Wróć   TheSims.PL - Forum > rudzielec
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy rudzielec i Malin
Wiadomości odwiedzających od 51 do 60 z 98
  1. rudzielec
    04.05.2012 00:17
    rudzielec
    no więc miałam mały problem
    nie pisało skąd ten ciuch jest O.O
    więc wzięłam go na widelec, jako nowy projekt i wycisnęłam z warsztatu
    obydwa ciuchy wysłałam Ci na pocztę :3
  2. Malin
    03.05.2012 23:57
    Malin
    Ten odcinek to ostatnia masakra xD W ogóle te zdjęcia, mina Marco ahaha Miazga xD Ty ich chyba do zakochania musiałaś doprowadzić, żeby takie foty postrzelać A którą część Ty pisałaś? I w ogóle planujecie jeszcze jakieś bonusy z chłopakami?
  3. rudzielec
    03.05.2012 23:43
    rudzielec
    spoko, warsztat już mi się ładuje, to zaraz powyciągam te ciuchy
    i upewnie się, czy to faktycznie było MTS xD
    swoją drogą, to powiem Ci, że z tego odcinka to śmiałam jak głupia szczególnie jak pisałam swoją kwestię xD
  4. Malin
    03.05.2012 23:39
    Malin
    Haha, a ja się właśnie bałam, że to mogą być ubrania zrobione przez Ciebie, bo wtedy to już dupa blada, na nic moje szukanie Jeśli Ci nie sprawi to większego problemu, to prosiłabym całe wdzianko :> Co do MTS to byłam pewna, że przekopałam całe, ale nie znalazłam tego ciucha. Widocznie musiałam po drodze przeoczyć ;/
  5. rudzielec
    03.05.2012 23:33
    rudzielec
    ciuch Vinca jest bodajże z MTS, ale jeszcze sprawdzę :3
    natomiast co do bluzki Marco, to jest przerobiona przeze mnie z jakiegoś ciucha na zwykłego sima z tego co pamiętam, to jest połączona z tatuażami xD
    najwyżej sprawdzę i podeślę Ci link do zwykłej bluzki, no chyba, że chcesz, to wyślę Ci całe wdzianko :3
  6. Malin
    03.05.2012 23:23
    Malin
    Właśnie przeglądam ciuchy od Jassims i rzeczywiście są świetne... Nieeee, moja gra już nie ruszy, nie ma szans. ;/ Muszę powywalać jakieś starocie, których nie używam, żeby zwolnić miejsce, inaczej chyba się nie da. A ciuchy, które mi się podobają, to z tego bonusa: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=207 Ubranie Vinca i koszulka Marco (Diesel, jest obłędna ). Boże, co ja się tego naszukałam... I nic! Nie mam już pomysłów po prostu, a jakoś tak głupio mi było wcześniej pytać. :>
  7. rudzielec
    03.05.2012 23:00
    rudzielec
    Jeśli chodzi o szukanie rzeczy, to staram się, żeby wszystko było w kolekcjach i potem tam to znajduję :3
    Poseboxów mam chyba z 50 jak nie lepiej
    ciągle jednak szukam i ściągam nowe, co do ogarniania ich, to czasami też mi się mieszają, ale mam kilka sprawdzonych póz, które w razie czego służą mi dzielnie
    Co do JASSIMS to stronka aktualnie nie istnieje, ale na "paysites" są foty wszystkich tych ciuchów przy każdym "packu" i jak zaczęłam oglądać, to prawie wszystko zdarłam xD boskie są, a na grze wyglądają super! :>
    Jakich ciuchów Ci trzeba? To zaraz odpalę warsztat i podam Ci linki do nich :3
  8. Malin
    03.05.2012 22:49
    Malin
    Dzięki, pobieram Chomika dobrze znam i konto tam mam, ale pobieram głównie filmy :> jakoś do innych rzeczy nie mam przekonania. "Paysites..." jeszcze do końca nie ogarnęłam. Szczerze mówiąc, do tej pory mam stamtąd głównie fryzy :> za dużo tego jest i nie wiem za bardzo, od czego mam zacząć przeszukiwanie i na czyich rzeczach się skupić. A z waszych bonusów o chłopakach obłędnie podobają mi się 2 ciuchy i szukam ich, odkąd zobaczyłam, ale za nic nie potrafię znaleźć. Masakra... W ogóle jakoś tak ciężko o fajne łachy dla facetów, mało co mi się podoba. Muszę chyba jednak bardziej się do "paysites..." przyłożyć. Aaa, co do Twojego Downloadsu... zastanawia mnie, jak Ty odnajdujesz tam potrzebne rzeczy wśród całej masy tych obiektów. Mnie dobija, jak muszę poszukać jednej rzeczy, a naprawdę nie mam tego dużo. A jak radzisz sobie z taką ilością póz do zdjęć, to już nawet nie myślę Mi się wszystko miesza i nie wiem, w którym boxie co jest, zwłaszcza jak długo nie używam.
  9. rudzielec
    03.05.2012 21:47
    rudzielec
    http://chomikuj.pl/marti.no/Narz*c4*...5d+*5bCRACK*5d

na serwisie chomikuj :3
    warto tam sobie konto założyć, bo można masę cacuszek znaleźć
  10. rudzielec
    03.05.2012 21:38
    rudzielec
    omg! nie wyślę... i już wiem dlaczego, bo to jest piracka wersja płatnego programu
    poszukam Ci strony z której zdarłam :>

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:05.