Wróć   TheSims.PL - Forum > Lubie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lubie i ddo bwayo
Wiadomości odwiedzających od 51 do 60 z 62
  1. ddo bwayo
    19.02.2012 11:18
    ddo bwayo
    kurczę, no to do buono podobnych nie znam za bardzo :c co do SHINee to polecam zobaczyć to http://www.youtube.com/watch?v=Dzvuj2fnQjo >D no to wpisz np. Astro Boy - Tokyo Party :3 ale to jak Buono Ci się podoba to całkiem inne klimaty są :c
  2. Lubie
    19.02.2012 11:02
    Lubie
    Buono jest fajne. :3
    A te SHINee to tylko troszku mi się podoba (RingDingDong x>)
    A te Astro Boy to jak wpisuje, to mi ten film animowany wyświetla.
  3. ddo bwayo
    18.02.2012 23:38
    ddo bwayo
    no to tak, oshare polecam to właśnie: SuG, Astro Boy, Lilt (リルト), z jpopowych to C-ute, Buono i Hey Say Jump no i możesz jeszcze spróbować kpop (zdarzają się piosenki po japońsku jak już kompletnie Ci język nie podejdzie, ale i na to są sposoby... ^^"), no i z kpopu to SHINee (np. Lucifer, Ring Ding Dong), Super Junior (Sorry Sorry, Mr. Simple), MYNAME (narazie jedna piosenka Message), jakby coś z tego co teraz piszę Ci podeszło to chętnie służę dalszą pomocą >D a jak nie, to i tak służę pomocą! :3
  4. Lubie
    18.02.2012 23:33
    Lubie
    Właśnie chodzi o takie wesołe. :p
    Przesłucham rano te zespoły co mi podałaś. :x
    Może znajdę jakiś dla siebie. :3
  5. ddo bwayo
    18.02.2012 23:25
    ddo bwayo
    dziękuje
    cóż, zależy co masz na myśli mówiąc dobre, jeśli może występować tam gitara perkusja i bla bla ale jest takie wesołe ze sztucznymi dźwiękami no to SuG, a takie z popowych jak mają być koniecznie japońskie C-ute, Buono, Astro Boy i ostatnio zakochałam się w Hey Say Jump (arigatou ) ale no wszystko zależy czego szukasz, bo hey say jump to ma piosenki takie w stylu kpopu bardziej.
  6. Lubie
    18.02.2012 23:11
    Lubie
    Hejka, bardzo fajny avv.
    A tak poza tym, to znasz jakieś dobre zespoły japońskie, które śpiewają pop czy coś takiego ??
  7. Lubie
    01.08.2011 11:58
    Lubie
    Dopiero teraz to zrozumiałem.
    Tak sam z siebie.
  8. ddo bwayo
    01.08.2011 11:07
    ddo bwayo
    tak XD właśnie po tym jak to przeczytałam aż z ciekawości o co chodzi przeczytałam wreszcie,ale samo to,brzmi dziwnie XD
  9. Lubie
    01.08.2011 10:36
    Lubie
    Ahaa.
    No też trochę nienormalne by było z mojej strony, żebym czyhał na śmierć bliskich.

Ale jak się ktoś doczyta wcześniej, to będzie w kontekście. :d
  10. ddo bwayo
    01.08.2011 10:31
    ddo bwayo
    że na coś zbierasz i tylko czyhasz na to, aż ktoś z Twojej rodziny umrze i dostaniecie spadek, i, że dużo osób z Twojej rodziny umiera i dostajecie XDDD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:36.