Wróć   TheSims.PL - Forum > Björk
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Björk i Libby
Wiadomości odwiedzających od 61 do 70 z 159
  1. Libby
    16.08.2012 14:44
    Libby
    Hej . W tym sims2pack instalerze miałam 2 rzeczy na czerwono, ale po ich usunięciu gra nie ruszyła. W sumie to logiczne, skoro wcześniej wywaliłam całego downloadsa i nie pomogło... Dopiero musiałam wszystko wywalić. Niby podświetla mi parę rzeczy na różowo (to chyba duplikaty) i jasno niebiesko (niedokończone projekty body shop?), ale zastanawiam się, czy jest sens je usuwać, skoro są w downloadsie, którego usunięcie i tak wcześniej nie pomagało... Masz jakiś pomysł? Jesteś moim guru . Czy jestem skazana na wywalenie całego folderu ea games i wrzucanie dodatków partiami i włączanie gry co chwila? Oby nie...
  2. Björk
    16.08.2012 06:04
    Björk
    Hej

Chyba Ci chodzi o Sims2 Pack Installer (albo coś takiego)...

Pozdrawiam i powodzenia...
  3. Libby
    15.08.2012 20:09
    Libby
    Poratuj... Gra się nie włącza, jeśli włączę obiekty zmodyfikowane. Tzn. pojawia się okienko "graj", ale potem nic już się nie dzieje :/... Kiedyś był chyba jakiś programik do szukania wadliwych dodatków? Bo w warsztacie 2 razy na męskich fryzurach się wszystko zawiesiło... Nie wiem co robić a chciałam sobie trochę pograć z dodatkami ... Dzięki wielkie za pomoc i przepraszam za kłopot.
  4. Libby
    13.08.2012 21:55
    Libby
    No i znów mi się zaciął warsztat na jednej z początkowych stron męskich fryzur... Rano było to samo. Jeśli tak będzie na stałe, to kicha. Zaczynam się martwić co z grą... Rano ją sprawdzę...
  5. Libby
    13.08.2012 14:41
    Libby
    Jednak znalazłam . Dobrze wiedziałam, że to było gdzieś na wierzchu . Tylko po prostu w innym miejscu... Ale i tak wielkie dzięki za pomoc i cierpliwość !
  6. Björk
    13.08.2012 14:32
    Björk
    A niestety nie pamiętam...
  7. Libby
    13.08.2012 14:26
    Libby
    No tak... ale wrzuciłam teraz dokładnie te same dodatki co wtedy...
    I jeszcze jedno pytanie, jak się pakowało simy z warsztatu? Bo nie chcę stracić simki, jeśli znów coś przestanie działać :/...
  8. Björk
    13.08.2012 14:04
    Björk
    Ha - czasami (simy, domy) nie instalują sę w downloads tylko w innych folderach...
  9. Libby
    13.08.2012 13:15
    Libby
    Nie ogarniam... Warsztat włączał się długo( z napisem w nawiasie głoszącym: "brak odpowiedzi"), ale się włączył. Ciekawe, czy gra też pójdzie. Tylko teraz nie rozumiem, czemu wczoraj nagle przestała się włączać...
  10. Libby
    13.08.2012 12:17
    Libby
    Co ciekawe po uruchomieniu gry po wywaleniu folderu z ea games tworzą mi się 2 foldery ea games w dokumentach, z czego 1 jest pusty. Niby jeden dodatek zainstalowałam w złym miejscu, bo ręka mi się omsknęła, ale zaraz go usunęłam i zainstalowałam na nowo, więc to raczej nie powinno być od tego...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:16.