Wróć   TheSims.PL - Forum > Extranjera
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Extranjera i Lucha
Wiadomości odwiedzających od 51 do 60 z 106
  1. Lucha
    08.01.2012 19:53
    Lucha
    No mnie też to ciekawi! Ale raczej 'kto' ^^ Mam czas się dowiedzieć do 2 lutego czyli urodzin jak piszą... I piszą też, że warto pielęgnować przyjaźnie damsko-męskie, bo z tego może coś być... Czyżby im o niego chodziło? Mojego kumpla, z którym sobie dożeramy?
  2. Extranjera
    08.01.2012 16:02
    Extranjera
    Tylko ciekawe co/kto jest tym przeznaczeniem ^^
  3. Lucha
    08.01.2012 11:09
    Lucha
    Wow.. To ... ciekawe ^^ Ja zwariuje jak nas będzie uczyć fizyki teraz pan od informatyki, bo przez niego znielubiłam informatykę! Przynajmniej na urodziny w szkole będę 2 luty ^^ "Wolna wodniczka jeszcze przed urodzinami spotka przeznaczenie"- ten cytat z horoskopu ciągle mi po głowie chodzi !
  4. Extranjera
    08.01.2012 10:45
    Extranjera
    Ja w tym roku ferie ma zdecydowanie za szybko.W ciąży? Moja anglistka jest chyba od początku roku w ciąży, a w szkole już na drugi semestr ma się nowego nauczyciela, a ta ciągle jest i jest. Brzuch już dosyć duży i się jej pozbyć nie można. Najlepsze, że każdy nauczyciel ma w tym czasie lekcje i nie miałby kto nas wziąźć na lekcję, a klasa egzaminacyjna...
  5. Lucha
    08.01.2012 10:41
    Lucha
    A ty mi o feriach nie przypominaj nawet... Ja mam od 13 lutego ferie !
    Pisałam we wtorek sprawdzian z geografii, w środę miałam księdza i mnie ominęła kartkówka z polskiego, a w ten wtorek pisze sprawdzian z matmy... Czwartek łyżwy po szkole, ale jestem ciekawa z kim będę mieć fizykę, bo pani nie ma od jakiś 2 m-ce i mówią, że w ciąży jest ....
  6. Extranjera
    08.01.2012 10:36
    Extranjera
    Nie przypominaj mi. Dzisiaj muszę sobie zrobić kartkę powtórzeniową na fizykę jutro, gegrę na wtorek, chemię na czwartek i przeczytać streszczenie na piątek. I oto ostatni tydzień przed feriami
  7. Lucha
    08.01.2012 10:31
    Lucha
    Ja ciebie przerażam? Wow...^^ Fajnie! Jutro szkoła -,-'
  8. Extranjera
    08.01.2012 10:27
    Extranjera
    Przerażasz mnie Tak dokładnie przygotowany plan, żeby tylko się ponabijać
  9. Lucha
    08.01.2012 10:17
    Lucha
    Tak tylko mam problem jak chce z nim pogadać... Bo jego koledzy chodzą za nim jak adwokaci normalnie:\ Ta mam już swoją listę ukochanych rzeczy :
    1. Muzyka
    2. On
    3. Lodowisko♥ ^^
    Muszę zdobyć kilka osób z tej klasy numer telefonu... A plan taki, żeby jak pojadę do kuzyna to pobawić się jego telefonem i pozapisywać sobie kilka numerów
  10. Extranjera
    08.01.2012 10:13
    Extranjera
    To powodzenia! Żebyś jak zawodowo jeździła! Kuzyn! Kuzynem się nie przejmuj, przecież zawsze można sobie pożartować z kolegów

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:23.