Wróć   TheSims.PL - Forum > Dastina
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Dastina i marandile
Wiadomości odwiedzających od 51 do 60 z 81
  1. Dastina
    29.04.2010 12:24
    Dastina
    ale simsy 2 czy 3 ?
    i czy dasz swoje simki na forum?
    Ps.może ja tez pogram trochę ...hm..
  2. Dastina
    29.04.2010 12:23
    Dastina
    Wczoraj nudzilo mi sie i postanowilam podciac sobie włosy i teraz z jednej strony jest krotko , a z drugiej dlugo..nie widac tego raczej , a ogolnie jestem zadowolona
  3. Dastina
    29.04.2010 12:20
    Dastina
    Dobra nie jadę po buty,pojadę jutro po szkole,teraz nie chce mi sie,a poza tym musze sie pouczyc troche na jutro i lekcje zrobić. Mialam zrobic w poniedzialek,ale wiesz jak to jest..
  4. Dastina
    29.04.2010 12:13
    Dastina
    oo wlasnie nauczyciel to dobry przyklad,szczegolnie jak ci powie ,że uczenie w szkole to nie jest to, co chce robic w zyciu,ale musi .. ;/
  5. Dastina
    29.04.2010 12:11
    Dastina
    hm..chyba czas sie ubrac.Wiesz,bo ja siedzę w piżamie czały czas..
    Nie chce mi sie nic robic,ale musze się wkońcu wziąć za siebie.
  6. Dastina
    29.04.2010 12:08
    Dastina
    Ja drugiego imienia nie posiadam.
    Moi rodzice stwierdzili,że to zbędne.. kiedyś plakałam,ze chce miec drugie imie,bo wszyscy mają,teraz juz sie przyzwyczailam d tego Na bierzmowanie nie wiem jakie wybrac,moze Maria Magdalena albo albo.. nie wiem spośród czego mam wybierać nawet..
  7. Dastina
    29.04.2010 12:05
    Dastina
    no wlasnie ja tez nie moglabym robic tego,czego nie lubie,chyba bym skonczylam w szpilatu psychriatrycznym..albo jak bym robila jakąś operację (jako lekarz) i bym zobaczyla kew albo serce albo cos , to prawdopodobnie bym uciekła ,a co to za lekarz,który ucieka w trakcie operacji..
  8. Dastina
    29.04.2010 11:58
    Dastina
    A ja koleżanki Madzi nigdy nie mialam..
    Ale podoba mi sie imie Magdalena serio,nie że mówie tak na pokaz czy cos,kiedys chcialam miec na imie Maria Magdalena.. hehe
  9. Dastina
    29.04.2010 11:56
    Dastina
    oo architekt wnetrz ! tak ! tez mi sie to podoba,ale trzeba jednak cos umiec,trzeba miec jakies takie zdolnosci,wiesz do projektowania , rysowania no nie wiem do czego jeszcze..a ja takowych nie posiadam,mimo ze z plastyki za te wszystkie rysunki,prace mam 5 czy 6 ale uwazam ze rysuje beznadziejnie,w ogole nie mam wyobraźni przestrzennej czy jak to sie tam zwie..
    kiedys myslalam nad medycyną,prawem,ale jak sie trzeba tyle uczyc to ja dziekuje , poza tym nie kumam biologi a wiec odpada od razu.
  10. Dastina
    29.04.2010 11:52
    Dastina
    Tak w ogole to jak masz na imię?
    ja jestem Gabriela,mozesz mowic Gabrysia czy jak tam chcesz..gabi,gaba ;]

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:02.