Wróć   TheSims.PL - Forum > Rosemarie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Rosemarie i Stephenowa
Wiadomości odwiedzających od 61 do 70 z 82
  1. Stephenowa
    08.01.2012 16:01
    Stephenowa
    BARDZO lubię Twoją sygnaturę.
  2. Stephenowa
    25.12.2011 14:00
    Stephenowa
    Okej, dzięki wielkie. Wesołego sylwestra. )
  3. Rosemarie
    25.12.2011 13:29
    Rosemarie
    6 stycznia
  4. Stephenowa
    25.12.2011 09:57
    Stephenowa
    Hej, wesołych świąt tak w ogóle, ale ja przyszłam z pytaniem. Wiesz może kiedy wznawiają puszczenie VD? : )
  5. Stephenowa
    10.11.2011 18:42
    Stephenowa
    Haha, okok. To dobrze. W ogóle, w serialach/filmach lubią zmieniać postacie. Trudno, coś musi w życiu nie być takie samo .; p Ja zaczęłam kupować stosunkowo późno, jakoś tak 2 lata temu, to już była 1 księga. Ale spodobało mi się strasznie. Jak tak teraz patrzę, to uważasz tak jak ja, bo pierwsza księga to 3 części, a druga to chyba 2 lub też 3. Więc się zgadzamy. ; p
  6. Rosemarie
    10.11.2011 18:37
    Rosemarie
    aa, spoko, nieogarnieta jestem taka. dobrze kojarzysz elena w ksiazce byla pustą blondynką, ktora mysli tylko o chlopakach i ubraniach, caroline byla wredna i sie nie lubily, bonnie była ruda, i byla jeszcze meredith, ale pozmieniali jakos tako o.O na poczatku nie moglam tego zaakceptowac, no, ale przeszlo mi >
    co do ksiag, to nie ogarniam ich, bo ja kupowałam wzm przed ich podzieleniem na księgi. 5 części fajne, dalej DNO.
  7. Stephenowa
    10.11.2011 18:33
    Stephenowa
    Jeju, zazdroszczę klasy! Ja mam takie niedorozwoje, które w większości nie wiedzą, co to książka. -.-' Chyba mnie nie zrozumiałaś, nie czytałam 'Igrzysk śmierci', więc nie mogę nic sądzić o obsadzie.; p Jak przeczytam mogę dać znać, haha. A co do zmiany postaci, to przecież w PW Elena jest zamieniona z Caroline, o ile mi wiadomo. W książce Elena była blondynką, a Caroline brunetką. O ile pamiętam. : D Ooo, Wampiry z Morganville, to też kocham. ;p Ale do 2 księgi plus 6,a 3, 4 i 5 to dno. : <
  8. Rosemarie
    10.11.2011 17:49
    Rosemarie
    a co do "igrzysk smierci" MISTRZOSTWO normalnie trylogia rozwala system XD. nie moge sie doczekac filmu (23 marca 2012) poza tym co sadzisz o dobranej obsadzie? Jennifer Lawrence na Katniss nawet pasuje, Liam Hemsworth na Gale'ego tez, tylko Josh Hutcherson na Peetę nie bardzo poza tym wiesz, ze w filmie Peeta nie bedzie blondynem tylko brunetem? -.-
  9. Rosemarie
    10.11.2011 17:37
    Rosemarie
    moja cała kasa na książki leci :> co do "ciszy" rozczarowalam sie, 2 pierwsze czesci swietne, a 3 nuda. 'dom nocy' na poczatku nawet ok, a dalej to juz po prostu pomieszane z pomieszanym >
  10. Stephenowa
    10.11.2011 17:20
    Stephenowa
    'Akademia Wampirów' to moja kooochana książka, jestem w trakcie czytania 'Ciszy', 'Czas Wygnania' mam za sobą, cudo. Od czasu do czasu czytuję 'Mrocznych łowców' i jeszcze 'Dom nocy' i 'Dotyk ciemności'. Reszty które podałaś nie znam, ale w sumie z chęcią zaglądnę na chomika. ; ) Świetnie świetnie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:59.