Wróć   TheSims.PL - Forum > Vipera
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Vipera i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 691 do 700 z 711
  1. rudzielec
    27.06.2010 19:40
    rudzielec
    no są farbowane ale teraz mam kompletnie marchewkowe, bo farbowałam tydzień temu poza tym ta ksywa z nicku, który mam na forum ciągnie się za mną od kilku lat
    a co do odcinka to możesz dać więcej niż cztery strony
  2. Vipera
    27.06.2010 14:16
    Vipera
    Masz farbowane włosy, nie? Bo jeśli dobrze widziałam, to są takie czerwonawe... na rudy mi to nie wygląda

Znaczy nie jest tak źle z tymi opisami, ale jednak ostatnio nie mogę się wyrobić w czterech stronach, dlatego tak się akcja opóźnia
  3. rudzielec
    27.06.2010 13:32
    rudzielec
    No ja piszę już następny odcinek, dostałam jakiegoś powera Super, że będzie w poniedziałek i dobrze, że tak szybko Oj i czemu zaraz rozpisujesz? Wstaw to się wtedy okaże czy coś jest nie tak chociaż wątpię, że opisy będą za długie, masz fajny styl pisania i nawet jeśli i to na pewno to się zgubi No wiem, że są niżsi ale mimo wszystko jest ze mnie taki rudy kurdupel
  4. Vipera
    27.06.2010 11:38
    Vipera
    Ja napisałam wczoraj trzy strony i wena mi uciekła. Jeśli dzisiaj skończę, to pewnie też dodam w poniedziałek. Aż dziw, że tak szybko
    Co do ciasteczka, to ja mam pomysł co z nim zrobić, jednak nie wiem czy zmieści mi się w tych kilku stronach, które daje na forum. Coś się za bardzo rozpisuje ostatnio... chyba robię za długie opisy.
    A tam zaraz kurdupelek... są niżsi
  5. rudzielec
    26.06.2010 23:48
    rudzielec
    Ja już właśnie skończyłam odcinek Jeśli na kilkugodzinne pisanie można powiedzieć "już" łeb mnie boli, o oczach nie wspomnę, ale mam nadzieję, że będzie dobrze nie mam już siły tego sprawdzać, zrobię to jutro a odcinek wstawię pewnie w poniedziałek. Wychodzi na to, że znowu będę musiała przesunąć bonus Najwyżej dodam go chwilę po tym odcinku, wydaje mi się, że będzie w sam raz A co do ciasteczkowego ciastunia, to spróbuj go wstawić, choćby kilka zdań napisz, żeby tylko był Masz pełno fajnych pomysłów, to na pewno gdzieś go upchniesz, jest taki słodki, że wszędzie się zmieści Co do mojego wzrostu to taki ze mnie mały kurdupelek bo mam tylko 160 cm
  6. Vipera
    26.06.2010 18:53
    Vipera
    Heh, nie wiem ile masz wzrostu, ale wyglądał na dużego
    Ja mam już dwie strony. Na razie nie wiem jak to rozplanować, żeby dać ciacho jeszcze w tym odcinku, ale może uda mi się go gdzieś wepchnąć... najwyżej więcej napisze
  7. rudzielec
    26.06.2010 17:26
    rudzielec
    Ja też akurat piszę no i mam stronę z kawałkiem Super że wstawisz ciastka w kolejnym odcinku, już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć tego słodziaka I dzięki za komentarz fotki ^^ wrzuciłam je tu po to, żeby ludzie zobaczyli w sumie tylko jak wygląda ta ruda pała ale jest mi niezmiernie miło, że skomentowałaś a co do psa, to jest wielki jak cielak , bo sięga mi po pas
  8. Vipera
    26.06.2010 14:15
    Vipera
    Hmm... no nie wiem, nie wiem. Kilka na pewno
    Ciacho planuję gdzieś pod koniec następnego odcinka. Niedługo powinien być gotowy, bo właśnie zabrałam się za pisanie i mam już stronę
  9. rudzielec
    26.06.2010 11:54
    rudzielec
    A co do tego pana ze zdjęcia, to odniosłam wrażenie, że to ten sam kiedy potem czytałam Twoje FS jak widać, za późna godzina była, bo moje oczy spłatały mi figla
  10. rudzielec
    26.06.2010 11:48
    rudzielec
    No masz racje, trochę się wczoraj rozpędziłyśmy z tym pisaniem pod FS To ile tych odcinków muszę wkleić na forum ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:42.