Wróć   TheSims.PL - Forum > Rosemarie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Rosemarie i Ceasaries
Wiadomości odwiedzających od 51 do 60 z 265
  1. Ceasaries
    02.04.2012 19:59
    Ceasaries
    Wszystko co możliwe przeczytane.. Do chomika, trzeba hasło, więc jak znasz będę wdzięczna.. yyy.. Nocnej.. nie czytałam, ale jest w kolejce.. (ty już polecałaś). A może obiło ci się o uszy "Pocałunek demona"- Lynn Raven, chciałabym przeczytać.. To ja ci nie będę mówić jaka jest moja ulubiona seria.. bo byś padła i pomyśleć, że to dzięki tobie tyle czytam.. (twoja główna zasługa, no i oczywiście tego forum). A właśnie jak u cb idzie z domem nocy?? Ja już jestem po 9 części.. i oczywiście mi się podobała.. A w ogóle jak tam twoje opowiadanie/powieść, itp.,itd.?
  2. Rosemarie
    02.04.2012 17:25
    Rosemarie
    Kruka czytałam, świetna. Córkę dymu i kości nie czytałam. Strąceni, mnie wręcz przeciwnie, w ogóle się nie podobała. A Akademię Mroku już czytałam, dwie części z biblioteki wypożyczyłam. Mroczne Serce również nie czytałam, choć mam na kompie ściągnięte. OMG, czytałaś Zew Nocy?! Też czytałam, 3 części, no i boska. MK wiem, że w maju, ale DA dopiero we wrześniu, jak do szkoły będzie... ja i tak sobie nieof. tłum. ściągnę. A czytałaś Nocną Łowczynię Frost Jeaniene? Jeśli nie, to polecam, z tego chomika www.chomikuj.pl/rainee, najlepsza seria jaką przeczytałam...
  3. Ceasaries
    02.04.2012 17:15
    Ceasaries
    U mnie dobrze.. właśnie odwiedziła mnie wysoka temperatura, co skutkuje dniem wolnym jutro.. Jeżeli chodzi o książki. No to trochę przeczytałam.. Sięgnęłaś może po Nevermore. Kruk? - jest boska. Była również córka dymu i kości.. - jest ciekawa i oryginalna. Strąceni, bardzo mi się podobała. Akademia mroku - pomijając szybkie zmienianie wątków, ma ciekawą fabułę i wystarczająco mi się podoba. Anioł - powieść ciekawa, inna i całkiem oryginalna, przynajmniej do tych momentów, w których wreszcie skoczyli sobie w ramiona, po jakimś czasie zrobiło się to nużące. Mroczne serce - 2 tomy mi się podobały.. A teraz czytam 3 część z serii "Zew nocy" Kuszące zło.. OMG.. mi się to podoba.. tylko trochę dużo wątków dla dorosłych.. no i już zaraz zacznę czytać ksiażki w ebook'u, bo papierowe mi się skończyły. A i są dobr4 wieści. Mechaniczny książę wychodzi w maju 2012, a 5 część DA w wrześniu 2012. ^^
  4. Rosemarie
    02.04.2012 16:13
    Rosemarie
    Hejka. Ostatnio nic nie czytałam, ale jak będzie przerwa świąteczna, to oczywiście nadrobię zaległości. Zaczęłam od początku czytać Cień Nocy pierwszą część, a później wezmę się za drugą. W planach mam "Nawiedzony Dom", no i "Łowcy Demonów". A u Ciebie co tam słychać? Czytałaś może coś nowego, wartego polecenia?
  5. Ceasaries
    01.04.2012 20:27
    Ceasaries
    Hei.. Co tam u cb?? Jakieś nowe ksiażki..?
  6. Ceasaries
    15.03.2012 21:17
    Ceasaries
    Ok. ok.. podaje..
  7. Rosemarie
    15.03.2012 19:20
    Rosemarie
    wiem, nie mogę się doczekać. moje opowiadanie? dobrze. mogłabyś na PW mi swoje gg podać, to bym Ci wysłała i oceniłabyś czy Ci się spodobało.
  8. Ceasaries
    14.03.2012 17:07
    Ceasaries
    Hei.. jutro kolejny (nowy) odcinek PW..! Jeej. ciekaw co tym razem będzie..?!? Jak opowiadanie..?? (tzn. te twoje, oczywiście!!)
  9. Rosemarie
    10.03.2012 22:17
    Rosemarie
    no, nie takiej milej, bo nie moge simsow odpalic. nevermind, odpuszcze sobie, nie na moje nerwy. za kilka dni zrobie reinstalke znowu i zobaczymy... a tymczasem ide poczytac, a pozniej spac. dobranoc. :*
  10. Ceasaries
    10.03.2012 22:15
    Ceasaries
    Hehe.. ja dzisiaj pograłam 10 min.. Miłej gry..!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:22.