dajesz mi linka do swojej simki - wchodzisz do CAS'A na dole masz okienko z simem i jak klikniesz masz usun i zapisz sima, zapisany sim jest w dokumetach savedsims ;] czekam
hmmm z byle jakich szczerze mowiac...tsresource...z gotowuch sciagnietych simow...blogthesims3...jak sie napatoczylo na grafice w google, tak pozniej wchodzilam na stronke i pobieralam
a jak u ciebie z dodatkami z neta, normalnie ci działała gra? w sensie po zainstalowaniu zwierzaków nic sie nie działo, a właśnie ty masz małpke zainstalowaną?;-)
wiesz mi ja nigdy nie mam nic ok ;p
teraz np meczylam sie z 3 dni zanim wlaczylam gre i zadzialaly dodatki chyba po 6 reinstalkach...z powodu nowej aktualizacji mialam takie chocki klocki :/ najlepiej napiszna forum "dokladnie" co sie dzieje, jakie masz simys, czy masz dodatki, nowa aktualizacje, sprzet, miejsce na dysku itp moze ktos bedzie wiedzial, bo ja sama tak sie pytalam, a nie wiem dlaczego ci sie wylaczaja...mi np. jak gra byla zbyt "zepsuta" jedynie format windowsa pomogl;/
eyve.. jak pewnie widać zanikłam na forum.. otóż mam problem.. dodatki z internetu, jak mam je w grze, cały czas mnie wywala.. nie wiem co robić... chce grać ale granie maxsisowi rzeczami mnie dobija.. pomożesz? co ty zrobiłaś że wszystko masz ok?