Wróć   TheSims.PL - Forum > Invidia Semper
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Invidia Semper i Profesor Parker
Wiadomości odwiedzających od 61 do 70 z 113
  1. Profesor Parker
    24.12.2009 15:20
    Profesor Parker
    tobie tez mega i radosnych i w ogole ;D.
    a czemu mialabys mnie nie lubic :< roznice swiatopogladowe moga byc dobrym fundamentem znajomosci! A CO!
  2. Invidia Semper
    24.12.2009 14:40
    Invidia Semper
    i tak Cię lubię;p
    Wesołych Świąt!
  3. Profesor Parker
    08.12.2009 22:17
    Profesor Parker
    no ja wlasnie ide, do 23 mam i tak tylko czas na komputer ;p. no lodzka filmowka jest mega, ale dostac sie tam - to po pierwsze. a po drugie... ja sie tam chyba nie nadaje ;p.
  4. Invidia Semper
    08.12.2009 22:11
    Invidia Semper
    No właśnie mi by było bardzo na rękę studiować w Krakowie, busem mam jakąś godzinę, może półtorej ; ) A w Łodzi przecież też jest sporo tego- o, łódzka filmówka, nie? xd
    wiesz co, ja chyba tak zrobię- pójdę spać xd
  5. Profesor Parker
    08.12.2009 22:07
    Profesor Parker
    no to ty masz do krakowa na studia akurat :[. no to nie ma nad czym sie zastanawiac. kierunek: krakow. a za ile w ogole masz mature?
    ja zaraz padne na twarz, powinnam sie pouczyc i zrobic cos z moimi zagrozeniami..... ale chce mi sie spac.
  6. Invidia Semper
    08.12.2009 22:05
    Invidia Semper
    ot, małe miasteczko między Zakopanym a Krakowem położone w Beskidach ; )
    ta...też sobie tłumaczę ten wstręt do nauki zużyciem materiału xd
  7. Profesor Parker
    08.12.2009 22:03
    Profesor Parker
    spoko ja mam takie podejscie teraz do wszystkich przedmiotow xd. po swietach biore sie do roboty... troche : D. a to ty skad jestes?!?!
  8. Invidia Semper
    08.12.2009 22:02
    Invidia Semper
    rozumiem, ja tam nie mam wyboru, bo mieszkam w małym mieście gdzie najwyżej jest wyższa szkoła zawodowa;p
    no z tą zdolnością różnie bywa, jutro mam sprawdzian z biologii i oczywiście zamiast siedzieć nad książkami oglądam stare demotywatory, więc będzie wesoło xd
  9. Profesor Parker
    08.12.2009 22:00
    Profesor Parker
    no pewnie ze jest wykonywalne, ale ja nie chce mieszkac poza lodzia. to jest jedyny problem :p. a ty zdolna jestes, jak sie przylozysz to napiszesz!
  10. Invidia Semper
    08.12.2009 21:53
    Invidia Semper
    niby tak, ale czegoś się dorobić będąc grubo po 30...zawsze chciałam być jak najszybciej niezależna;p
    teraz patrzę, to fakt, trochę daleko, ale ode mnie z miasta niektórzy się porozjeżdżali na śląsk czy lublin, więc jest to wykonywalne, choć niełatwe i męczące
    nie wiem, na UJ to przyjmują już osoby z najwyższymi wynikami, bo tam z całej Polski przychodzą, a biologię naprawdę dobrze zdać graniczy chyba z cudem

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:13.