Wróć   TheSims.PL - Forum > Aoi
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Aoi i ddo bwayo
Wiadomości odwiedzających od 61 do 70 z 83
  1. Aoi
    16.07.2011 22:35
    Aoi
    Oglądałam, oglądałam. Jeremy!
  2. ddo bwayo
    16.07.2011 20:22
    ddo bwayo
    hejhej, oglądałaś może "You're beautiful"?
  3. Aoi
    12.07.2011 10:43
    Aoi
    Ja lubię Pewnie dlatego moim ulubionym filmem jest "Nowa policyjna opowieść" z Jackie Chanem, a ulubionym serialem "CSI: NY" ^^ Ale głupawe dramy jak "Hanazakari...", albo "You're beautiful" też uwielbiam xD
  4. ddo bwayo
    12.07.2011 10:36
    ddo bwayo
    za to nie mój klimat,nie kręcą mnie pistolety XD" ni anime ni dramy mi takie nie podchodzą :c
  5. Aoi
    12.07.2011 10:33
    Aoi
    Ciemne z pistoletami, to mój klimat Ostatnio też zaczęłam oglądać dramę, w której zagrał Toma-chan. "Majo Saiban", mroczna, ale wciągająca ^^
  6. ddo bwayo
    12.07.2011 10:16
    ddo bwayo
    ja najpierw na okładkę, bo jak widzę, że ciemna i z pistoletami itp to nie czytam nawet XD ale tak to nie patrze na gatunek, zawsze opis XD buu,ale to obejrzyj i tak koniecznie :c może Ci nei podpasować drama w sumie nie zdziwiła bym się bo ja mam wypaczony gust,jednakże jest ona przecudowna
  7. Aoi
    12.07.2011 10:08
    Aoi
    Raczej rzadko czytam opisy, zawsze patrzę najpierw na gatunek, dopiero potem ewentualnie na opis dramy xd Swoją drogą, właśnie zauważyłam, że "Dragon Zakura" jest na love-drama Oo' Ale już wiem, czemu jej tam nie oglądałam: napisy są w połowie zasłonięte i to mnie odrzuciło.
  8. ddo bwayo
    11.07.2011 23:36
    ddo bwayo
    ahahaha,o boże XDDDD albo to 'love shuffle' czy coś takiego,nie oglądałam,ale jak zobaczyłam opis,to mi się odechciało XD albo 'znalazł dziecko i nie wie co teraz zrobić' jak czytałam niektóre opsiy to aż przyjaciółce wysyłałam XD

ja także się już zmywam,dobranoc :3
  9. Aoi
    11.07.2011 23:33
    Aoi
    Ja jakiś czas temu oglądałam chińską dramę policyjną. Temat marzenie, ale znowu: policjant zakochał się w córce szefa największej mafii, córka zakochała się w jego partnerze z pracy, on z kolei zakochał się z dziewczynie z fast foodu, która potem okazała się należeć do tej właśnie mafii, ten sam koleś dowiedział się, że jest bratem córki szefa, a potem okazało się, że to nie on jest jej bratem i jednocześnie synem szefa, tylko ten pierwszy policjant. Bardziej pogmatwanej dramy nie oglądałam xD

Jeśli pozwolisz, to ja się na dzisiaj zmyję, bo mi się oczy już kleją xd
  10. ddo bwayo
    11.07.2011 23:27
    ddo bwayo
    haha,dokładnie,a nieźle trzeba się naszukać by znaleźć jakąś perełke XD wszystkie na jedno kopyto, np. dziewczyna spotyka bogatego chłopaka XD ok, jak znajdę chwile to obejrzę ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:27.