Wróć   TheSims.PL - Forum > ddo bwayo
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ddo bwayo i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 541 do 550 z 616
  1. Miyoki
    08.04.2009 23:08
    Miyoki
    A które skończyłaś? Saint Seiya? ^^
  2. ddo bwayo
    08.04.2009 23:00
    ddo bwayo
    Skończyłam właśnie anime oglądać ;( Normalnie myślałam, że się poryczę xD Naszczęście później było weselej ^^ A tak, zmieniłam
  3. Miyoki
    08.04.2009 22:46
    Miyoki
    Siemka, co tam?
    Widzę zmianę ava i sygny na świąteczne
  4. ddo bwayo
    07.04.2009 14:33
    ddo bwayo
    Haha xD
    Jak ja 1 raz byłam w szpitalu to spałam tyle co na operacji xD (1 noc mi chodzi).
  5. Miyoki
    06.04.2009 23:16
    Miyoki
    Wiesz jakie mam koszmary, że budzę się prawie że z krzykiem? Raz miałam sen, że jadę sobie autobusem i było tam też niedużo osób ze szkoły a potem patrzę...a ja jestem w piżamie ! To było okropne xD
    Albo jak byłam kiedyś w szpitalu (mój pierwszy raz), to tam nie było ścian, tylko szyby- okropne uczucie. I ja się budzę (bo pielęgniarki zawsze o 6 czy tam 7 budziły nas, by termometr wsadzić) taka szczęśliwa się rozciągam, patrzę w lewo a tam taki fajny koleś akurat miał łóżko w naszą (moją i dziewczyn ze mną) odwrócone i se leżał z założonymi rękami i patrzył a jak ja to zobaczyłam, to zrobiłam "padnij!" i bach na ziemię, żeby mnie nie zauważył. A tam była pielęgniarka i przestraszona pyta się mnie "co się stało?" a ja powiedziałam, że nic takiego, tak sobie żartuje, bo inaczej by mnie do psychiatryka a nie dziecięcego odesłała xD
    haha, uwielbiam wspominać tamte czasy xD
  6. ddo bwayo
    06.04.2009 23:11
    ddo bwayo
    Ale ty masz fobie straszne xD O ile można tak to nazwac?
  7. Miyoki
    06.04.2009 23:10
    Miyoki
    Ale ja właśnie nie lubię nocować tak
    Nie lubię, gdy taką po wstaniu widzi mnie z 50 osób - w ogóle ja mam piżamo-fobię xD
    Nie lubię jak ktoś obcy mnie w piżamie widzi. Czy to nie jest dziwne i nawiedzone? xD
    A jakoś warunki sanitarne mnie też odrzucają, bo zwykle nie korzystam z publicznych toalet, więc by musiała bardzo długo się wstrzymywać
    lol
  8. ddo bwayo
    06.04.2009 23:05
    ddo bwayo
    Ale tutaj możesz przecież na noc zostać Na drugi dzień o 15 się kończy (a możesz chwile przed wyjść) i jest dobrze
  9. Miyoki
    06.04.2009 23:04
    Miyoki
    Ja nigdy nie miałam takiego czegoś jak zielona szkoła, ale na wycieczkę do Zakopanego jechałam z Olsztyna do Krakowa pociągiem z klasą, a potem jeszcze kolejnym pociągiem (razem z gejem z Baru Vip xD - taka anegdotka ) przez ok.. 13 godzin?
    W każdym razie nie lubię nocować na takich rzeczach, więc by to wyglądało tak, że wstaję o ..w zasadzie to nawet nie kładę się spać, żeby zdążyć na początek konwentu i wyjeżdżam ok. 22, potem jestem na konwencie (pewnie mega zmęczona i pół przytomna) a ok 20 znowu jadę pociągiem do swojego miasta i pewnie zasypiam już przy wejściu i mnie okradają i ląduję nie wiadomo gdzie xD
    Dlatego wolę już do Gdańska xD
  10. ddo bwayo
    06.04.2009 22:59
    ddo bwayo
    No to co, ja jadę na zieloną szkołę 12-14 godzin i jest dobrze xd

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:46.