Wróć   TheSims.PL - Forum > Rosemarie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Rosemarie i Stephenowa
Wiadomości odwiedzających od 51 do 60 z 82
  1. Rosemarie
    26.04.2012 17:02
    Rosemarie
    Hej, pewnie, że mogę, choć nie wiem co to za filozofia. Nie radzę ściągać "małpki", bo mi dużo namieszała, to na początek. Zrób folder download->mods->packages, ja mam plik resource.cfg włożony w folderze mods i packages, no i mi wszystkie dodatki działają.
  2. Stephenowa
    26.04.2012 16:49
    Stephenowa
    Hej, mam do Ciebie taką wielgachną prośbę. Jako że już z Tobą raz, powiedzmy, rozmawiałam, to nie jest mi aż tak głupio pytać o coś zapewne banalnego. :p Czy mogłabyś, błagam, jak dla największego głupka i tłumoka, krok po kroku opisać mi, w jaki sposób mogę wprowadzić do gry pliki packages? Byłabym bardzo wdzięczna, bo wiele fantastycznych ubrań itp ma właśnie taką postać, a ja jako tłumok nie umiem tego zainstalować. Wiem,że jest wiele poradników itp, ale jak mówiłam, w tych sprawach nic nie ogarniam. >,<
  3. Stephenowa
    11.01.2012 14:33
    Stephenowa
    Taak, wiem, nasze zdania się nie liczą! I oby było jak najwięcej sezonów, lubię to. ;p Nie gadaj, hahhaha. Czytać czytałam, ekranizacją się nie interesowałam zbyt, ale kurczę.. Hm, ciekawie.
  4. Rosemarie
    10.01.2012 21:54
    Rosemarie
    e, tam, niewazne czego chcemy i tak pewnie bedzie ze Stefanem, a Damonowi dadzą kogos innego, tak mysle, chociaz przed nami i tak pewnie jeszcze duzo sezonow ;] obawiam sie teraz o ekranizacje 'Darow Aniola' bo tak strasznie skopali Jace'a. poza tym czytalas 'skrzydla Laurel' tez ekranizacja powstaje, Laurel gra Miley Cyrus. masakra jakas normalnie. ;/
  5. Stephenowa
    10.01.2012 21:14
    Stephenowa
    Faktycznie. Matko, ja tak dawno temu to czytałam, że o połowie ludzi zapomniałam.Może znajdą kogoś zupełnie nowego? I tak w ogóle, to dla mnie Elena z nim powinna być, bo Stefan to nie dość, że przez Klausa ma ją głęboko i wysoko, to jeszcze jest taką cieeepłą kluchą. Co do zmieniania, to chyba częste gdy ekranizują książki, co?
  6. Rosemarie
    10.01.2012 21:08
    Rosemarie
    swoją drogą ciekawe jaką dziewczyne Damonowi wymyslą? W ksiazce byl z Bonnie, ale w ksiazce byli jeszcze inni bohaterzy, czasem sie zloszcze, ze az tak pozmieniali w serialu ;/
  7. Stephenowa
    08.01.2012 16:08
    Stephenowa
    No tak tak. A ja czekałam, i o. Nie martwię się na zapas złamanymi sercami. I tak, był słodki..
  8. Rosemarie
    08.01.2012 16:07
    Rosemarie
    musieli, to wznowili, nie? wcale na to nie czekalam, bo tak czy siak to Damon bedzie mial zlamane serce, co nie zmienia faktu, ze ten moment byl straszni slodki
  9. Stephenowa
    08.01.2012 16:06
    Stephenowa
    Rozumiem, że też na to czekałaś? Hahaahh. Dobrze, że wznowili!
  10. Rosemarie
    08.01.2012 16:02
    Rosemarie
    tak,tak ja rowniez

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:02.