Wróć   TheSims.PL - Forum > ddo bwayo
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ddo bwayo i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 71 do 80 z 616
  1. Miyoki
    01.01.2011 22:19
    Miyoki
    W ogóle to rozumiem Shizuo. Czasem ludzie mnie tak wkurzają, że myślę sobie "zabiję, zabiję". Szczególnie w sklepie mnie irytują! Idzie taka grubaska, co całe przejście między regałami zajmuje i nie da się przejść i jeszcze się przepycha! Albo taki wkurzający koleś z dziewczyną był i musiał łazić akurat tam gdzie ja i się gapił. Jak chciałam mu przywalić
    Ludzie w sklepie na mnie źle działają. Zwłaszcza w obuwniczych z tego co zauważyłam o_O
    Ja też myślałam, że Izaya był przywódcą Dollarów o_o
    I początkowo (w pierwszym bodajże odcinku) podejrzewałam nawet, że to Izaya jest bezgłowym jeźdźcem, dopóki nie zauważyłam dziwnego cienia, ale przede wszystkim cycków ^.^'

Wiesz co? Wkurza mnie to, że ojciec i brat się gapią na moją twarz jak piszę, bo są mną zafascynowani. Mówią, że to śmiesznie wygląda jak piszę i robię różne miny O_O'
    Powinnam chyba sobie jakąś maskę znaleźć i w niej pisać <.<'
  2. Miyoki
    01.01.2011 22:18
    Miyoki
    O, mamy takie same ulubione postacie
    Kida ma boski głos, no! Aż mogłabym nagrać wszystkie jego kwestie i odsłuchiwać w wolnych chwilach :>
    Ale tak się nie da :<
    Tak! Dotarłam do tego momentu co skakał na motorze! To było takie zabawne! XDD
    Fajnie się też wkurzał jak Dolary miały ratować Anri przed Żółtymi Szalikami i dostawał masę smsów na komórkę i się bulwersował, że to za dużo wiadomości i on bidulek nie może zdążyć ich przeczytać xDD
    Po prostu padłam Na szczęście miał obok kogoś na kim mógł się wyżyć.
    Simon mnie dobija gdy tylko się pojawia Ot, taki zabawny gość, który gada od rzeczy, ale mądrze xD
    Wkurzałam domowników gadając ciągle "Russia sushi yo!
    umai yo!~
    yasui yo~!". A już w ogóle jak byłam w sklepie i zobaczyłam składniki do sushi - znowu zaczęłam to gadać w kółko xD
    Aż w końcu się trochę uspokoiłam, a tu nagle patrzę do zamrażarki a tam opakowania z gotowym sushi i w śmiech i ponownie "Russia sushi yo! (...)".
  3. Miyoki
    01.01.2011 22:17
    Miyoki
    Ohayo! Witam Cię w nowym roku :3
    No właśnie! Najgorsze, że potem się kończy :<
    Dlatego tak zwlekam i zwlekam z oglądaniem tego. Na razie zostały mi 2 odcinki tylko. Ale naprawdę mi ciężko się od tego oderwać! Trzeba mieć bardzo silną wolę, by tego nie skończyć zbyt szybko ^^
    Aż chyba dodam to do ulubionych i będzie widniało razem z Death Note i Kuroshitsuji xd
    No właśnie. Izaya jest taki... obojętny. Nie jest po niczyjej stronie. Woli żeby wszystko samo się toczyło, a on to tylko lekko popycha do przodu
    Chociaż ostatnio mało gada, a więcej obserwuje. Wygląd ma boski :>
    Po prostu uwielbiam ten jego diabelski uśmieszek ^^
    Mi w sumie ta cytata tak bardzo nie przeszkadza (o dziwo o_o). Śmieszyło mnie to, że jak padało, że ta dziewczyna w okularach ma wielkie cycki, to już od razu każdy wiedział, że chodzi o Anri xD
  4. ddo bwayo
    27.12.2010 11:04
    ddo bwayo
    Dokładnie, Kida ma nieziemski głos, uspokaja jak się go słucha :3 Teraz jak siedzę to słysze jego głos w głowie, jest taki do zapamiętania Znajomego, on zaraz by Cie podrywał XD Ja jakbym go miała za znajomego, to by nas cała okolica słyszała :c
    Też uwielbiam to "korosu korosu..." shizuo,jest taki zabawne 8D A jeszcze miałaś moment jak skakał na motorze i to mówił? Świetny
    Ja myślałam, że jak Simon powie coś po rosyjsku to w połowie coś zrozumiem a tu zonk XD Ale to było fajne, jak gadał z Izayą po rosyjsku :3
    Tak, prawie jak w DN nie? xD Ale ogólnie największe zdziwienie miałam jak Mikado okazał się być tym dowódcą dollarów, byłam pewna, że to Izaya! :c Ale to dobrze, że ludzie się spodziewają kogo innego a oni dają kogo innego :3
  5. ddo bwayo
    27.12.2010 10:58
    ddo bwayo
    OMG! 33333 Mówiłam! :3 A później jest zuo bo się kończy :c
    Mnie wciągło od pierwszego odcinka, ale pewnie dlatego, że już tam pojawili się Izaya i Shizuo a ich pokochałam zanim anime zaczęłam oglądać xD
    Dokładnie, nie ma osoby która nie miała by w sobie czegoś interesującego, nawet kucharz w restauracji Rosyjskiego sushi XD
    No właśnie kocham Izaye za to, fajnie patrzy na ludzi, każdy człowiek jest interesujący no... po prostu muszę przyznać, że po obejrzeniu tego anime, zmieniło się trochę moje patrzenie na ludzi. I do tego ni miły ni chamski. Po prostu obojętny. A wygląd rzeczywiście ma mega 3 Jak każdy tutaj zresztą :3 (No może prócz tej cycatej dziewczyny, nie pamiętam jak jej było, nie lubię cycatych dziewczyn D
    To też moje trzy ulubione postacie! Tylko że u mnie wygląda to tak:
    1. Izaya
    2. Shizuo
    3. Kida
  6. Miyoki
    27.12.2010 00:33
    Miyoki
    No i otaku są dobrzy. Mają siebie, cieszą się życiem. Ciekawe mają dzwonki "Ippen, shinde miru?" (z Jigoku Shoujo) i "Bocchan i coś tam" (z Kuroshitsuji xd). Ogólnie zauważyłam, że jakoś ignorują sobie prawa autorskie. A może je mają? Bo zazwyczaj to by nie pisali prawdziwego tytułu anime "Darker tha Black", tylko by dali coś, co by się z tym skojarzyło, ale nie byłoby dokładnie tym samym.
