Wróć   TheSims.PL - Forum > Sandy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sandy i ddo bwayo
Wiadomości odwiedzających od 51 do 60 z 781
  1. ddo bwayo
    13.02.2011 13:26
    ddo bwayo
    miłej sesji C:
  2. Sandy
    13.02.2011 13:23
    Sandy
    Hehehe, no nie?
    No nic, ja chwilowo lecę kontynuować sesję zdjęciową brata. Do później! ;D
  3. ddo bwayo
    13.02.2011 13:19
    ddo bwayo
    nuuuuuu ! już nawet jak jest "~" to wiem, że to raczej takie przyjazne niż jak jest takie gołe. ahah, jaki temat 8D
  4. Sandy
    13.02.2011 13:17
    Sandy
    Dokładnie! xD Jak nie ma emotki to też się często muszę zastanawiać, czy ta osoba mówiła (pisała) poważnie, czy w formie żartu...
    A jak widzisz taki wielki uśmiech "" albo "xD" przy tym to od razu wiesz, że to raczej na wesoło było ^^
  5. ddo bwayo
    13.02.2011 13:15
    ddo bwayo
    jakby byli wkurzeni albo coś :C źliii, ludzie powinni oddawać uczucia poprzez emotki XD
  6. Sandy
    13.02.2011 13:14
    Sandy
    Dzięki
    Ale ja też tak mam! Ludzie, którzy nie używają emotek wydają mi się tacy... bez emocji noo... ;D
  7. ddo bwayo
    13.02.2011 13:03
    ddo bwayo
    według mnie, dalej zrobiłaś dobrze :c
    do Ciebie nic nie mam, sama nadużywam emotikonek, ale nie umiem przestać Dx bo one oddają to wszystko co czuję XD damn, znów.
  8. Sandy
    13.02.2011 12:49
    Sandy
    Ale to była dość pokręcona historia... Bo ja i jeszcze jedna dziewczyna (L) z naszej klasy wiedziałyśmy o takim jakby największym sekrecie tej przyjaciółki (F). I życiu F wydarzyło się coś coś o czym i ja i L wiedziałyśmy. Tyle że L nie wiedziała jak to się skończyło, no i ja też byłam w to bardziej zamieszana. F zakazała mi o tym z kimkolwiek rozmawiać i miałam jej to przyrzec, a ostatecznie powiedziałam to L, bo obie chciałyśmy tej F pomóc no i... No i jak ona się o tym dowiedziała to przestała się do mnie odzywać.
    I jak dla mnie dobrze jest mówić to co się myśli, więc wal śmiało ;D Albo jak masz coś do mnie, jeśli no nie wiem... denerwuje cię, że piszę za dużo emotek, czy coś to mi to napisz. Ja się naprawdę nie obrażę, a wolę wiedzieć jak ktoś coś do mnie ma, bo tylko wtedy mogę to poprawić ^^
  9. ddo bwayo
    13.02.2011 12:41
    ddo bwayo
    OMG. to ma być przyjaciółka? ludzie są fajni ._. płakać przez przyjaciółkę to jedna z najgorszych rzeczy ,wybacz ale dla mnie to to nie dość, że nie jest przyjaciółka to jest idiotka, nie powinnam tak mówić, ale...nie lubię nie mówić tego co myślę, pozatym to tylko moje zdanie i nie musi się pokrywać z niczyim innym.
  10. Sandy
    13.02.2011 12:38
    Sandy
    Ale ona nie wybacza i już I strasznie pamiętliwa jest, no ale co poradzić... teraz się po prostu na dystans trzymam, bo mi powiedziała, że jak jeszcze jeden błąd popełnię to skompromituje mnie przed całą szkołą, przestanie się do mnie odzywać i oskarży mnie o kłamstwo... Tja. A tak właśnie ostatnim razem zrobiła, że się do mnie prawie dwa tygodnie nie odzywała dopóki jej nie zmusiłam do rozmowy, co skończyło się ostatecznie tym, że przewagarowałam religię w toalecie płacząc ^^" Wtedy to aż mnie zdziwiło ile osób mnie wspierało, bo po wielu bym się tego nawet nie spodziewała, ale... nie będę cię już nudzić ^^"

Też mi się czasem zdarza xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:48.