Wróć   TheSims.PL - Forum > Megan
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Megan i inseparable
Wiadomości odwiedzających od 51 do 60 z 68
  1. Megan
    02.08.2012 22:44
    Megan
    ale już zmieniłam 9 h do tyłu xD mnie myrtek zadręcza xd
  2. inseparable
    02.08.2012 22:38
    inseparable
    hahha, też by mi się nie chciało schodzić po schodach i sprawdzać ei pojedź do Bel i pozdrów je ode mnie
  3. inseparable
    01.08.2012 14:27
    inseparable
    no w NY jest strasznie duuużo ludzi i wgl wszystkiego. a przynajmniej na manhattanie.

haha, mi się strasznie podobało jak w Friends with Benefits siedzieli na napisie bo tak mi się przypomniało jak kiedyś z koleżanką tam próbowałyśmy wejść
  4. Megan
    01.08.2012 14:12
    Megan
    No, w NY to za fajnie nie jest...głównie dlatego że podobno tam jest wile szczurów (ja osobiście nie widziałam, metrem nie jeżdżę ) jak ja uwielbiam do mojej cioci jeździć ona mieszka z 10, minut od napisu Hollywood uwielbiam walić ręką w literę H xD
  5. inseparable
    01.08.2012 14:09
    inseparable
    ja bym chętnie już teraz wróciła, ale NY mnie nie urządza xd wróciłam stamtąd w weekend i jakoś tak... na wakacje czy coś to spoko, ale jak dla mnie nie na dłużej ; )
  6. Megan
    01.08.2012 13:55
    Megan
    aha, w Polsce najbardziej mi się skalpy podobały, ale w USA są jednak lepsze .
  7. inseparable
    01.08.2012 12:32
    inseparable
    moja mama z moim młodszym rodzeństwem wraca we wrześniu, ale ja z bratem zostaję : ( chyba jednak edukacja w polsce jest lepsza niż w usa. ale później wracam aa. no i oni teraz bd w NY (przez pracę ojca znowu)
  8. Megan
    01.08.2012 11:17
    Megan
    Wow.. bardzo podobnie jak u mnie ;D. Mama jest polkom ,tata czystym Amerykaninem . Tylko tata przyjechał do Polski jak miał z 18 lat, do swojego kolege (a raczej po swojego kolegę xD) . I poznał mame na lotnisku. i mieszkałam sobie tak w Malibu i też w Laguna Beach. (Moja babcia mieszka w Baverly Hills I jak miałam iść do 4 kl. to do Polski przyjechaliśmy na pare Lat. I mój tata też został w Stanach...a ja błagałam mamę żebyśmy zostali...xD ale nie jest masakrycznie xd. Mama mi rok przed wyjazdem powiedziała że jedziemy bo Polskiego musiałam się nauczyć. ;D w kazde wakacje wracałam do USA na mies. (albo dłuzej) a drugi mies. to gdzieś tam xd. teraz jestem w Ameryce i już zostaje
  9. inseparable
    01.08.2012 00:31
    inseparable
    haha, przecież Cię nie zjem! chodziło mi bardziej o część

generalnie to moja matka jest polką, ale wyjechała do USA jak miała jakieś... 15 lat? bo mojej babci siostra tam mieszkała po wojnie (czy jakoś tak) i tam poznała mojego ojca (który jest ''czystym'' amerykanem) no i taka moja historia hmm, mój wyjazd był spowodowany pracą mojego ojca (ale to długa historia) no i ja jestem z mamą i rodzeństwem w PL a on tam ;d a jak jest z tb?

jak byłam całkiem mała to mieszkałam w malibu, a potem w beverly
  10. Megan
    31.07.2012 21:59
    Megan
    Nie wiem czy moge powiedzieć...Zdradze jedynie że na plaży, w jednej z Willi. . a dokąd ty wyjechałaś? też jesteś Amerykanką ??

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:09.