Wróć   TheSims.PL - Forum > haughton
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy haughton i cerastes
Wiadomości odwiedzających od 61 do 70 z 132
  1. haughton
    26.11.2008 14:14
    haughton
    Obiecałem, ale komputer to siła wyższa i jak sie uprze, to nie ma rady. Bedę próbował w każdym razie.
    Nie biorę udziału w konkursie - to byłoby nie fair biorąc pod uwagę, że to ja zbudowałem bryłę. A karty nie zmieniałem, tylko płytę główną i procesor. Jakieś rady? ;>
  2. cerastes
    26.11.2008 10:39
    cerastes
    Uparłam się na ten projekt i już ! Poza tym , obiecałeś .....
    Choć daleka jestem od sadyzmu , to chyba przestanę się z Tobą droczyć i zacznę Cię dręczyć . Kto wie , może " za karę " podwędzę Ci Stewie'go ..... ?

Ps. A może tworzysz coś na konkurs ?
    PPs . Czy m.in. zmieniałeś w komputerze kartę graficzną ?
  3. haughton
    25.11.2008 22:51
    haughton
    Witaj Obietnica musi niestety odsunąć się w czasie, ponieważ mam problemy z komputerem po zmianie części na lepsze (sic!). Coś wyraźnie nie chce, żebyś zobaczyła ten projekt.
  4. cerastes
    25.11.2008 21:49
    cerastes
    Dobry wieczór Wracając od Callineck , której nie ma , postanowiłam zajrzeć do Ciebie , bo przyszła mi chęć kogoś " zagadnąć " .....
    Co u Ciebie , czy pewna " obietnica " zdołała się już w jakiejś części zrealizować .... ?
  5. cerastes
    16.11.2008 22:24
    cerastes
    Wcale nie jest późno . Biorąc pod uwagę godziny , o których zasypiam można powiedzieć , że to dopiero południe .
    Zgodzę się z Tobą , że tłumaczone wersje " Family Guy " tracą na jakości humoru . Mi jednak zależy na wersjach z lektorem i poszukuję ich od bardzo dawna , niestety na próżno gdyż są nieosiągalne .
    Ciekawa jestem kolejnych odsłon Stewie'go ?. To najlepsza postać z całej kreskówki . On jest genialny , a ja uwielbiam " rzeczy " genialne !
  6. haughton
    16.11.2008 22:13
    haughton
    Ja też uwielbiam "Family Guy" i mam w zanadrzu kolejne odsłony Stewie'go. Moim zdaniem całe szczęście, że nie ma wersji z polskim lektorem, kreskówka traci wtedy wiele z jej oryginalnego humoru i większość sytuacji nie jest tak zabawnych, jak w oryginale.

P.S. Co porabiasz tak późno na Forum?
  7. cerastes
    16.11.2008 21:53
    cerastes
    Byłam przyzwyczajona do Stewie z poprzedniego avka .....
    No , ale Stewie genialny jest w każdej odsłonie .
    Już dawno miałam Ci napisać , że masz genialnego avka ( nawet trochę Ci " zazdroszczę " ) .
    To moja ulubiona kreskówka , żałuję tylko , że nigdzie nie można jej kupić w wersji z polskim lektorem .
  8. haughton
    09.11.2008 20:03
    haughton
    Oczywiście, że nadal chcę dywan. Jeśli jest wytrzepany, to tym bardziej mi się przyda.
  9. cerastes
    09.11.2008 18:01
    cerastes
    Zajrzałam do Ciebie i widzę , że po tym awansie ciężko się będzie dopchać .
    Straszne zatłoczenie . A poza tym to chyba już nie zechcesz mojego dywanu .... ?
    Nareszcie jest porządnie wytrzepany .
  10. haughton
    09.11.2008 16:59
    haughton
    Dziękuję bardzo.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:47.