Wróć   TheSims.PL - Forum > Björk
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Björk i Libby
Wiadomości odwiedzających od 71 do 80 z 159
  1. Libby
    13.08.2012 11:04
    Libby
    Tzn. jeszcze nie instalowałam tej łatki do OŻ, bo nie wiedziałam, czy można po RiO...
    Widzisz skasowane posty ? No to tak... aktualnie wygląda to tak, że posta usunęłam, bo jak wywaliłam cały folder ea games z dokumentów, to gra ruszyła. Samo wywalenie downloadsa nie pomogło wtedy. Jednak nie wiem, czy jak wrzucę dodatki, to czy się coś znów nie zryje... :/ Dziwna sprawa, bo gdyby to były dodatki, to wywalenie downloadsa by pomogło :/ Dobra, idę sprawdzić, czy dodatki znów mi skopią grę...
    Dziękuję za cierpliwość :*! A życzenia się przydadzą .
  2. Björk
    13.08.2012 07:06
    Björk
    Hej

Po pierwsze to łatkę, jak się zainstalowała poprawnie - można. Miałaś komunikat, że jest OK?

A po drugie - usunięte - to ała... Ale trochę nie wiem, co to może być... Może spróbuj odistalować same RiO i uruchomić z OŻ, a potem doistalować RiO znowu...

Pozdrawiam i życzę szybkiego rozwiązania problemów i miłego dnia
  3. Libby
    12.08.2012 14:09
    Libby
    Po 4 latach wszystko w Simsach dziwnie wygląda ... Mam takie pytanie... Czy można łatkę do Osiedlowego Życia zainstalować po zainstalowaniu Rezydencji i Ogrodów? Bo z rozpędu o niej zapomniałam ... Grę się uruchamia z Rezydencji i Ogrodów, prawda?
    Widzę, że do Ciebie wszyscy uderzają po prośbie . Masz pełne ręce roboty.
    Wybacz to zawracanie głowy. Pozdrawiam.
  4. Libby
    10.08.2012 12:29
    Libby
    A no tak... Dzięki !
  5. Björk
    10.08.2012 04:45
    Björk
    A cześć

Łatka do wersji istalowanej z CD / DVD jest do wersji instalowanej z CD/DVD.
    Łatka Digital Download... jest do elektornicznej wersji pobranej ze sklepu internetowego.
    Pozdrawiam
  6. Libby
    09.08.2012 23:32
    Libby
    I już ostatnie pytanie... Jeśli chodzi o łatki, to czym się różni zwykły patch od digital download patcha? I którego instalować? Przepraszam za zawracanie głowy...
  7. Libby
    06.08.2012 18:48
    Libby
    Dobra, mam regulamin. Ale tam nie bylo 10 linijek tekstu :/
  8. Libby
    06.08.2012 18:42
    Libby
    Bjork, już mi ręce opadają :/. Gdzie był regulamin sygnatur? To sobie jeszcze raz sprawdzę? Znów mi ten nadgorliwiec grzebał w sygnie :/. NOSZ...!
  9. Libby
    06.08.2012 14:32
    Libby
    Najgorsze, że niełaska cokolwiek napisać. Najlepiej wszystko cichaczem wywalić bez przyznawania się :/. Łeb ukręcę!
    I wzajemnie życzę miłego dnia .
  10. Björk
    06.08.2012 14:07
    Björk
    Hejka...
    Oj rozumiem Twój ból, ale niestety nie wiem, kto to zrobił...
    Pozdrawiam i mimo wszystko życzę miłego dnia

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:20.