Wróć   TheSims.PL - Forum > pensivelane
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy pensivelane i .mirror
Wiadomości odwiedzających od 541 do 550 z 551
  1. .mirror
    12.09.2010 10:29
    .mirror
    U mnie też się powoli zbiera to wszystko... Acz nie wiem ile moje EA waży xD
    Miałam jakiś czas temu format komputera, okazało się, że połowa programów na C albo nic nie robiła i zajmowała mi miejsce na dysku. Więc na EA Games trochę miejsca się znalazło xD
  2. pensivelane
    12.09.2010 10:23
    pensivelane
    Tak, umiesz pocieszyć
    Ja muszę przystopować ze ściąganiem dodatków, bo mój folder EA Games waży już 76 GB, z czego jakieś 20 GB to filmy, więc musiałam ich droche wykopać. Do tego dochodzą programy, PS i tak miejsce na dysku się zapełnia :< A wciąż cierpię na brak dodatków typu mordarców, jakiś emo itd. a są mi strasznie potrzebne do FS, kurczę. xd. Muszę wciąć teraz tyłek w troki i podrasować FS. A przynajmniej postarać się dobrze pisać rozdziały.
  3. .mirror
    12.09.2010 10:14
    .mirror
    Ja akurat na lekcjach czasami rysuję, jak chciałabym by wyglądała simka xDDD Potem ciężko to przenieść do gry, ale pomysł jest xD
    Rób tak samo z MFK. Pisz odcinki na lekcjach.
    A super talentów jak 0lka ja też nie mam xD Ale to chyba widać :/ xD

Wiesz, ja jestem świeżo upieczoną licealistką... I to horror. Gimnazjum w porównaniu z liceum to przedszkole. Ba, gimnazjum to najlepsze czasy xD Potem jest już tylko gorzej Umiem pocieszyć, nie?
  4. pensivelane
    12.09.2010 10:09
    pensivelane
    Ja jestem w 3 gimnazjum i czuje się jak dziurawa dentka. Nie mam czasu na szlifowanie odcinków MFK, chociaż mam tonę pomysłów i brak czasu. Ostatnio zaczęłam próbować odświeżać swój temat z simkami, ale nie wiem, czy to dalej pociągnę. Nie mam jakiś supertalentów jak 0lka Chociaż, patrząc na jej pierwsze simki to się dziewczyna poprawiła
  5. .mirror
    12.09.2010 10:04
    .mirror
    Ach, dobra

A z simkami... zastój xD Szkoła mnie wykańcza, do tego obowiązki domowe, i wychodzi że tylko w weekendy i wieczorami mam trochę czasu dla siebie xD
  6. pensivelane
    12.09.2010 10:03
    pensivelane
    Hm, nie pamiętam skąd go mam, ale wieczorem mogę sprawdzić. Dzisiaj muszę się uczyć do historii, ale tak jak mówiłam, sprawdzę Btw. co z twoimi simkami?
  7. .mirror
    12.09.2010 09:58
    .mirror
    http://img291.imageshack.us/img291/8...f9cd997ab5.jpg

Skąd masz ten płotek? Chyba, że dochodzi w którymś dodatku, w co osobiście wątpię xD
  8. .mirror
    27.08.2010 14:42
    .mirror
    Wszystkiego najlepszego
  9. pensivelane
    09.08.2010 13:56
    pensivelane
    mi tez sie nie chce sprawdzac, ale ja sie strasznie boje, zeby nie musiec odinstalowywac gry... sprzedalam wszystkie na allegro (dzisiaj zaplacilam, bokupilam drugi raz kolekcje xD) i zostaly mi tylko rezydencje i ogrody i na swieta. Na pierwszych odpalam cała grę, wiec chyba mialabym depresje xd
  10. .mirror
    03.08.2010 21:27
    .mirror
    Jakiego gniota? Bardzo fajnie piszesz, poza tym muszę się jakoś zrewanżować za simy, więc...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:57.