Wróć   TheSims.PL - Forum > ddo bwayo
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ddo bwayo i Aoi
Wiadomości odwiedzających od 51 do 60 z 83
  1. Aoi
    17.07.2011 13:03
    Aoi
    Ja nie pamiętam, jak to się skończyło. Pamiętam tylko, że od połowy mnie paskudnie wkurzała ta akcja i momentami wręcz nudziła. W sumie... im dłużej myślę o tej dramie, tym bardziej mam wrażenie, że jej nie lubię xD
  2. ddo bwayo
    17.07.2011 11:26
    ddo bwayo
    no z Jeremym to przesadzili,jednak i tak podoba mi się to w jaki sposób się to wszystko skończyło :3
  3. Aoi
    17.07.2011 11:11
    Aoi
    Ale na pewno drama byłaby mniej głupawa, gdyby się wszyscy w niej po kolei nie zakochiwali. Aż nudne to było.
  4. ddo bwayo
    17.07.2011 10:48
    ddo bwayo
    no tak,ale jakby ona zakochała się w Shin Woo, to nie było by tylu ciekawych sytuacji i jakby Tae Kyung się w niej nie zakochał,a tak to jest niebanalna drama XD a nie ona zakochuje się w nim on w niej , 0 problemów i żyją długo i szczęśliwie ;3
  5. Aoi
    17.07.2011 10:39
    Aoi
    Shin Woo to prawie ideał faceta xD Polubiłam go. Jeremy to kolega od rozśmieszania, a Tae Kyung to zimny drań wyżywający się na wszystkich. I takie role mi pasują xd
  6. ddo bwayo
    17.07.2011 07:43
    ddo bwayo
    e tam,właśnie fajnie było oglądać jego powolną zmianę z gnoja w zakochanego XD a z Shin Woo to wszystko stało by się zbyt nudne :3
  7. Aoi
    17.07.2011 00:46
    Aoi
    Przez większość dramy jest znana jako Go Mi Nam i tak do niej wszyscy mówią. Ale Tae Kyung i ta królicza świnka... Słodkie xD Strasznie lubiłam tą postać, ale wkurzyłam się, że też się zakochał. To do niego nie pasowało, mógł zostać takim gnojem, bo do Go Mi Nam pasował Shin Woo.
  8. ddo bwayo
    16.07.2011 22:55
    ddo bwayo
    Jeremy mi w ogóle nie pasował do zakochanego w niej >> raczej taki przyjaciel dobra rada i miś do wypłakania się. pisząc Go Mi Nam masz na myśli Go Mi Nyu (czy cośtakiego)? Jeśli tak, to rzeczywiście,wkurzające,łatwo było przewidzieć co zrobi itp. ale ogólnie w dramach i w animcach robią z bab zwykle takie natarczywe i głupiutkie, co jest wkurzające, pewnie dlatego wole jak anime/drama jest o chłopakach ._. no dokładnie o tej fryzurze mówię, w 7 odcinku miał taką (zapamiętam ten 7 odcinek do końca życia XDD) No,na początku,i ogólnie jak oglądałam jego zdjęcia to on jest boski *___* i kocham jak Hwang Tae Hyung w 13 odcinku (tak,tego też zapamiętam do końca życia XD) sie cieszył jak dostał od Go Mi Nam 100 punktów 33 ten uśmiech, później ruch rękami a na koniec przytulenie Misia i mówienie mu, że wszystko jej wybacza co mówiła 33
  9. Aoi
    16.07.2011 22:50
    Aoi
    Dokładnie. Drama momentami śmieszna, ale ogólnie głupawa. Idiotyczne jest, że wszyscy się w niej zakochali. W ogóle nie lubię Go Mi Nam, przeraźliwie głupia postać. Co do fryzury Jeremy'ego, to ja nie pamiętam konkretnych odcinków xD Ale w pewnym momencie miał tak krótko obciętą grzywkę (fuu...) i pewnie o tym mówisz. Na początku wyglądał bosko *__* Dalej nie pamiętam.
  10. ddo bwayo
    16.07.2011 22:46
    ddo bwayo
    TAKTAK!!! 333 Jeremy był przesłodki,chociaż jak w 7 odcinku miał nową fryzure to myślałam, że go zabije :C (co z tego, że widziałam ją już na zdjęciach wcześniej,ona była fatalna XDD) słodka końcówka,ale troche przesadzili z tym, że wszyscy się w niej zakochali :{

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:28.