Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i Annetti
Wiadomości odwiedzających od 71 do 80 z 281
  1. Libby
    15.08.2015 00:30
    Libby
    Wstawiaj, wstawiaj, bo ja tu czekam
  2. Annetti
    14.08.2015 15:04
    Annetti
    Haha, no widzisz, ja na historię Jeremy'ego to już odruchowo spoglądam z perspektywy całości xd Tak samo mam z Harrym Potterem
    Jak nie będzie tak gorąco i będę mogła dłużej wysiedzieć przy laptopie, a nie wchodzić na niego na chwilkę i znikać, to może coś wstawię
  3. Libby
    14.08.2015 14:13
    Libby
    Nie jestem aż takim medium, żeby przewidzieć, jak kończy się druga książka Daj mi chociaż ją zacząć xD Przecież mogą się w niej pojawić np. nowe postaci lub wróci Marcia, że Jeremy ją okłamał, że jest bezpłodny... Jest wiele możliwości xD
    Ja miałam zakrapiane do badania. Rozszerzają się wtedy źrenice i mniej wyraźnie widzisz a słońce mega razi po wyjściu na dwór, zwłaszcza na taką patelnię. Ale już jest zdecydowanie lepiej i moje widzenie mnie nie wkurza. Jest chyba całkiem normalne, choć źrenice nadal są większe.
    Czyli standardowo dwa tygodnie...
    Mobilizuj się i wstawiaj na bloga i kończ notkę na forum!
  4. Annetti
    14.08.2015 12:16
    Annetti
    Ale książki są DWIE Poza tym... Nie wiesz wszystkiego. Albo ja słabo pamiętam xd
    Aaa, chyba, że tak. Ja zakrapiane miałam tylko podczas zapalenia spojówek kilka lat temu i nie bardzo się znam
    Dzisiaj będzie równa połowa. No i jeszcze przyszły tydzień.
    Simy żyją, w większości przynajmniej Chociaż nie mogę się zebrać do tego, żeby zrobić Dominikowi Galonowi ślub :< Chciałam coś wstawić na bloga, ale nie potrafię się zmobilizować, a na forum mam połowę notki. W drugiej połowie nie bardzo mam co napisać
  5. Libby
    14.08.2015 11:57
    Libby
    I właśnie tylko potwierdziłaś zakończenie
    Nie no, przewidywalność niby taka zła nie jest.
    Nic takiego, kontrola u okulisty i zakropienie oczu do badania. Ale zakropione oczy kontra mega słońce to zło...
    Hmmm... niefajnie, ale początki bywalo ciężkie. Będzie lepiej Długo będziesz miała rehabilitację?
    A jak tam Twoje simy? Dawno nigdzie notki nie było...
  6. Annetti
    14.08.2015 11:08
    Annetti
    Haha, no coś w tym jest xd Ja tam nie narzekam. Jakoś ta przewidywalność mnie nie odstrasza
    To miłego oglądania
    Ojej, a co ci się stało, że zakropione?
    Ja na rehabilitacji za jakiś fenomen za chwilę będę uchodzić =,= W poniedziałek jak byłam po raz pierwszy to nikogo nie dziwiło, że to rozruszanie palca niewiele dało. Potem przez dwa dni miałam z inną babką, a wczoraj z tą co w poniedziałek. Pytała się czy coś ruszyło, a ja na to, że nie bardzo. Trochę się zdziwiła jak się okazało, że mój palec jest dalej na etapie z poniedziałku =,=
  7. Libby
    14.08.2015 10:42
    Libby
    Te książki są takie przewidywalne. Już przy pierwszej wzmiance, że Jeremy'ego zostawiła żona po wizycie u lekarza, wiedziałam, że jest bezpłodny, a to było gdzieś na początku książki. Wczoraj się to potwierdziło. Teraz czekam, aż na końcu okaże się, że jednak może mieć dziecko z Lexie, bo taka była moja pierwsza myśl, gdy Doris powiedziała mu, że przydarzy mu się coś niewytłumaczalnego i niezwykłego xD
    W najbliższym czasie chcę obejrzeć dla Ciebie wszystko dla Marsdena, ale i przez niego nie chcę. Już raz to przerabiałam... przeżyłam jego śmierć w X-Men 3 (a właściwie to nie przeżyłam, bo nigdy im tego nie wybaczyłam :/ ).
    PS. Jak ja kocham mieć zakropione oczy... :/
  8. Libby
    12.08.2015 18:34
    Libby
    Nieźle
    Całkiem spora kolekcja
    No ba! Cel się znajdzie później!
  9. Annetti
    12.08.2015 17:31
    Annetti
    No niby coś mi się tam kojarzyło, ale jakoś nie :> Tak samo było z "Jesienną Miłością".
    Wszystkie przeczytałam łącznie z czymś w stylu autobiografii. No i wszystko mam na własność
    Ja na razie nic nie kupuję, powiedziałam sobie, że oszczędzam (nie wiem na co, no ale xd).
  10. Libby
    12.08.2015 17:24
    Libby
    I nie zorientowałaś się, czytając książkę?
    Wszystkie jego już przeczytałaś? Ja czekam, aż sobie kupię "Kiedy Cię poznałam" (najnowsza książka Ahern), bo póki co mam trochę książek w kolejce do przeczytania i czekam na nową książkę Ahern, która ma wyjść chyba właśnie w październiku

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:20.