Wróć   TheSims.PL - Forum > Sandy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sandy i ddo bwayo
Wiadomości odwiedzających od 71 do 80 z 781
  1. Sandy
    12.02.2011 22:14
    Sandy
    Spoko, wszystko sobie powili obczaję ;D
    No, ja to ogólnie często nie mam o niczym pojęcia, więc się przyzwyczaiłam xD
  2. ddo bwayo
    12.02.2011 22:11
    ddo bwayo
    ehehe może nie tyle niecodzienny co po prostu ...kurcze, chwila muszę to jakoś w słowa ująć. no, mnie nudzi jak rozmawiam z kimś na temat o którym nie mam pojęcia, chociaż może nie tyle nudzi co nie lubię :o szczególnie, że ja ich znam a Ty nie masz pojęcia ^^" "Love Scream Party!" >w< uwielbiam tą piosenkę, albo gr8 , dla mnie wszystkie ich piosenki są cudowne, więc nie wiem co mogła bym polecić :c
    a jak chcesz coś ekstra pozytywnego to zobacz five starz razem z teledyskiem XD
  3. Sandy
    12.02.2011 22:09
    Sandy
    Tak czasem jest... Ja się np. popłakałam jak mój palec w kontakt z okiem wszedł ;D Każdy tak w różnych sytuacjach ma! ;D
    Nie, co ty! Czemu wszyscy myślą, że inni od razu są znudzeni kiedy się jakiś mniej codzienny temat zaczyna? ^^
    Pozytywną muzykę mówisz...? Chyba aż ich posłucham! Polecisz mi coś? ^^
  4. ddo bwayo
    12.02.2011 22:00
    ddo bwayo
    sama nie wiem czemu tak się stało, zobaczyłam zdjęcie i łzy w oczach, a oni mają taką pozytywną muzykę ^^" zresztą wszędzie piszę "heavy positive rock" :3 damn, męczę Cie pewnie? 8D
  5. Sandy
    12.02.2011 21:58
    Sandy
    Hm... nie kojarzę ^^ ;D
    Ale nie przejmuj się tak. Musisz myśleć pozytywnie!
  6. ddo bwayo
    12.02.2011 21:58
    ddo bwayo
    SuG , japoński, a jak! :3
  7. Sandy
    12.02.2011 21:57
    Sandy
    Znam to... :] Mogę wiedzieć jaki to zespół ^^
    Nie ma sprawy...
  8. ddo bwayo
    12.02.2011 21:56
    ddo bwayo
    nie no w sumie poznałam ich właśnie w nowym składzie, ale pełno piosenek jest za czasu tamtego perkusisty, i w sumie przez to, że odszedł mam obawy, że teraz też ktoś może odejść, a ja po prostu pokochałam ten zespół :c
    niach, dziękuje *tuli*
  9. Sandy
    12.02.2011 21:54
    Sandy
    Nie zawracasz, przecież to ja zaczęłam temat
    Rozumiem, że teraz zmienił się skład zespołu i to już nie to samo...?
    Nie płakaj...
  10. ddo bwayo
    12.02.2011 21:51
    ddo bwayo
    no właśnie średnio :c zobaczyłam zdjęcie (bardzo stare) wokalisty i byłego perkusisty mojego ulubionego zespołu i mi się zrobiło tak cholernie smutno, że aż się popłakałam, bo na tym zdjęciu wokalista trzyma za bluze/koszulkę tego perkusiste i wygląda jakby o czymś rozmawiali, i jakoś tak...sama nie wiem, jest to dla mnie takie smutne. wybacz, że Ci zawracam głowę D:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:00.