Wróć   TheSims.PL - Forum > ddo bwayo
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ddo bwayo i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 61 do 70 z 616
  1. Miyoki
    13.01.2011 22:58
    Miyoki
    Nie no, Simon sobie jeszcze jakoś radził.
    Uwielbiam jak w anime gadają po innym języku, bo zawsze mam świetny ubaw xD
    Ich Engrish jest boski
    Zresztą pokaże Ci jeden filmik, przy którym niemal płakałam xD
    http://www.youtube.com/watch?v=a9RAcY5Kgck
    Obejrzyj! Najlepsze jest jak ta laska mówi "I hope to speak japanese like your english", hahaha, a tamten tak po angielsku "świetnie" gada - jakby miała niedorozwój. Zresztą ta blondyna niby z Ameryki też po angielsku gada jak upośledzona xD
    Niesamowite jak seiyuu z seksownym głosem, gdy zaczyna mówić w innym języku brzmi jak retard ^_^'
    Chociaż bardziej to się tyczy angielskiego. Bo Simon i Izaya w rosyjskim nie brzmią źle. Nadal mają ok głos ^^
    Haha, oglądałam to! W sensie to na yt, te 10 minut. Tak słucham i słucham, i słucham, aż po 8 minutach stwierdziłam, że tych kolejnych dwóch minut moja psychika może nie przetrwać więc wyłączyłam xD
  2. ddo bwayo
    13.01.2011 07:10
    ddo bwayo
    uh, ja w ogóle nie rozumiałam żadnego z nich :c zuuo. więcej po japońsku rozumiem 8D
    Aww, przypomniał mi się filmik "10 minut wruum Izayi" xD przez 10 minut było jak on udawał, że ma ten motor Kocham tą scene 8D
    B-eznazwyCon, Magnificon, B-3 no i jeśli w tym roku też zrobią to na B-xmasscon 2 >D
    um, kojarze. To od Miohi, nie? Cosplayuj go, łatwy jest a pasujesz na niego! I jest rozpoznawalną postacią c: rozumiem czemu ich, zawsze się chcę swoich ulubieńców cosplayować xD
    Twoja koleżanka jest dziwna :c To niech obejrzy Durarare ! Albo najwyżej nie róbcie w grupie, bo robienie cosplayu powinno się wiązać z zabawą, i powinno się wczuć w postać i ją znać a nie :c
  3. Miyoki
    12.01.2011 22:43
    Miyoki
    Ale jak będę chciała w grupie, to będę Revy z Black Lagoon (nie oglądałam tego - tzn. obejrzałam 2 odcinki i mi się znudziło), bo moja koleżanka w zasadzie ogląda zazwyczaj cyber (bodajże), takie z maszynami (czego nie lubię :x) i ecchi.
    Hmm.. Czego nie zrozumiałam to póki co nie pamiętam xDD
    Nie chce mi się za bardzo wytężać umysłu, więc napiszę najwyżej kiedy indziej ^_^
  4. Miyoki
    12.01.2011 22:18
    Miyoki
    Tak, tak, o to! xD
    Hahaha, nie mogłam, że trafił w znak "LOVE" ^^
    Izayi i tak nie rozumiałam co po rosyjsku gadał, ale o dziwo rozumiałam trochę Simona
    Wow, radzi sobie ten seiyuu ^_^
    No właśnie chyba wyprze mimo woli, bo oglądam częściej filmiki na yt z nim, niż z Kida o_O
    Oo, ale masz fajnie! Na jakie konwenty się wybierasz? :3
    Ja jedyne co mam w planach to konwent o nazwie "Chapter" i jakaś cyfra, który odbędzie się w Gdańsku w czerwcu. I tak bardzo mam ochotę cosplayować! Nawet chciałabym kogoś z Durarara cosplayować. Mimo iż wolałabym cosplayować (jeżeli z DRRR) Kidę lub Izayę, to najlepszym rozwiązaniem byłby Shizuo, bo on jest z nich najwyższy xD
    No i nie ma takiej... hyper (nie wiem jak po polsku o.o) charakteru. Zresztą nie wiem.
