Wróć   TheSims.PL - Forum > Sandy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sandy i ddo bwayo
Wiadomości odwiedzających od 771 do 780 z 781
  1. ddo bwayo
    20.10.2009 14:50
    ddo bwayo
    Wszyscy go lubią O___O Ja go na początku nie lubiłam,ale na końcu jest po prostu boski
    Ja za to wolę księcia, jest taki kawaii x3
  2. Sandy
    20.10.2009 13:30
    Sandy
    Hej, zaczęłam oglądać Shuga Chara. Początek od razu mi się spodobał. Trochę to przesłodzone, szczególnie opening, ale rodzice Amu są po prostu genialni ;D Ale najbardziej się śmiałam jak Amu nagle podniosła się z krzesła i zaczęła wrzeszczeć do księcia ;D No i wielki plus ma u mnie pan 'kocie uszy' ;D
  3. Sandy
    13.10.2009 06:50
    Sandy
    Opening 2 bez muzyki byłby super, ale niestety włączenie power metalu w tle, jakoś nie przypadło mi do gustu ^^
  4. ddo bwayo
    12.10.2009 20:52
    ddo bwayo
    Hehe, mi się podoba opening 2 xD
    K-on ma dość przyjemny opening, za to Special A nie pamiętam jak wygląda ale piosenkę uwielbiam ^^.
  5. Sandy
    12.10.2009 20:49
    Sandy
    Hm... może obejrzę sobie 'K-on' i 'Special A'. Hm... chociaż może najpierw obejrzę sobie openingi wszystkich. Bo w moim przypadku dużo też zależy od openingu. Jak jest zły to od razu jestem źle nastawiona - weźmy choćby Dath Note. Pierwsza część to było cudo. A druga... ZAWSZE przewijałam opening, bo tego się słuchać nie dało, noo >.<
  6. ddo bwayo
    12.10.2009 20:40
    ddo bwayo
    Ej to boskie może być
    Ogólnie to nic z taką fabułą nie znam,ale może 'Clannad', 'K-on' 'Myself; Yourself' 'Special A', 'Kimi-kiss ~ pure rouge'.
    Clannad - o dziewczynie która chcę stworzyć klub teatralny, i chłopak jej w tym pomaga.
    K-on - o klubie muzycznym.
    Myself; Yourself - o przyjaciołach, jeden z nich wyjeżdża i po paru latach wraca ale...nie poznaję swojej przyjaciółki a ona jest o to wściekła a podczas jego nie obecności,dużo przeżyła.
    Special A - klasa A, 7 najlepszych uczniów w szkole jest w tej klasie, są ich wrogowie co chcą ich wykopać z tego stanowiska.
    Kimi-kiss ~ pure rouge - to już takie zwyklejsze, szkoła, 2 dziewczyny na jednego chłopaka x2 xD Jakieś specjalnie nic w tym nie ma, ale też jest taka kujonka która lubi experymenty.
  7. Sandy
    12.10.2009 20:29
    Sandy
    O dziewczynie imieniem Yukari, której życie kręci się praktycznie tylko wokół nauki, bo jej matka uważa, że człowiek, który hm... nie ma najwyższego z najwyższych wyróżnień jest nikim. No i ogólnie w jej szkole pojawia się 4 uczniów z technikum artystycznego, którzy planują zrobić pokaz mody w szkole Yukari. No i Yukari została właśnie ich modelką (choć na początku nie chciała) i tu zaczyna się cała akcja Naprawdę polecam ^^

PS.
    Ta grupa, włącznie z Yukari nazywała się właśnie 'Paradise Kiss'
  8. ddo bwayo
    12.10.2009 18:02
    ddo bwayo
    Nie widziałam, o czym to jest? ^^ Dużo anime nie oglądałam,ale może jednak coś znam.
  9. Sandy
    12.10.2009 17:48
    Sandy
    Zobaczyć zawsze można Może jutro się za oglądanie zabiorę
    A jest jeszcze coś co mogłabyś mi polecić? Np. coś w stylu Paradise Kiss (nie wiem czy widziałaś)
  10. ddo bwayo
    12.10.2009 17:41
    ddo bwayo
    Mi też się nie chciało xD
    Ma 102 odcinki na razie,3 seria będzie wychodzić...
    No ale jest o 5/6/1 gimnazjaliście którzy walczą ze czymś ala zło, mają Shugo Chary http://forum.thesims.pl/album.php?al...pictureid=2396 takie różne małe stworki, które za nimi latają, mogą się z nimi przemieniać. No i oczywiście jest też ich życie prywatne w tym ^^.
    Podobno dla młodszej widowni, ale starsze osoby też oglądają ^^.
    Takie sympatyczne lekkie anime.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:12.