Wróć   TheSims.PL - Forum > Miyoki
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Miyoki i ddo bwayo
Wiadomości odwiedzających od 51 do 60 z 616
  1. ddo bwayo
    24.01.2011 13:01
    ddo bwayo
    no ja osobiście nie zwracam, zachwycam się strojem wracam do domu i myślę "o, przecież on/a wygląda całkiem inaczej od oryginału XD!" ale i tak zachwycam się cosplayem c:
    bu bu bu ;c ja bym chciała zobaczyć cosplay kogoś z rycerzy zodiaku o.o
    Ale co, strój? nie ma :c chyba,że chodzi Ci by dać komuś kto by uszył no ale tak 0 wkładu w strój to aż głupio się z takim wypuścić.
  2. Miyoki
    24.01.2011 12:57
    Miyoki
    Hehe, no raczej nie powinni xD
    Bo Dragon Ball jest stary i nie chce mi się jego robić xd
    Ale jakbym chciała (ale nie chcę), to byłabym Bulmą lub Vegetą xD
    A może są jakieś hm.. w Krakowie?
  3. ddo bwayo
    23.01.2011 20:54
    ddo bwayo
    oj , na takie szczegóły jak szczęka na pewno nie będą zwracać uwagi, bo po co! c:
    Ale dlaczego, Dragon Ball jest fajny! D:
    No właśnie, dlatego nie chcemy z ebaya, doliczając 23% vatu jeszcze + przesyłke to prawie 200zł wychodzi ! D:
  4. Miyoki
    20.01.2011 23:47
    Miyoki
    Też mnie to... zdziwiło xDD
    Możliwe, że zrobię :3
    Tylko czy będę miała tyle 'pałeru', co on - oto jest pytanie
    No i on ma taką wąską szczękę, a ja nie bardzo :<
    Ale w sumie to zbyt dużej różnicy nie powinno robić, bo tak to by było o wiele mniej cosplayerów, gdyby każdy miał sobie przypasowywać postać do budowy ciała :o
    Się zobaczy jeszcze.
    No właśnie. Niby dużo czasu, ale minie tak szybko, że się nawet nie zorientujemy.
    Dragon Ball odpada, hahahaha. Dobre, dobre xD
    No w sumie trudne. Na ebayu można kupić, ale to za 112 złotych najtańsze...

No właśnie nie wiem o co chodzi xD
    Dla Saki on był takim jakby opiekunem chyba o.o
    Ona go tak traktowała. Bałabym się mieć takiego opiekuna xd
  5. Miyoki
    20.01.2011 20:02
    Miyoki
    No i tyle. Wszystkie w sumie się tyczą Orihary o.O
    Popytam chyba też na MALu. Ale to kiedy indziej, teraz muszę się przygotować.

No i znowu się nie zmieściłam! Co za oszustwo. Na pewno to jakieś oszustwo >.<

Lol, czekałam aż minie minuta i zapomniałam dodać xD
  6. ddo bwayo
    20.01.2011 19:45
    ddo bwayo
    "unlike your dick" .....CO XD
    to zrób Izaye! c: też rozpoznawalny, Kida już mało niestety 8D
    dziwna jest o.o ale to może idźcie na kompromis, wybierzcie coś wspólnie, albo zróbciej cosplay z Dragon Balla 8D
    Wbrew pozorom już niewiele czasu zostało! ;c
    Tylko, że my chcemy zrobić paring yaoi 8D No i właśnie z Vampire Knight był by fajny pomysł (oh, znów mogłybyśmy braci XD) tylko, że oni mają trudne te stroje, a żadna z nas nie umie szyć tak dobrze. Jakieś badziewia przyszyć to bym mogła, ale nie zrobiła bym czegoś takiego.

1) Zabaweczką! 8D Raczej powinnaś spytać kim był Izaya dla Saki ,ale szczerze nie pamiętam :c
    2) nie wiem! o.o
    3) może będzie w 2 serii ?
    4) OMG. trudne, nie wiem! D: Może w 2 serii?! DDDD:
  7. Miyoki
    20.01.2011 19:35
    Miyoki
    Kiedy do Black Lagoon nawet się nie mogę przekonać (co mi się bardzo rzadko zdarza), to akurat jest to jej ulubionym anime.
    Najwyżej ona się przebierze za zakonnicę z BL, a ja za postać z zupełnie innego anime xDD
    Jednak mam jeszcze czas (chociaż mija tak szybko).
    A może zamiast bliźniaków, to kogoś innego byście cosplayowały z OHSHC?
    Tamaki jest na pewno rozpoznawalny
    Albo.. nie wiem. Z Vampire Knight kogoś?

