Wróć   TheSims.PL - Forum > Aperlaxive
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Aperlaxive i miłośniczka zwierząt
Wiadomości odwiedzających od 51 do 60 z 75
  1. Aperlaxive
    28.05.2012 21:05
    Aperlaxive
    Wow! Mi się jeszcze jic specjalnego nie udało osiągnąć
  2. miłośniczka zwierząt
    28.05.2012 19:51
    miłośniczka zwierząt
    mi się zwierzaki w the sims 3 nie rozmazują ale po zainstalowaniu Luksusowego wypoczynku gra mi się cięła więc odinstalowałam i zainstalowałam the sims 2 i obecnie w the sims 2 mam 2 duże rodzinki i jedna fajną parkę simów na studiach a to wszystko z kwitnących wzgórz bo tam teraz często gram. Czasami gram w Miłowie obecnie u mnie w Miłowie Nina jest w drugiej ciąży i tym razem urodzi chyba bliźniaki. Dina urodziła Mortiemu bliźniaki a kasandra będzie dopiero w ciąży z Dariuszem Marzycielem.
  3. Aperlaxive
    28.05.2012 18:09
    Aperlaxive
    Ah moda z H&M to dla mnie podstawa Koniecznie kup! Są naprawdę świetne ubrania, aż nie trzeba pobierać... Ja osobiście najmniej lubię CW a najbardziej zwierzaki, te w 3 mi się rozmazują
  4. miłośniczka zwierząt
    28.05.2012 18:01
    miłośniczka zwierząt
    ja tam lubię wszystkie dodatki do the sims 2 . wszystkie są fajne bo każdy coś fajnego wnosi do gry nie tak jak w the sims 3 że dodatek jest z mnóstwem błędów i się szybko nudzi. Ja obecnie zbieram na Modę z H&M i pewnie ją kupię po przyjeździe z obozu czyli po 10 lipca dopiero.
  5. Aperlaxive
    28.05.2012 17:57
    Aperlaxive
    Ah to fajnie Ja osobiście gram w 2 od jakiś 3 tygodni Muszę przyznać, że żałuję bo tak dwójeczkę zaniedbałam. A mam do niej wszystkie dodatki, z pakietów brakuje mi tylko RiO Kił i Świąt. W familiach dopiero się rozkręcam. Mam tylko 2 pełne otoczenie (DN i Miłowo), gram 2 rodzinkami:
    - Studentką w Miłowie
    - Moniakami w DN
    Które dodatki do 2 najbardziej lubisz, a których nienawidzisz?
  6. miłośniczka zwierząt
    27.05.2012 18:24
    miłośniczka zwierząt
    o ja gram w 2 już od dłuższego czasu a właściwie odkąd zainstalowałam luksusowy wypoczynek do 3 i the sims 3 mi się strasznie cięło więc postanowiłam wrócić do 2 . Obecnie mam w kwitnących wzgórzach 6 osobową rodzinkę ale gram też trochę w Miłowie rodzinkami twórców. A do 3 wrócę jak kupie laptopa czyli jeszcze długo sobie pogram w the sims 2. No i planuję uzupełnić akcesoria do 2. Bo brakuje mi już tylko 5 pakietów . A po za tym na razie bardziej opłaca mi się kupować akcesoria do 2 niż dodatki i akcesoria do 3.
  7. Aperlaxive
    27.05.2012 18:18
    Aperlaxive
    Ano dużo by opowiadać Niedawno wróciłam do gry w TS2... A ty grywasz w 2 jeszcze? No i co u cb nowego?
  8. miłośniczka zwierząt
    27.05.2012 18:16
    miłośniczka zwierząt
    Hejka co tam u ciebie słychać?
  9. Aperlaxive
    10.03.2012 15:35
    Aperlaxive
    A ja będę miała dzisiaj lub jutro Już się nie mogę doczekać...
  10. miłośniczka zwierząt
    10.03.2012 15:34
    miłośniczka zwierząt
    Nie nie mam jeszcze ZG ale pod koniec marca może będę mieć

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:47.