Wróć   TheSims.PL - Forum > Malin
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Malin i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 61 do 70 z 98
  1. rudzielec
    03.05.2012 21:33
    rudzielec
    a co do simów, to wierz mi, że mój folder przechodzi potworne katusze, bo lubię ściągać dodatki, nawet jeśli w danej chwili nie są mi potrzebne xD
    zerknij na stronę "jassims" na "paysitesmustbedestroyed", zdarłam stamtąd masę zajefajnych ciuchów
  2. rudzielec
    03.05.2012 21:29
    rudzielec
    jeśli o program chodzi, to jest zcrackowany, więc tak go nie ściągniesz
    już próbuję go wysłać :3
  3. Malin
    03.05.2012 18:43
    Malin
    15 GB... Ty weź mnie nie dobijaj. o.O Ja przy swoich 3 ledwo co funkcjonuję, a najgorsze jest to, że dziś znów wpadłam w trans ściągania i od rana siedzę i zdzieram ciuchy, nie mam pojęcia, czy ta gra w ogóle mi się teraz włączy... Ogólnie już i tak Simy muszę robić i ozdabiać tylko w Warsztacie, z poziomu gry w trybie tworzenia rodziny nie da się już nałożyć makijażu i akcesoriów, bo gra tak spowalnia, że praktycznie przestaje działać. Jedyne, co dam radę zrobić, to przyporządkować ciuchy, aspirację i imię, a i to z wielkim bólem. ;/ Boże, ja już chcę nowego kompa... Co do tej pozy to nie wiedziałam, aż wstyd. Szczerze mówiąc, niespecjalnie interesuję się ciężarnymi Simkami, dla mnie ciąża i dzieci to zawsze było zło konieczne i chciałam te etapy przejść jak najszybciej, więc nie rozglądałam się za takimi opcjami. Ale muszę obadać to w grze. No a na program poczekam, no chyba, że podasz mi nazwę, to poszukam sama zamiast zawracać Ci głowę.
  4. rudzielec
    03.05.2012 18:15
    rudzielec
    spróbuję Ci wieczorkiem podesłać ten program, a jak nie będzie się dało, to wyślemy w kawałkach
    chyba, że znajdę stronę z której go ściągnęłam, to wtedy Ci ją podeśle :3

apropo zamulania, ja mam półtoraroczny laptop, a jak zainstalowałam sobie eseta to nie mogłam grać, bo się skubaniec z systemem integrował :/
    fakt, że mam 15gb dodatków, no ale... xD

co do tej pozy natomiast, to ta opcja jest dostępna kiedy simka jest w ciąży, czasami sama głaszcze się po brzuchu, szczególnie jeśli ma pragnienie założenia rodziny, Mei wciąż tak robiła jak była w ciąży z Amour
    nie jestem pewna, bo dobrze nie pamiętam, ale możliwe, że można samemu wywołać taką reakcję, klikając na ciężarną simkę, powinna być opcja głaskania po brzuchu, ale tak jak mówię pewności nie mam :3
  5. Malin
    03.05.2012 17:14
    Malin
    Btw. Rudzielcu, Ty powinnaś skojarzyć - ta poza kobiety ciężarnej to z jakiegoś poseboxu? http://images.thesimsresource.netdna...50-1636865.jpg
  6. Malin
    03.05.2012 17:10
    Malin
    Kurde, nie mam pojęcia, czemu mail wraca, miejsca na skrzynce mam od groma ;/ Twoje przedwczorajsze normalnie doszły, nie wiem, co może dziać się teraz, może jeszcze się uda. Dzięki za link do Kaspersky'ego, zaraz go ściągnę i przelecę system, teraz już zajarzyłam, o co chodzi z tymi lukami. Dobrze, że mnie ostrzegłaś przed zamuleniem; mój komp robi to nawet bez dodatkowych programów ;/// więc pewnie skończy się to u mnie również na jednorazowym skanowaniu. Co do SimPe... Przed reinstalką wyciągnęłam 2 urodzone Simy, które wyjątkowo mi się podobały i nie chciałam ich stracić. Gra zaczęła szaleć, ale nie skojarzyłam tego z SimPe. Po reinstalce wyciągałam Dinę, Ninę i Mortimera do konkursu o.O no i się, za przeproszeniem, znowu coś zesrało. ;/ Wychodzi więc na to, że to rzeczywiście ten SimPe miesza. Zaraz powywalam te postacie, wielkie dzięki.
  7. rudzielec
    03.05.2012 16:44
    rudzielec
    niestety nie polecam go mieć zainstalowanego na stałe, jeśli grasz w simsy, bo zamuli Ci komputer i gra będzie się ładować pół godziny
    ja przeskanowałam system, naprawiłam luki i odinstalowałam
    jakbyś coś nie wiedziała, to pisz, chętnie pomogę :3

(musiałam podzielić wiadomość, bo się rozpisałam i się nie zmieściło )
  8. rudzielec
    03.05.2012 16:44
    rudzielec
    hej :3 jeśli chodzi o SimPe, to poradziłam sobie nie inaczej, jak wywaleniem wszystkich plików z eksportowanymi simami i wtedy się poprawiło
    jeśli jednak chcesz jakoś zachować te simy, to proponuję po wyciągnięciu ich do warsztatu, po prostu skopiować postać i normalnie ją zapisać, a tą wyjętą za pomocą programu - wywalić
    ten fajny programik chciałam Ci wysłać, ale mali mi wraca, nie wiem czemu
    co do programu antywirusowego, to chodziło mi głównie o to by miał możliwość zlikwidowania luk w systemie, nie o wirusy :3 tutaj http://www.kaspersky.pl/download.html?s=trial masz instalkę do Kasperskiego (ściągnij plik o nazwie Kaspersky Anti-Virus), to jest trial, ale jak go zainstalujesz, to będziesz mogła nim przeskanować system w poszukiwaniu luk, pomoże również naprawić dziury systemowe, naprawdę godny polecenia :3
  9. Malin
    03.05.2012 14:19
    Malin
    Helloł Przeczytałam Twoją odpowiedź na mojego posta w dziale z problemami i oczywiście zgłaszam się po programik do sterowników, jeśli można. Wyjaśnij mi też proszę, co masz na myśli pisząc o lukach w systemie? Ja skanowałam kompa Eset'em, Pandą, Dr. Web'em i Malwarebytes'em pod kątem wirusów i innych śmieci, ale nic konkretnego nie znalazło. I jeszcze jedno pytanie - jestem padalcem, wiem (i oczywiście kajam się :> ), ale pozwoliłam sobie zerknąć do Twojej rozmowy z Viperą nt. problemów z jej grą i wyczytałam, że miałaś problemy po wyciągnięciu Simów do Warsztatu przez SimPe. Tak się składa, że ja wyciągnęłam kilka postaci i ta gra po prostu zaczęła się chrzanić. Może tutaj gdzieś leży przyczyna, możesz mi napisać, jak sobie z tym poradziłaś? (sorry za taki wywód o.O)
  10. rudzielec
    01.05.2012 11:29
    rudzielec
    a właśnie, no i zapomniałam tam dodać w wiadomości, że możesz zerknąć na pocztę, bo ładunek dotarł

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:03.