć to pozostaje twórczość pisana
  9. rudzielec
    31.05.2010 16:24
    rudzielec
    Łoj.. to pierwsze już niedługo
    No to dwunastego będe się czaić na forum żeby przeczytać jak najszybciej
    Co do opowiadania to wstawie jak zrobie odpowiednie foty czyli takie które mnie usatysfakcjonują .. panie Chrupku
  10. Mroczny Pan Skromności
    31.05.2010 14:33
    Mroczny Pan Skromności
    nie przeszkadza, możesz się zwracać jak chcesz
    "Dzieła", chociaż nie wiem czy to zasługuje na taki tytuł, będą dwa. Pierwsze 12.06.2010 [na 99,(9)%], a drugie na początku wakacji (może od razu pierwszego dnia )
    Jeśli chcesz coś wstawić, masz pomysł, to zrób to . Zdjęciami się nie przejmuj, nigdy nie wyjdą dobre

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:39.