Zrobiłam mu małą sesyjkę
Gra mi śmiga jak złoto, to popstrykałam kilka fotek, coś sobie wybierzesz, jest bodajże 17 zdjęć :3
No i po tytule maila będziesz wiedziała, że to ode mnie
Foty się wysyłają, dam Ci znać jak się wyślą
OMG! To jest ich kilka? Jesteś wspaniała, dziękuję! Hmm, może wrzuć je na mediafire czy inną taką stronę, no chyba, że wolisz na e-maila to na adres [email protected]
*__________* O MATKO!!! No pytasz, pewnie, że chcę! Bardzo, bardzo proszę! Niedawno nawet czegoś szukałam dla sbb, ale kiepsko coś z takimi ciuchami. ;/
jest jest :3
apropo mogę podesłać w zamian fajną stronkę z ciuszkami i innymi gadżetami dla dużych chłopców jeśli chcesz, ale to tylko na PW, bo o tej stronie baaardzo mało kto wie, mimo że nie jest to stronka z płatnymi dodatkami :>
O kurczę! Dobrze, że ten fryz ma nazwę w Warsztacie, bo inaczej bym go nie znalazła... Fryzura jest tutaj: http://www.digitalperversion.net/gar...opic=24957.210 w poście Trapping, pod bannerkiem "Hair". Nazywa się "Bundled Up Beanie 3t2". Szczerze mówiąc, nie najlepiej prezentuje się to w Warsztacie, bardzo ściska głowę i jest taka jajowata. Już ją miałam wywalić, ale okazało się, ze w grze wygląda całkiem nieźle.