Wróć   TheSims.PL - Forum > ddo bwayo
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ddo bwayo i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 601 do 610 z 616
  1. Miyoki
    21.03.2009 11:42
    Miyoki
    To wcale nie tak mało
  2. ddo bwayo
    21.03.2009 11:41
    ddo bwayo
    Rycerze zodiaku: 114
    Rycerze zodiaku Hades: 34
  3. Miyoki
    21.03.2009 11:37
    Miyoki
    A ile oni w ogóle mają odcinków? ^^
    MAL, to strona www.myanimelist.net , o którym nawet napisali na tym forum (stąd to znam ;D ) i tam możesz sobie zapisywać anime, które obejrzałaś, które chciałabyś obejrzeć oraz na którym odcinku skończyłaś w anime, które teraz oglądasz
    Gdzieś tutaj jest na forum napisane o tym xD
  4. ddo bwayo
    21.03.2009 11:30
    ddo bwayo
    Nie mam, a tej małej dziewczynki to chyba nie oglądałam Rycerzy się szybko ogląda jakby non stop oglądać to może w tydzień by się wyrobiło
    A w ogole co to MAL? xd
  5. Miyoki
    21.03.2009 11:22
    Miyoki
    No trzeba, trzeba
    Ja osobiście wtedy uwielbiałam DB, ale teraz chyba bym nie chciała tego ponownie oglądać, bo bym nie skończyła do wakacji co najmniej xD
    A z tych starszych anime, to pamiętam jeszcze taką małą dziewczynkę, która była strasznie silna i mieszkała z ojcem. No, ale nic nie pamiętam z tego już w ogóle xD
    A masz konto na MAL?
  6. ddo bwayo
    21.03.2009 11:04
    ddo bwayo
    No właśnie ja prawie nic nie pamiętam xd Ale jak byłam mniejsza to miałam z friend manie tego i non stop to oglądałyśmy a broń boże ktoś nam by przeszkodził w oglądaniu... xd
    No ale trzeba sobie w końcu takie [boskie] anime przypomniec xd
  7. Miyoki
    21.03.2009 10:39
    Miyoki
    A no widzisz Chyba właśnie to były te pierwsze odcinki
    Szok, że cokolwiek pamiętam, bo to było bardzo dawno ^^
    Z Dragon Ball, to pamiętam więcej, bo te długaśne (które trwały chyba ok. 4 miesięcy) odcinki były powtarzane 3 razy i każdą powtórkę oglądałam, więc pamiętam więcej xD
    Ale już w zasadzie prócz tych rzeczy, które Ci napisałam, to nic nie pamiętam ^^'
    Chyba
  8. ddo bwayo
    20.03.2009 23:24
    ddo bwayo
    Hmmm... chyba chodzi Ci o początkowe odcinki, jak rycerze bili się na ringu o złotą zbroję po czym Iki brat jednego z rycerzy ją ukradł?
    Ogólnie to ja to właśnie oglądam by to sobie przypomniec bo ja tego do końca nie pamietam, ale jak byłam mała to po prostu wielbilam Seiya xd
  9. Miyoki
    20.03.2009 23:22
    Miyoki
    A imion w ogóle nie pamiętam xD
    Wiem, że byli ubrani w złote zbroje i...był tam kiedyś jakiś ring?
    Bo może mi się z czymś innym pomyliło, ale pamiętam jak ktoś się tłukł na takim ringu ^^
  10. ddo bwayo
    20.03.2009 23:19
    ddo bwayo
    Kiedyś to oglądałam na 100% a teraz jestem na 21 odcinku, i tak był tam łabądź
    Był też Pegaz - Seiya , Siryu - Smok, Szen - nie pamiętam kto xd , Yoga, też nie pamietam kto, i Andromeda, a Andromedy masz zdjęcie u mnie w domku xd No i właśnie nie pamiętam który był łabędziem , Szen czy Yoga A i chyba wiem o jaka dziewczyne chodzi.
    Yoga to łabądź

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:43.