A, i przypomniałam sobie te parę rzeczy z DRRR!, których nie rozumiem:
    1) Kim była Saki dla Izayi? O co w tym chodziło?
    2) Dlaczego udawali, że Saki została porwana i że złamano jej nogi? Czyżby Izaya mimo wszystko zrobił to dla dobra tej dwójki? o_O
    3) Co z tą głową? Myślałam, że robi to całe zamieszanie z Dolarami, Żółtymi Szalikami, Saiką itp. itd. żeby ta głowa się 'rozbudziła' czy coś
    A tu nic.
    4) Dlaczego Namie ciągle przesiadywała i usługiwała Izayi?
  8. Miyoki
    20.01.2011 19:32
    Miyoki
    Ja wiem, że też wytrzymałam coś, co trwało 10 minut. Tylko co to było
    Nie przypomnę sobie. Ja 10cio minutowego śmiechu Tamakiego nie widziałam. Zaraz poszukam i się rozpłynę
    No ma, ma. Ale dlatego jest boski. W ogóle chyba naprawdę nie da się go nie lubić.
    Widziałam niedawno coś takiego, co mnie w sumie rozśmieszyło xD
    Tam właśnie jest, że Izaya może sprawić, że będziesz chciała popełnić samobójstwo, rozwali Ci telefon itd. i będzie Ci się to podobać, bo to Izaya xD
    Czekaj, może nawet znajdę to cuś.
    http://3.bp.blogspot.com/_lPhrhWaiaf...zaya_troll.png
    Jest też o Shizuo i Shinrze (dziwnie się odmienia).
    No, też mi się wydaje, że najlepiej Shizuo. Chociaż jednak bym wolała Kidę lub Izayę.
    No właśnie z moją koleżanką ciężko jest cokolwiek obejrzeć razem, bo ona woli te swoje mechy, hentaie (O_O), echhi i ogólnie.
  9. ddo bwayo
    15.01.2011 13:07
    ddo bwayo
    Jezus, jaki surowy angielski 8D
    Może ich seiyuu się uczyli rosyjskiego / długo powtarzali te kwestie albo coś takiego
    Ahaha, ja tylko 10 minutowe "paaasta!" wytrzymałam ,nic innego XD chociaz nie, śmiech 10 minutowy Tamakiego też wytrzymałam bo jest przeuroczy
    No ma coś z głową, bez sumienia daje ludziom umrzeć, ale i tak go kocham bo...bo. Jest taki inny i w ogóle 33
    O Shizuo 8D
    A może obejrzyjcie razem z koleżanką jakieś anime i z niego jakieś postacie cospayujcie? ^^
    no właśnie nie bardzo :c bo do nich jak sama widzisz nie ma peruek na polskich stronach a chcemy coś łatwego i rozpoznawalnego, Izaya i Shizuo odpadają bo byli na b-xmassconie, a jak chcemy się na magni wyrobić to już powinnyśmy. Więc pewnie dopiero za rok będzie jakiś cosplay. No albo na "mały" b-3 .
  10. Miyoki
    13.01.2011 23:01
    Miyoki
    Jak widziałam tę scenę w anime, to uznałam, że Izaya ma coś z głową, ale jest przeuroczy :3
    O, ale masz fajnie! Tyle konwentów :<
    Ja będę mogła dopiero po maturze się gdzieś wybrać. Tzn. nikt nie zabroni mi wcześniej, ale jednak nie mogę sobie na to pozwolić.
    Tak, tak. Od Miohi. Ale o kim mówisz? Kogo miałabym cosplayować? Kidę, Izayę czy Shizuo, bo ich trzech wymieniłam, więc nie mogę się połapać xD
    No ja chciałam z grupą, bo fajnie jest jak zbierze się parę osób i wszystkie cosplayują jedno anime. Ale możliwe, że zrezygnuję. Bo musiałabym obejrzeć Black Lagoon, a ja dwa razy się przymierzałam, by je obejrzeć (bo dwa razy na hyperze emitowali) i za każdym razem dawałam sobie spokój.
    A już zdecydowałaś kogo będziesz z koleżanką cosplayować? Czy jeszcze nie do końca?
    Ja jak szukałam peruk na allegro (obejrzałam WSZYSTKIE O.o), to przy okazji sprawdzałam czy byłoby coś w stylu braci Hitachiin, ale... nie znalazłam :/
    Co jest trochę dziwne. W ogóle mało peruk krótkich.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:09.