Konwersacja Pomiędzy Invidia Semper i Profesor Parker
Wiadomości odwiedzających od 61 do 70 z 113
-
tobie tez mega i radosnych i w ogole ;D.
a czemu mialabys mnie nie lubic :< roznice swiatopogladowe moga byc dobrym fundamentem znajomosci! A CO!
-
i tak Cię lubię;p
Wesołych Świąt!
-
no ja wlasnie ide, do 23 mam i tak tylko czas na komputer ;p. no lodzka filmowka jest mega, ale dostac sie tam - to po pierwsze. a po drugie... ja sie tam chyba nie nadaje ;p.
-
No właśnie mi by było bardzo na rękę studiować w Krakowie, busem mam jakąś godzinę, może półtorej ; ) A w Łodzi przecież też jest sporo tego- o, łódzka filmówka, nie? xd
wiesz co, ja chyba tak zrobię- pójdę spać xd
-
no to ty masz do krakowa na studia akurat :[. no to nie ma nad czym sie zastanawiac. kierunek: krakow. a za ile w ogole masz mature?
ja zaraz padne na twarz, powinnam sie pouczyc i zrobic cos z moimi zagrozeniami..... ale chce mi sie spac.
-
ot, małe miasteczko między Zakopanym a Krakowem położone w Beskidach ; )
ta...też sobie tłumaczę ten wstręt do nauki zużyciem materiału xd
-
spoko ja mam takie podejscie teraz do wszystkich przedmiotow xd. po swietach biore sie do roboty... troche : D. a to ty skad jestes?!?!
-
rozumiem, ja tam nie mam wyboru, bo mieszkam w małym mieście gdzie najwyżej jest wyższa szkoła zawodowa;p
no z tą zdolnością różnie bywa, jutro mam sprawdzian z biologii i oczywiście zamiast siedzieć nad książkami oglądam stare demotywatory, więc będzie wesoło xd
-
no pewnie ze jest wykonywalne, ale ja nie chce mieszkac poza lodzia. to jest jedyny problem :p. a ty zdolna jestes, jak sie przylozysz to napiszesz!
-
niby tak, ale czegoś się dorobić będąc grubo po 30...zawsze chciałam być jak najszybciej niezależna;p
teraz patrzę, to fakt, trochę daleko, ale ode mnie z miasta niektórzy się porozjeżdżali na śląsk czy lublin, więc jest to wykonywalne, choć niełatwe i męczące
nie wiem, na UJ to przyjmują już osoby z najwyższymi wynikami, bo tam z całej Polski przychodzą, a biologię naprawdę dobrze zdać graniczy chyba z cudem