Wróć   TheSims.PL - Forum > Volturia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Volturia i Sandy
Wiadomości odwiedzających od 51 do 60 z 244
  1. Volturia
    03.05.2010 15:21
    Volturia
    Ian zawsze miał o coś żal do ojca, co powodowało, że gdy stał się niezależny miał z nim kontakt właściwie jedynie przez pracę, bo nigdy nie chciał się z nim widywać poza nią.
    Teraz zauważyłam, że nie pamiętam ile Emma ma lat i reszta moich bohaterów - niedobrze naprawdę niedobrze, bo przyda mi się ta informacja w przyszłości. kierwa
    To tyle co mogę nadmienić i...Uprasza się o nieposługiwaniem się nazwiskiem Evigan w odniesieniu do jego ojca, imieniem sporadycznie i nie pytaniem się dlaczego xp
  2. Volturia
    03.05.2010 14:53
    Volturia
    Eviganowie mają wspólnego ojca i nie mogę nic ujawnić, bo w tym przypadku całe Why me? sie zrypie. Wątek ojca Iana i Jasona jest naprawdę ważny. Jedyne co mogę powiedzieć to to, że ojciec jest niebieskookim brunetem ( matka blondynką ) . Zostawił ich gdy Ian miał 3 lata dla innej kobiety ( pamiętasz może jaka jest różnica wieku między I i J? ) Matka żyje, ale on już nie - zmarł stosunkowo nie tak dawno i prowadził min. dochodzenie odnośnie zamordowanego Troya Winklera. Został otruty, jednak celem mordercy było tylko nadanie cierpienia Gregoremu ( bo tak sie nazywał ojciec Eviganów), gdyż wiedział, że G cierpiał na silne uczulenie na jaśmin i rozmawiając z nim dosypał mu go do herbaty na spotkaniu w domu mordercy. Niedawno wszczęto dochodzenie, które jednak jest mocno obce braciom i nie interesują się nim zbytnio - kontakt z ojcem był raczej nieprzerwany, ale nie mogę powiedzieć, że przedni...
  3. Sandy
    03.05.2010 13:44
    Sandy
    Ale właśnie chodzi o to, że bardzo przydałby mi się w miarę ogólny opis jego wyglądu, żeby wyjaśnić sprawę z "cieniem" (tutaj już mam zaklepane oczy jak Jason ;D) i informację, czy jeszcze żyje
  4. Volturia
    03.05.2010 09:28
    Volturia
    ym... szczerze mówiąc - nie wplątuj się tak mocno w rodzine Eviganów, nie radze... Wtedy całe Why me? trafi szlak - albo będe miała problem by z czegoś wybrnąć albo nie będziesz miała niespodzianki i dowiesz się całej tasiemcowej prawdy o FS ;p
  5. Sandy
    02.05.2010 20:11
    Sandy
    Przydałby mi się ojciec Eviganów... jego zdjęcie i kilka informacji (jak np. czy jeszcze w ogóle żyje). Tzn. z tego co pamiętam Jason miał innego ojca. Ale szczerze mówiąc to ja nic o nim nie wiem
  6. Volturia
    30.04.2010 20:57
    Volturia
    Oby,oby
  7. Sandy
    30.04.2010 08:48
    Sandy
    No to szykuje się kolejny piękny rok z WM ;D
  8. Volturia
    29.04.2010 21:57
    Volturia
    o to wystarczy, że uwierzysz, że szlabany fajne nie są i to jeszcze za... kiepskie wybryki ;p anyway wizja jeszcze nast. odcinków Eternala jest dobra ;D
    WM planuję jeszcze z 10 odcinków, jak nie więcej. xd
  9. Sandy
    29.04.2010 20:48
    Sandy
    Nie mogę powiedzieć, że ci współczuję, bo nigdy jeszcze kary na nic nie miałam, ale ogólnie to szkoda. Skończyłaś w TAKIM momencie...
    A co do zakańczania Eternala... hm... jak na razie koniec planuję dopiero za 4/5 odcinków A potem może jeszcze zarzucę epilogiem, żeby jakoś ładnie skończyć
  10. Volturia
    29.04.2010 12:01
    Volturia
    ;D hahah, ciekawe. Z WM cienko - znowu mam szlaban na życie. w tym miesiące same kary no i... ogółem jest ciężko ;/

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:49.