    W każdym razie anime jest bardzo zaskakujące, dlatego też b. ciekawe
    Zagadki. A co najdziwniejsze wszystko się ze wszystkim łączy w jedną całość, żadnych niedociągnięć. Nawet błahy z pozoru szczegół okazuje się być istotny.
    Trochę się rozpisałam ^_^'
    Gdybym napisała wcześniej (zanim obejrzałam taką ilość odcinków), to raczej nie miałabym aż tyle do powiedzenia xd
  7. Miyoki
    27.12.2010 00:32
    Miyoki
    Wprost uwielbiam Kidy głos i to, jak mówi
    Mogłabym go słuchać w nieskończoność. Miyano Mamoru się spisał jak zwykle :>
    A charakter Kidy też jest ciekawy. Chciałabym mieć takiego znajomego. Lubię gadatliwe osoby, wtedy ja nie muszę się zbytnio wysilać xD
    Shizuo jest spokojny. Tzn. wiem, że mu odwala i jest taki... nieobliczalny gdy się zdenerwuje, ale wg. mnie to nadal ma taką.. spokojną osobowość. Może to dziwne? xD
    Lubię gdy się wścieka i gada w kółko "korosu, korosu, korosu...", haha!
    Nauczyciel ich mnie wkurza. Ten.. Hatake? Nie wiem, w każdym razie od razu widać, że to jakiś zboczeniec. Kopnęłabym takiego w jaja i może by przestał mnie tak irytować [;
    Hmm.. Hmm.. Co tam jeszcze. Aa, ten Simon, co sprzedaje sushi mnie dobija xD
    Jego akcent jest boski. A jak śmiesznie gadają po rosyjsku - tak, że ten język wydaje mi się jeszcze dzikszy niż chiński xD
    Ogólnie dla nas, Polaków, rosyjski jest dosyć łatwy do zrozumienia, ale przy ich wykonaniu - niemożliwe
  8. Miyoki
    27.12.2010 00:30
    Miyoki
    A właśnie, Inko-chan~
    Chciałam Cię poinformować, że jak dotąd obejrzałam już 17 odcinków Durarara i muszę powiedzieć, że rzeczywiście jest fajne. I z każdym odcinkiem jest lepsze
    Na początku mnie nie wciągało aż tak bardzo, ale później się nie mogłam oderwać i odrywam się na siłę, żeby nie skończyć za szybko anime, bo mniej je będę przeżywać - a ja lubię przeżywać anime
    Ale i tak jutro kolejne pewnie odcinki obejrzę.
    Wszystkie postaci mają w sobie coś, co sprawia, że są interesujące. Nawet taki z początku nijaki Mikado Ryuugamine nie jest taki nijaki, jakby się mogło wydawać
    A Orihaya Izaya to psychol! Ale w tym jest fajny
    Fajny głos, wygląd i charakter. Trochę dziki, nieujarzmiony, więc w rzeczywistości trochę bym się go obawiała, ale nie mogę go nie lubić :>
    Kida jest fajny. W sumie to chyba mój ulubiony charakter, razem z Izayą i Shizuo. To wyglądałoby mniej więcej tak:
    1. Masaomi Kida
    2. Orihaya Izaya
    3. Heiwajima Shizuo
  9. ddo bwayo
    17.12.2010 13:57
    ddo bwayo
    oj tam, sushi jest dobre, nie każde, ale dobre~! :3
    szkoda :c
    no właśnie nic nie ma, może są galerie , ale nic ciekawego w nich.
    Nie mam hypera ani tego... axc cośtam. :c
  10. Miyoki
    15.12.2010 23:16
    Miyoki
    Jakoś jestem zrażona po moim poprzednim sushi do tej pory xD
    Aaa, długa sprawa. Dlatego nie ma co opowiadać o mojej podróży do Japonii. Bo fakt, że spędziłam w tym kraju 4 dni, ale co z tego, skoro to wszystko było na lotnisku <_<
    Żal do potęgi n-tej!
    W Krakowie na pewno jest wiecej rzeczy
    U mnie naprawdę nic nie ma. Jest jedno centrum handlowe ;o
    Kina nam zlikwidowali dwa i zostało najnowsze Helios (w owym c.h.) i najstarsze, które ma wszystkie fotele w poziomie ustawione, a głowa boli od patrzenia w górę przez ponad godzinę D;
    No i mi się nogi nie mieszczą! Dyskryminacja wysokich! :<
    No nie wiem, nie wiem. Nic nie powiem. Może obejrzysz w tv kiedyś.
    Jak będę miała info, kiedy będzie leciał ten film, to Cię mogę poinformować, jeśli chcesz
    Kiedyś było na AXN bodajże.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:38.