Wróć   TheSims.PL - Forum > Gio
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Gio i Levkoni
Wiadomości odwiedzających od 51 do 58 z 58
  1. Gio
    14.06.2011 13:58
    Gio
    Teraz nic mi do głowy nie przychodzi, ale czasami jakieś sobie wymyślam, żeby coś obejść I nie można na tym polegać. Kiedy ostatnio sam grzebałem w rejestrze, bez jakiejkolwiek instrukcji, chcąc zrobić grę bardziej optymalną, po wszystkim musiałem podmieniać główny, 1GB folder, bo już nic się nie włączało
  2. Levkoni
    13.06.2011 20:09
    Levkoni
    A szczerze Ci powiem że ja jakoś niespecjalnie zauważyłem zmianę w ilości w klubach, mam tylko wrażenie, że regularnie jest pewna ilość simów w nich a nie tak, że pustki, ale nie mam ich 20 , z 10 może więcej trochę. A znasz jeszcze jakieś ciekawe sztuczki?
  3. Gio
    13.06.2011 19:21
    Gio
    Bo modyfikacja działa nie tylko wtedy kiedy wybierasz się do klubu
  4. Levkoni
    13.06.2011 18:16
    Levkoni
    No właśnie tu też różnie bywa Zbyt często mam tak, że jak w dzień chcę sąsiada odwiedzić to w żadnym domu nikogo nie ma, rozjedzie się towarzystwo i tyle ich widziałem
  5. Gio
    13.06.2011 18:00
    Gio
    Może faktycznie, nie sprawdzałem tego Biorąc jednak na logikę zawsze ktoś musi być w domach itp. gdybyś nagle wybrał się swoim simem gdzie indziej
  6. Levkoni
    13.06.2011 17:29
    Levkoni
    Hehe, niekoniecznie będą pustki, zauważyłem, że na parceli publicznej na której jest Twój sim schodzi się najwięcej narodu, jeśli siedzisz w domu to wtedy są bardziej rozproszeni
  7. Gio
    13.06.2011 16:40
    Gio
    To znaczy szczerze mówiąc nie próbowałem, ale podejrzewam, że tamte pliki odpowiadają za ilość simów na innych parcalach publicznych. I jeżeli to zrobisz t6o porozchadzą się wszyscy po parkach i galeriach i tak bedą pustki w klubach
  8. Levkoni
    13.06.2011 09:56
    Levkoni
    Witaj, mam pytanie co do Twojego poradnika o większej ilości simów w klubach. Bo zauważyłem, że w folderach do reszty dodatków, a także do podstawki też jest ten plik GraphicRules, nie wiesz przypadkiem, co by się stało, gdybym tam też zmienił wartości na 4 ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:17.