  5. ddo bwayo
    12.01.2011 20:25
    ddo bwayo
    yey~:3
    O boże, chodzi Ci o to jak tak daleko poleciał i zaczeli po rosyjsku nawijać? XD
    Izaya jest najlepszy, niech wyprze Kide! C:
    Niestety nie wiem :c I wole nie wiedzieć, bo chce skończyć vampire knight zbierać, a w tym roku szykują się przynajmniej 3 konwenty na których muszę być D:
    Jakich? ^^
  6. Miyoki
    12.01.2011 20:09
    Miyoki
    Tak, skończyłam
    W weekend :3
    Szkoda, że już koniec
    Jak w 23 odcinku widziałam zapowiedź ostatniego odcinka, to się przestraszyłam, że zabiją Izayę o_O
    Potem Anri chciała mu coś zrobić, ale on się nie dał ^^
    W ogóle nie mogłam z niego, gdy szedł tak wesoło podskakują i nagle Simon przyszedł i go walnął xDD
    Szczerze, to się cieszyłam z tego, że Simon mu przywalił. Uwielbiam Izayę, ale taki cios był mu potrzebny. Po prostu musiał dostać, żeby chociaż odrobinkę 'otrzeźwieć' xd
    Tak się zastanawiam czy przypadkiem Izaya nie zaczął wypierać miejsca Kidy i nie będzie moim faworytem z ulubionych postaci w DRRR!
    Wiesz może czy jest gdzieś manga tego anime do kupienia w Polsce?
    Parę rzeczy nie zrozumiałam z końcówki, ale to trudno.
    A Tamaki ma bardzo uroczy śmiech :>
  7. ddo bwayo
    10.01.2011 19:10
    ddo bwayo
    hbdsjakdbjh Skończyłaś już? *w*
    A mi się wydawało właśnie, że oni mają takie niższe głosy, boże pokochałam głos Tamakiego .______. Tamaki-kun~! 3 Jego śmiech jest taki kawaaaaiii >w<
    O, to widziałam to sushi, ale ono było inne , takie nie gotowe i było jakieś inne w ogóle ;c
    Może i wesoło, no ale Izayi nie wolno bić, nie pozwalam na to ! T^T
  8. Miyoki
    06.01.2011 15:37
    Miyoki
    Hehe, to musi fajnie wyglądać xD
    Przynajmniej rodzice nas czasem rozumieją ;]
    Było takie zamrożone gotowe sushi, ale jestem pewna, że w Krakowie też jest. Bo to było w Tesco ^^
    No, ale dzięki temu, że chce go zabić, to jest wesoło
    Nie mogłam z tej Eriki, gdy powiedziała, że pewnie są w sobie zakochani xDD
    To masz fajnie, też bym chciała mieć poker face'a, ale nie mogę o_O
    I'm a weirdo.
    [Znowu się nie zmieściłam w jednej >.
  9. Miyoki
    06.01.2011 15:35
    Miyoki
    Hej! Mi jeszcze zostały 2 odcinki! Żeby nie oglądać zaczęłam oglądać coś innego, żeby mnie tak nie kusiło. Nie wiem ile jeszcze zdołam wytrzymać :<
    W 2 dni to nieźle
    W tyle to ja potrafię jedynie obejrzeć anime, które ma 12 odcinków ^^
    Nom, Miyano Mamoru podkłada głos im wszystkim, których wymieniłaś. I zawsze mi się jego głos podoba, dlatego mam go w ulubionych seiyuu xDD
    Powinnam się zorientować, że jak jest głos w anime, którego mogę słuchać bez końca, to Miyano Mamoru, ale i tak gdy sprawdzam czyj to głos, to mnie zaskakuje, że to znowu on ^^'
    O, było nawet porównanie: http://www.youtube.com/watch?v=jVKi3...eature=related < tego słodkiego śmiechu Tamakiego :3
    Z nawiedzonym śmiechem Lighta O_O
    No mógł nie wchodzić do Dollarów, więc się powinien wściekać na samego siebie
  10. ddo bwayo
    02.01.2011 12:47
    ddo bwayo
    Ohayo! >w< Wesołego nowego roku~!
    Ja to obejrzałam w 2 dni bo nie mogłam, jakoś samo się otwierało i leciało : (
    JA usunęłam clannada i zastąpiłam go Durarara!
    Lekko popycha do przodu , jednocześnie wiedząc co się stanie ~ ...
    Ktoś mi pisał, że Kida ma głos Lighta! Ale jeszcze tego nie sprawdziłam :< wiem, teraz sprawdzę c: *ded* rzeczywiście! OMG. A Light ma głos Tamakiego! Nieeeeee. Zespuli mi moje dzieciństwo 8D Kida, Light i Tamaki mają taki sam głos! *ded2*
    O tak, tylko mu współczuć >D Ale mógł nie wchodzić jak nie chciał do dollarów c:
    Serio tak mówiłaś? hahaha : D ja tylko jak wychodziłam na sylwestra to było ja: sayonara , tata: nara, ja: sayo, tata: nara ... 8D
    GOTOWYM SUSHI?! >w< ja chce ja chce! jadę do olsztyna :c
    No czasem tak jest, ale zabić Izaye za byle pokazanie się ? Izaya jest zakochany na to! T^T

hahaha 8D ja tylko się czasem do monitora śmieje ale tak to mam poker face 8D
    I zmieściłam się w 1 wiadomości! 8D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:18.